QUOTE(krishtoline_ashara @ 2009 04 01, 15:44)
Aš irgi tokia "pasimetus".. Galiu pasakyt, kad jau išbandžiau visas įmanomas plaukų spalvas ir vistiek dar nepraėjo

Patinka tai man labiausiai ruda, tokia į raudonumą, bet tada reikia kas dvi sav. dažyt, nes natūrali spalva labai šviesi ir kai atauga atrodo gan žiauriai, o aš tokiam malonumui nei laiko neturiu, nei pinigų noriu leist, o ir sveikatos tie dažymai chemikalais neprideda

Bandžiau ir augalinius dažus, bet man jie per daug laiko suėda, neturiu aš kantrybės tokiems dalykams

O be to, jei dažai turi sudėtije indigo, tai natūraliai spalvai galima pasakyt ate.. Nutariau, kad visgi reikia pasirįžti atsiauginti nuosavą spalvą.. Bėda ta, kad per mano "protingą" blondinės galvą nuėmėjai man nebepadės (jau išbandyta), ir teks balint peroksidu, kirpt trumpai (nes du trečdaliai plaukų nuėmus spalvą liks melsvi) ir tada iki pamėlynavimo (tikiuosi, ne plaukų) dažyt sruogelėm..

Kasdien stebiuosi, kaip aš dar ne plika

Per paskutinius du metus plaukus dažiau ir balinau tiek kartų, kad suskaičiuot neužtektų pirštų ant mano kūno, o jie vis dar gyvi ir visai neblogai atrodo..

Ačiū mamai gamtai, turbūt