Mergyte pradejo 10menesiu vaikscioti, o berniukas metuku ir 14 dienu. Pirma diena paejo kokius 5 zingsniukus ir daugiau nebande, o dabar eina visur ratais jei nugriuna atsistoja ir toliau eina.
maniske pradejo eiti 10 men. ir 2 d., mums labai padejo gera avalyne ir pavadeliai
Mano mergytė pradėjo vaikščioti lygiai 11 mėnesių. Žaisdami truputį paskatinome ir pradėjo.
Na, aš nemanau, kad 1 metukų laiko yra per vėlu pradėti vaikščioti, kaip čia dauk kas teigia.
Na, aš nemanau, kad 1 metukų laiko yra per vėlu pradėti vaikščioti, kaip čia dauk kas teigia.
Pirmasis pradejo vaikscioti 8,5 men.,o antrasis-9 men. 1 sav.

QUOTE(pukute m @ 2009 10 02, 16:37)
Nieko sau

aisku kiekvienam savo laikas
as labai pergyvenau, kad mano mazoji ilgai nejo - labai bijojo... pradejo eiti tik nuo 1 m. ir 2 men. ir dabar dar per slenkscius kartais bijo eiti
o aplink dauguma vaikuciu pradejo eiti iki metuku, tai taip buvo truputi neramu. Bet maniske truputi tokia storuliuke, tai gal dar tas prisidejo

Taip taip, būtent, kad storuliukai vėliau pradeda vaikščioti. O kadangi maniškė labai kūdutė, tai ir pradėjo 11 mėn.
QUOTE(Linike77 @ 2009 10 03, 14:24)
Taip taip, būtent, kad storuliukai vėliau pradeda vaikščioti. O kadangi maniškė labai kūdutė, tai ir pradėjo 11 mėn.
mano mažius metų svėrė 16 kg, o vaikšto nuo 11 mėnesių. Dar viena iš bendraamžių mergaičių irgi ne iš kūdųjų pradėjo 10 mėn. Nieko ta teorija nepagrįsta.
Berods jeigu iki1,5 metų nepradeda vaikščiot, reikėtų sunerimt, kažkada su gydytoja kalbėjom, bet bijau mėnesiais apsirikt. Bet tikrai nieko blogo, jei metukų nevaikšto.
Dukra pradejo lakstyt 9 men,o sunus 11 men.

maniske pradejo zengt pirmus zingsnelius 1m,3sav

sunus pradejo vaikscioti nuo 10men. o dukryte nuo 11men

Dukryte pradejo vaiksciot 1, 1 men