Aš ir buvau susidomejus Lugnes lovyte
Kaune "Vaiku mieste" ji kainavo net 399LT :verysad.Tai as nusprendžiau užsisakyti iš pačios Lugnes.Ten ji kainavo 280LT,bet taip ir neužsisakiau(ir gerai nes turbut bučiau sulaukus pristatymo, kai maže
išaugs).taigi Kaune Urmo bazej ta pati lovyte kainavo 255LT
Na, aišku likau labai patenkinta, bo sutaupiau belekiek pinigeliu
Ir lovyte labai faina ir kokybiška,ir lelyte ja pamilo.
.Tai va ,mamulytes,tereikia tik paieškot ir tikrai rasit.
Siaip tai is kai kuriu teveliu patirties issiklausinejau ir nusipirkau pigiausia varianta gariunuose:)Tas lugnes lovytes patvarko maziai, ypac tie kurie labai judrus!Jie kai moka atsistoti, uzsikabina uz tu lingiu ir davai maskatuotis, jos ir neatlaiko:)Savo akim maciau kaip tai daroma:)
Labutis mamytes,
dar toks klausimelis del nuleidziamo sono. Tokiu lovyciu kaip seniau negamina, o tas nuleidziamas sonas tvirtinasi ant tokiu plasmasiuku, man viena pardaveja tvirtino kad tie plasmasiukai nelaiko, o lovytes as noriu butinai su nuleidziamu sonu
O gal yra dar koks variantas tik as tokio dar nemaciau?
dar toks klausimelis del nuleidziamo sono. Tokiu lovyciu kaip seniau negamina, o tas nuleidziamas sonas tvirtinasi ant tokiu plasmasiuku, man viena pardaveja tvirtino kad tie plasmasiukai nelaiko, o lovytes as noriu butinai su nuleidziamu sonu
niekada nepirkciau pintos lvytes
,prilenda i tas skylutes dulkiu,murzinumo ir niekaip neisvalysi
. Drauges sunus lovytej valge sausainuka,sutryne ir visa lovyte istryne,tai po to ji dantim gramde ta sausainiu is tu skyliuciu
Forume mamos skundesi, kad su lugne tiesiogiai neverta prasidet.
Mes irgi uzsakem Lugnes lovyte tiesiai is fabriko, nes norimos neradom pardavime, - pristate per zadetas 3 sav. be jokiu papildomu rupesciu.
- Labai dziaugiuosi.
Mes irgi uzsakem Lugnes lovyte tiesiai is fabriko, nes norimos neradom pardavime, - pristate per zadetas 3 sav. be jokiu papildomu rupesciu.
QUOTE(veidax @ 2005 05 16, 13:09)
Labutis mamytes,
O gal yra dar koks variantas tik as tokio dar nemaciau? 
Pirma karta girdiu, kad nelaiko - visi naudoja ir dziaugiasi. Galu gale garantija yra, pakeistu, jei kas suluztu.
Tos pardavejos ir reikia klaust, ka ji tada siulo? Matyt, kazka is vitrinos labai prastumt norejo.
QUOTE(mucka @ 2005 05 05, 16:27)
Gal galit kas nors parasyti kiek mokejot uz Lugnes lovyte su stalciumi (linges ar ratukai nesvarbu). ruosiuos tokia pirkti, bet net neisivaizduoji kiek ji kainuoja. Dekoju
kazkur buvau forume anksciau radus, kad lugnes lovytes kainuoja nuo 200-280lt. kadangi, sitas variantas su lingem ir stalciais, pats mandriausias, tai itariu jis ir bus apie 280lt. beje jei tu esi kaune, tai lugnes lovytes galima nusipirkti urmo bazej, dar pigiau iseina, nei is fabriko uzsisakyti.o del visu lenkisku is turgu turiu savo nuomone is drauges praktikos, tai labai atsargiai ziuriu.zodziu jos vaikas, kai pradejo dantys kaltis, vis pagriauzdavo lovytes krasta, tai kaip jus manot apsinuodijo, nes kai padare ekspertize, tai paaiskejo,kad ta lovyte buvo kazkokiu nuodingu laku padengta. o"lugnes" produkcija bent jau turi sertifikatus ir yra ekologiska
Aš labai norėjau Lūgnės lovytės, jos tikrai žymiai tvirčiau atrodo nei tos lenkiškos po 90lt...
Bet kadangi vyras sumąstė nupirkti su stalčium, tai paėmė DREWEX - irgi neblogas variantas.
Tiesa, kol buvo mediena pigesnė - lovytės kainavo pigiau
Bet šiaip antram gal ir Lūgnės įsigysim, nes jos tikrai
Bet kadangi vyras sumąstė nupirkti su stalčium, tai paėmė DREWEX - irgi neblogas variantas.
Tiesa, kol buvo mediena pigesnė - lovytės kainavo pigiau
Bet šiaip antram gal ir Lūgnės įsigysim, nes jos tikrai
Turiu Lugne Lukrecija. Labai patenkinta. Pirkau Mažylio pasaulyje Antakalnyje tai gavau gerą nuolaidą. Gal tik lingės man per mažai supa. Čia gal tik man...
O tos naujos Lugnes su stalčiais kokios geros. Gaila, visai norėčiau
Sveikos mamytės ir tėveliai!
Rašo
iš Kauno. Pasidalinkite savo patirtimi ir žiniomis, kur pirkote savo mažiausiems loveles. Ieškau geros patvarios medinės ir lietuviškos , bet nelabai brangios
lovelės, bet kol kas tokios nepavyksta rasti
Buvau Bazėj, bet ten tik kažkokios lenkiškos, man jos kaip popierinės
Žinau apie "Lugnės" produkciją, bet prekiauja tik "Kotrynoj", o ten kainos kandžiojasi
Gal kas žinote kur galėčiau rasti idealiausią variantą? Ne bais brangią ir gerą lietuvišką??
Ačiū už pagalbą
Rašo
Buvau Bazėj, bet ten tik kažkokios lenkiškos, man jos kaip popierinės
Žinau apie "Lugnės" produkciją, bet prekiauja tik "Kotrynoj", o ten kainos kandžiojasi
Gal kas žinote kur galėčiau rasti idealiausią variantą? Ne bais brangią ir gerą lietuvišką??
Ačiū už pagalbą
Sveikutė,
mes pirkome lietuvišką Lugnės lovelę bazėje 10 sandėly prie raudono pasažo. Ten kur vežimėlių labai daug yra. Lovelės būna supakuotos tai reikia paklausti. O riki2 parduotuvėj ar žiūrėjai? Ten mačiau lovelių nuo 80Lt. Be to čia SM skelbimų skyrelyje pasiūlo kartais visai neblogų ir šiek tiek naudotų.
mes pirkome lietuvišką Lugnės lovelę bazėje 10 sandėly prie raudono pasažo. Ten kur vežimėlių labai daug yra. Lovelės būna supakuotos tai reikia paklausti. O riki2 parduotuvėj ar žiūrėjai? Ten mačiau lovelių nuo 80Lt. Be to čia SM skelbimų skyrelyje pasiūlo kartais visai neblogų ir šiek tiek naudotų.
QUOTE(Nordex @ 2005 10 20, 21:09)
Pirkom lovelę prieš beveik metus, tai tiksliai kainos neprisimenu, bet atrodo virš 100Lt mokėjom, modelių buvo gal kokie keturi, o ten pat ir draugė pirko dar pavasarį. Lovele esam tikrai patenkinti, tai tavo pasirinkimas tikrai geras dėl Lugnės. Derėtis tai neteko, nes mums ir taip didelę nuolaidą padarė (pažintys
O riki2 parduotuvę tikrai žinai, ji yra Kalniečių prekybos centre 1 aukšte, Merkurijuj 2 aukšte ir Dainavos pc berods. Čia tai prašyk nuolaidos, jei dar ką nors su lovele pirksi tikrai duos