Įkraunama...
Įkraunama...

Lovelės: viskas nuo A iki Ž

Aš ir buvau susidomejus Lugnes lovyte 4u.gif Kaune "Vaiku mieste" ji kainavo net 399LT :verysad.Tai as nusprendžiau užsisakyti iš pačios Lugnes.Ten ji kainavo 280LT,bet taip ir neužsisakiau(ir gerai nes turbut bučiau sulaukus pristatymo, kai maže 2.gif išaugs).taigi Kaune Urmo bazej ta pati lovyte kainavo 255LT clap_1.gif Na, aišku likau labai patenkinta, bo sutaupiau belekiek pinigeliu clap_1.gif Ir lovyte labai faina ir kokybiška,ir lelyte ja pamilo. heart.gif .Tai va ,mamulytes,tereikia tik paieškot ir tikrai rasit.
Atsakyti
Siaip tai is kai kuriu teveliu patirties issiklausinejau ir nusipirkau pigiausia varianta gariunuose:)Tas lugnes lovytes patvarko maziai, ypac tie kurie labai judrus!Jie kai moka atsistoti, uzsikabina uz tu lingiu ir davai maskatuotis, jos ir neatlaiko:)Savo akim maciau kaip tai daroma:)
Atsakyti
Labutis mamytes,
dar toks klausimelis del nuleidziamo sono. Tokiu lovyciu kaip seniau negamina, o tas nuleidziamas sonas tvirtinasi ant tokiu plasmasiuku, man viena pardaveja tvirtino kad tie plasmasiukai nelaiko, o lovytes as noriu butinai su nuleidziamu sonu g.gif O gal yra dar koks variantas tik as tokio dar nemaciau? smile.gif
Atsakyti
niekada nepirkciau pintos lvytes schmoll.gif ,prilenda i tas skylutes dulkiu,murzinumo ir niekaip neisvalysi schmoll.gif . Drauges sunus lovytej valge sausainuka,sutryne ir visa lovyte istryne,tai po to ji dantim gramde ta sausainiu is tu skyliuciu doh.gif
Atsakyti
Forume mamos skundesi, kad su lugne tiesiogiai neverta prasidet.

Mes irgi uzsakem Lugnes lovyte tiesiai is fabriko, nes norimos neradom pardavime, - pristate per zadetas 3 sav. be jokiu papildomu rupesciu. thumbup.gif - Labai dziaugiuosi.
Atsakyti
QUOTE(veidax @ 2005 05 16, 13:09)
Labutis mamytes,
dar toks klausimelis del nuleidziamo sono. Tokiu lovyciu kaip seniau negamina, o tas nuleidziamas sonas tvirtinasi ant tokiu plasmasiuku, man viena pardaveja tvirtino kad tie plasmasiukai nelaiko, o lovytes as noriu butinai su nuleidziamu sonu g.gif O gal yra dar koks variantas tik as tokio dar nemaciau? smile.gif

Pirma karta girdiu, kad nelaiko - visi naudoja ir dziaugiasi. Galu gale garantija yra, pakeistu, jei kas suluztu.

Tos pardavejos ir reikia klaust, ka ji tada siulo? Matyt, kazka is vitrinos labai prastumt norejo. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mucka @ 2005 05 05, 16:27)
Gal galit kas nors parasyti kiek mokejot uz Lugnes lovyte su stalciumi (linges ar ratukai nesvarbu). ruosiuos tokia pirkti, bet net neisivaizduoji kiek ji kainuoja.  Dekoju

kazkur buvau forume anksciau radus, kad lugnes lovytes kainuoja nuo 200-280lt. kadangi, sitas variantas su lingem ir stalciais, pats mandriausias, tai itariu jis ir bus apie 280lt. beje jei tu esi kaune, tai lugnes lovytes galima nusipirkti urmo bazej, dar pigiau iseina, nei is fabriko uzsisakyti.o del visu lenkisku is turgu turiu savo nuomone is drauges praktikos, tai labai atsargiai ziuriu.zodziu jos vaikas, kai pradejo dantys kaltis, vis pagriauzdavo lovytes krasta, tai kaip jus manot apsinuodijo, nes kai padare ekspertize, tai paaiskejo,kad ta lovyte buvo kazkokiu nuodingu laku padengta. o"lugnes" produkcija bent jau turi sertifikatus ir yra ekologiska biggrin.gif
Atsakyti
Aš labai norėjau Lūgnės lovytės, jos tikrai žymiai tvirčiau atrodo nei tos lenkiškos po 90lt...
Bet kadangi vyras sumąstė nupirkti su stalčium, tai paėmė DREWEX - irgi neblogas variantas.
Tiesa, kol buvo mediena pigesnė - lovytės kainavo pigiau ax.gif
Bet šiaip antram gal ir Lūgnės įsigysim, nes jos tikrai thumbup.gif
Atsakyti
Turiu Lugne Lukrecija. Labai patenkinta. Pirkau Mažylio pasaulyje Antakalnyje tai gavau gerą nuolaidą. Gal tik lingės man per mažai supa. Čia gal tik man... ax.gif O tos naujos Lugnes su stalčiais kokios geros. Gaila, visai norėčiau sad.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės ir tėveliai!
Rašo nestuke.gif iš Kauno. Pasidalinkite savo patirtimi ir žiniomis, kur pirkote savo mažiausiems loveles. Ieškau geros patvarios medinės ir lietuviškos , bet nelabai brangios blush2.gif lovelės, bet kol kas tokios nepavyksta rasti cry.gif
Buvau Bazėj, bet ten tik kažkokios lenkiškos, man jos kaip popierinės blink.gif
Žinau apie "Lugnės" produkciją, bet prekiauja tik "Kotrynoj", o ten kainos kandžiojasi doh.gif
Gal kas žinote kur galėčiau rasti idealiausią variantą? Ne bais brangią ir gerą lietuvišką??
Ačiū už pagalbą drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikutė,
mes pirkome lietuvišką Lugnės lovelę bazėje 10 sandėly prie raudono pasažo. Ten kur vežimėlių labai daug yra. Lovelės būna supakuotos tai reikia paklausti. O riki2 parduotuvėj ar žiūrėjai? Ten mačiau lovelių nuo 80Lt. Be to čia SM skelbimų skyrelyje pasiūlo kartais visai neblogų ir šiek tiek naudotų.
Atsakyti
QUOTE(Nordex @ 2005 10 20, 21:09)
Tiesa, o kur ta parduotuvė RIKI? Joje dar nebuvau  mirksiukas.gif
Ačiū už patarimus 4u.gif

Pirkom lovelę prieš beveik metus, tai tiksliai kainos neprisimenu, bet atrodo virš 100Lt mokėjom, modelių buvo gal kokie keturi, o ten pat ir draugė pirko dar pavasarį. Lovele esam tikrai patenkinti, tai tavo pasirinkimas tikrai geras dėl Lugnės. Derėtis tai neteko, nes mums ir taip didelę nuolaidą padarė (pažintys thumbup.gif ). Tiesa, praeitą savaitę buvau bazėj kitoj vietoj kur irgi Lugnės produkcijos buvo (4 sandėlis), tai sakė kad tipo Lugnė atsisako tiekti menkiems pirkėjams prekes kadangi pasirašė sutartį su užsienio pirkėjais ir nespėja gaminti sad.gif .
O riki2 parduotuvę tikrai žinai, ji yra Kalniečių prekybos centre 1 aukšte, Merkurijuj 2 aukšte ir Dainavos pc berods. Čia tai prašyk nuolaidos, jei dar ką nors su lovele pirksi tikrai duos 4u.gif
Atsakyti