Įkraunama...
Įkraunama...

Brunetė ar blondinė?

nu va,pagaliau esu dryzuota lotuliukas.gif savo tamsius plaukus paivairinau sviesiomis sruogomis ax.gif esu patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
as esu sviesinta baltom sruogelem.o naturali spalva yra rusva su pilkumu,ti labai noriu dazyti tokia spalva kokie yra naturalus smile.gif tik nzn su kokiais dazais,nzn kas maziau kenkia ax.gif patarkite merginos doh.gif
Atsakyti
Esu garbanota blondinė blush2.gif Tai net nežinau, gali paeksperementuoti mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(escada* @ 2009 04 21, 18:52)
as esu sviesinta baltom sruogelem.o naturali spalva yra rusva su pilkumu,ti labai noriu dazyti tokia spalva kokie yra naturalus smile.gif tik nzn su kokiais dazais,nzn kas maziau kenkia ax.gif  patarkite merginos doh.gif

Iš parduotuvių dažais nepasitikėčiau ( nu čia kaip kam ) blush2.gif Geriausia tai, kad pasitartum su kirpėja mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Avetra @ 2009 04 10, 14:20)
Gražiausia plaukų spalva natūraliai šviesiai pilkšva (bet ne gelsva šieno), o labai šviesi pilkšva (dar kai nuo saulės truputį pablunka..)
Panašiai čia.
user posted image

Brunetiški nebepatinka, nors anksčiau atrodydavo tarsi egzotika tamsiaplaukės, o dar įdegusios...

Turbūt dėl to, kad užsienyje šviesūs plaukai ir šviesi oda yra privalumas, o tamsūs plaukai - not. Užsikrėčiau.

man tai labai negrazi spalva ir patys plaukai..tokia peles kailiuko spalva schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2009 04 21, 18:57)
man tai labai negrazi spalva ir patys plaukai..tokia peles kailiuko spalva schmoll.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Avetra @ 2009 04 10, 14:20)
Gražiausia plaukų spalva natūraliai šviesiai pilkšva (bet ne gelsva šieno), o labai šviesi pilkšva (dar kai nuo saulės truputį pablunka..)
Panašiai čia.
user posted image

Brunetiški nebepatinka, nors anksčiau atrodydavo tarsi egzotika tamsiaplaukės, o dar įdegusios...

Turbūt dėl to, kad užsienyje šviesūs plaukai ir šviesi oda yra privalumas, o tamsūs plaukai - not. Užsikrėčiau.

jo sita spalva ir man labai grazi rolleyes.gif
Atsakyti
O gal dazyk pienisko sokolado spalva ? Tik tokia spalva labai sunku islaikyti, ji zalsveja ax.gif Dar labai grazu ant blondinisku plauku ivairus tonai ju n yra L'oreal paletei smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bittersweet @ 2009 04 22, 07:02)
jo sita spalva ir man labai grazi rolleyes.gif

man taip pat. temos autorei patarčiau dažytis kuo natūraliau atrodančia spalva. patinka man tokios blondinės - nei per šviesios, nei per tamsios thumbup.gif
Atsakyti
smile.gif brunete
Atsakyti
Blondinė angel.gif
Atsakyti
o as galiu pasakyti, kad daugiau nei 6 metus buvau blondine, o pries sventes nusidaziau tamsiai, pienisko sokolado spalva ir esu labai patenkinta thumbup.gif plaukai atrodo daug sveikiau, zvilga wub.gif
tad nebijokit eksperimentuoti, plaukai juk atauga mirksiukas.gif
Atsakyti
vienareiksmiskai - brunete, po to satene ax.gif

Papildyta:
p.s. ta nuotrauka ir plaukai, tragedija doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intrinsa: 19 sausio 2010 - 04:05