Įkraunama...
Įkraunama...

Brunetė ar blondinė?

Pati esu blondine...bet as uz tamsias plauku spalvas smile.gif man labai grazu tamsiai rudi atspalviai smile.gif taciau pati niekaip nedristu kardinaliai keistis ir rizikuoti smile.gif
Atsakyti
tamsiaplaukės man gražesnės už blondines. smile.gif
Atsakyti
tamsiaplaukes wub.gif uz blonda tik tuo atveju, jei jis naturalus arba puikiai priziuretas dazytas plaukas ,atrodantis sveikai wub.gif
peroksidiniam blondui,sausam nepriziuretam plaukui sakau NE schmoll.gif
Atsakyti
Ilga laika sviesindavau plaukus sruogelemis, bet pries kelis men. sugalvojau tapti tamsiaplauke, tai esu labai patenkinta pasikeitimu ir plaukai sveikesni dabar atrodo. biggrin.gif
Atsakyti
O as kaip tik visa laika buvau ir esu dark brown, o noriu tapt blondine. Bet kaip? Plauku gaila unsure.gif
Atsakyti
kiekvienai skirtingai - tiesiog reikia save atrasti...
Atsakyti
labiau uz tamsius smile.gif bet ir sviesiu buna graziu ir naturaliu.
Atsakyti
Man graziau tamsus plaukuciai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 01 19, 18:48)
tamsiaplaukės man gražesnės už blondines. smile.gif

Pritariu 4u.gif
Atsakyti
kiekvienai ju plauku spalva graziausia, uz ta ir balsuoja smile.gif ar dabar blondine, tai balsuoju uz blondines biggrin.gif Man jos svelnesnes, moteriskesnes, seksualesnes mirksiukas.gif
Atsakyti
as asmenisai esu juodaplauke,ir man labai grazu visada demesi atkreipiu i juodaplaukes paneles ilgsid plaaukais tamse oda wub.gif nieko neturiu pries blondines,bet blondine niekada netapciau doh.gif
Atsakyti
Man šviesūs plaukai labai gražu, bet jie turi tikti prie gymio - šviesios odos, antakių. Pati neseniai pasišviesinau plaukus, išgavau spalvą šiek tiek į ryžumą. Dar tiek komplimentų nesu gavus, visi aplinkiniai sako, kad taip labai gražu ir visiems patinka biggrin.gif Na, bet aš esu šalyje, kur dominuoja tamsiaplaukiai.
O toje įdėtoje nuotraukoje plaukai labai gražios spalvos, bet manau tokia įmanoma tik natūrali, taip nenudažysi.
Atsakyti