Įkraunama...
Įkraunama...

Brunetė ar blondinė?

QUOTE(B-r-u-n-e-t-e @ 2009 03 31, 19:49)

Naturali mano pelenu spalva.  smile.gif

tada itariu geriau butu sviesinti sruogomis
jei dazysi tamsiai tai saknys nuaugines ir vargsi
o nu negaliu net nupasakot kaip man baisiai atrodo kai visi plaukai tamsesni nei saknys, nu cia tik man asmeniskai
nebent ta pelenu labai tamsi
Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2009 03 31, 22:21)
tada itariu geriau butu sviesinti sruogomis
jei dazysi tamsiai tai saknys nuaugines ir vargsi
o nu negaliu net nupasakot kaip man baisiai atrodo kai visi plaukai tamsesni nei saknys, nu cia tik man asmeniskai
nebent ta pelenu labai tamsi

Neee, ant raudonu plauku sviesinti sruogom?! Kaimas...
Atsakyti
QUOTE(B-r-u-n-e-t-e @ 2009 03 31, 20:31)
Neee, ant raudonu plauku sviesinti sruogom?! Kaimas...

ne ant raudonu
as pati turejau raudonus
tai man ta spalva nueme pirmiausia, paskui dejo toki kaip mano naturalus atspalvi ir sruogeles
bet mano plaukai gerai dazosi. o jei sunkiau tada net nezinau ar pavyktu
Atsakyti
pelenai su blondiniskumu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Chanell @ 2009 04 01, 17:46)
pelenai su blondiniskumu thumbup.gif

ziauriai grazu wub.gif Labai noriu tokios spalvos. wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
pasirodo ne man vienai kyla toks klausimas thumbup.gif viena diena noriu buti blondine,kita jau brunete doh.gif tikriausiai visa gyvenima taip ir kaitaliosiu vargseliu plauku spalva g.gif kai praeitais metais buvau blondine visi sake-tau taip labiausiai tinka,kad tinka,kai tapau brunete-vel ta pati dainele lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ir ka man zmogui suprasti,geriau blondines ar brunetes blink.gif blink.gif blink.gif tikriausiai reikia nusidazyti dark blonde bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(krishtoline_ashara @ 2009 04 01, 17:44)
pasirodo ne man vienai kyla toks klausimas thumbup.gif viena diena noriu buti blondine,kita jau brunete doh.gif  tikriausiai visa gyvenima taip ir kaitaliosiu vargseliu plauku spalva g.gif  kai praeitais metais buvau blondine visi sake-tau taip labiausiai tinka,kad tinka,kai tapau brunete-vel ta pati dainele lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  ir ka man zmogui suprasti,geriau blondines ar brunetes blink.gif  blink.gif  blink.gif  tikriausiai reikia nusidazyti dark blonde  bigsmile.gif

o ka veidrodis sake?manau reik tada klausyt veidrodzio jei negali apsisprest smile.gif
Atsakyti
veidrodis ką sakė? g.gif nepamenu blush2.gif man baisiausiai atrodo,kai nuauga šaknys,nesvarbu kuria spalva nusidažiusi esu doh.gif tai manau,jog geriausia rinktis spalvą,kuri artimesnė naturaliai ax.gif tai tikriausiai taip ir teks daryti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(krishtoline_ashara @ 2009 04 01, 15:44)
pasirodo ne man vienai kyla toks klausimas thumbup.gif viena diena noriu buti blondine,kita jau brunete doh.gif  tikriausiai visa gyvenima taip ir kaitaliosiu vargseliu plauku spalva g.gif  kai praeitais metais buvau blondine visi sake-tau taip labiausiai tinka,kad tinka,kai tapau brunete-vel ta pati dainele lotuliukas.gif   lotuliukas.gif   lotuliukas.gif  ir ka man zmogui suprasti,geriau blondines ar brunetes blink.gif   blink.gif   blink.gif  tikriausiai reikia nusidazyti dark blonde  bigsmile.gif

Aš irgi tokia "pasimetus".. Galiu pasakyt, kad jau išbandžiau visas įmanomas plaukų spalvas ir vistiek dar nepraėjo doh.gif Patinka tai man labiausiai ruda, tokia į raudonumą, bet tada reikia kas dvi sav. dažyt, nes natūrali spalva labai šviesi ir kai atauga atrodo gan žiauriai, o aš tokiam malonumui nei laiko neturiu, nei pinigų noriu leist, o ir sveikatos tie dažymai chemikalais neprideda unsure.gif Bandžiau ir augalinius dažus, bet man jie per daug laiko suėda, neturiu aš kantrybės tokiems dalykams irnesakyk.gif O be to, jei dažai turi sudėtije indigo, tai natūraliai spalvai galima pasakyt ate.. Nutariau, kad visgi reikia pasirįžti atsiauginti nuosavą spalvą.. Bėda ta, kad per mano "protingą" blondinės galvą nuėmėjai man nebepadės (jau išbandyta), ir teks balint peroksidu, kirpt trumpai (nes du trečdaliai plaukų nuėmus spalvą liks melsvi) ir tada iki pamėlynavimo (tikiuosi, ne plaukų) dažyt sruogelėm.. verysad.gif
Kasdien stebiuosi, kaip aš dar ne plika biggrin.gif mastau.gif Per paskutinius du metus plaukus dažiau ir balinau tiek kartų, kad suskaičiuot neužtektų pirštų ant mano kūno, o jie vis dar gyvi ir visai neblogai atrodo.. g.gif Ačiū mamai gamtai, turbūt 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brooke: 06 balandžio 2009 - 17:18
jei tada kai pradejau eksperimentus su savo plaukais man butu kas uzdraudes tai daryti,siandien laaabai padekociau irnesakyk.gif nes prasidejo viskas nekaltai,su nuplaunamais blush2.gif kuo toliau tuo linksmiau flirt.gif svarbu,kad daugiau nei 3 plaukai ant galvos,tai keisiuos matyt kol atsikelusi ryte ir pamaciusi save veidrodyje nuspresiu,kad atrodau nuostabiai ir esama plauku spalva tinka geriausiai thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, mergytes! 4u.gif

As cia pasiskaiciau jusu postus truputeli ir noreciau pasiulyt (gal kam reiktu netycia) KEUNE kaukes pazeistiems plaukuciams. blush2.gif

As kaip tik noreciau tokia parduot (500 ml - pirkau Femina Bonoj), naudota buvo tik 2 kartus, tad parduosiu pigiau.

Klaipedoje

Mokejau 83 lt, o parduodu uz 75 lt. Gal ka domintu?

Rasykit i AZ ax.gif

galioja iki 2011-06

Sidabrine bonkute su perlamutriniu baltu dangteliu, pavadinimas: KEUNE CARE LINE, intensive hair repair vital nutrition (dry porous & damaged hair), kauke skirta maitinti, stiprinti plaukucius.

Beje, jei kas iesko geros kirpejos, kuri dirba su KEUNE kosmetika - dazo plaukucius ir pan. , drasiai kreipkites, rekomenduosiu smile.gif

Gero vakaro 4u.gif
Atsakyti
Gražiausia plaukų spalva natūraliai šviesiai pilkšva (bet ne gelsva šieno), o labai šviesi pilkšva (dar kai nuo saulės truputį pablunka..)
Panašiai čia.
user posted image

Brunetiški nebepatinka, nors anksčiau atrodydavo tarsi egzotika tamsiaplaukės, o dar įdegusios...

Turbūt dėl to, kad užsienyje šviesūs plaukai ir šviesi oda yra privalumas, o tamsūs plaukai - not. Užsikrėčiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Avetra: 10 balandžio 2009 - 12:21