Mes lovele pirkom pacioje Lugneje Panevezyje. Modeli issirinkome bazeje, tada skambinomes i Lugne ir mums pasake, kokia bus kaina, beje baze pakankamai nemaza antkaini deda ir dar Lugnes darbuotoja pasake, kad dazniausiai baze ima siek tiek brokuotas lovytes ir jas perka pigiau. Gali tau Lugne pristatyti i namus papildomai sumokesi berodz 20lt. mes Lugneje uz lovyte Renata sumokejom 210 lt cia jau kartu ir su linge ir su ratukais, o baze siuos dalykus dar atskirai ikainuoja, tiksliau linge, nes ratukai ten lyg 10 lt kainuoja
O gal kas žinot, kur gražių dviaukščių lovelių Kuane yra...??? Nes keliose parduotuvėse apsilankėm, tai tik tokias pačias - standartines matėm...
Nu šiaip ji tokia normali, bet norėtųsi didesnio pasirinkimo
Ai, ir dar vieną tokią iš laminuotų plokščių SBA balduose, bet man nepatiko
Internete nieko rasti nepavyko... Ai, tiesa. radau vieną gražią - kažkokie Pamario baldai gamina, bet čia Klaipėdoj, tai nei apžiūrėt nėra kaip, o kituose miestuose sakė nepardavinėja ir kol kas net neveža...

Internete nieko rasti nepavyko... Ai, tiesa. radau vieną gražią - kažkokie Pamario baldai gamina, bet čia Klaipėdoj, tai nei apžiūrėt nėra kaip, o kituose miestuose sakė nepardavinėja ir kol kas net neveža...

mano pirmas sūnus užaugo toje pačioje lovelėje, kaip ir jo tėvas. Iš tikrųjų. Anyta lovelę išsaugojo. Tiesa, ji buvo šiek tiek apsinešiojusi, tačiau vyras ją nušveitė, o ant medinių galų (tokie nepermatomi), aš priklijavau gražaus audinio - lovelė atrodė puikiai. Pačiai buvo miela..
Mes taip pat pirkom "Lugnes " lovyte, " Laurynas.Siaip tikrai labai grazi, patogi, kilojasi vienas sonas.
Jie turi savo svetaine http://www.lugne.lt/lov.htm , galima elektroniniu laisku susitart del kainos ir pristatymo.Kai as norejau uzsisakyt maitinimo kedute, kuri pas juos kainuoj 90Lt , o Kotrynoj , lygtais 140-150Lt, tai sake , kad atvezimas i Vilniu tekeinuotu 5Lt.Tai tikrai apsimoka.
Tai jei kas domina, parasyk jiems , ar pasiskambink, ir suzinosi viska detaliau.
Sekmes
Jie turi savo svetaine http://www.lugne.lt/lov.htm , galima elektroniniu laisku susitart del kainos ir pristatymo.Kai as norejau uzsisakyt maitinimo kedute, kuri pas juos kainuoj 90Lt , o Kotrynoj , lygtais 140-150Lt, tai sake , kad atvezimas i Vilniu tekeinuotu 5Lt.Tai tikrai apsimoka.
Tai jei kas domina, parasyk jiems , ar pasiskambink, ir suzinosi viska detaliau.
Sekmes

mes savo pirkom kalnieciu "riky" kaina 385lt, su stalciais, bet man labiau patiko uz "lugnes" analogiska. be to su dvigubom lingem ir lingiu fiksatorium, ir tvirtesne.
O mes pirkomes Drevex medine lovyte Kotrynoj, nes tokios pacios bazeje kainavo brangiau
Man patiko, paprasta, bet ja patobulinom
Padarem, kad nusileistu sonas, pritvirtinom ratukus. Tevelis padare stalciu po lovele
Nauja, grazi lovyte su visais patogumais tik uz 89 Lt. O patvarumas... patvari ji, tik kai drauges 6-metis sunus ant jos gerai pasokinejo neatlaike keli dugno pagaliukai, bet cia vel pagelbejo tetis
Esu visiskai tokia lovele patenkinta, o be to jos taip trumpam reikia, o jei dar lelius nemiega joje

O as nusiziurejau va sita lovyte:
http://www.lukasima....miniai.php?p=91
kaip manot?
Lyg ir racionalu, vaikas paaugs ta pati lovyte pavirs tachta ir spintele prie lovos...
http://www.lukasima....miniai.php?p=91
kaip manot?

Lyg ir racionalu, vaikas paaugs ta pati lovyte pavirs tachta ir spintele prie lovos...
QUOTE(knielita @ 2005 10 24, 07:59)
Esu visiskai tokia lovele patenkinta, o be to jos taip trumpam reikia, o jei dar lelius nemiega joje

Kaip tai trumpam?

QUOTE(serafine @ 2005 12 05, 23:14)
Kiek teko girdeti tai tikrai nepigiai... Kazkuri mamyte jau domejosi, jei nelystu apie 1000Lt, bet bijau pameluoti... Zinau kad pasirode labai daug:)
Vilniuj atsitiktinai radom vaikiškų lovyčių "Baldų rojaus" išparduotuvėj (Kalvarijų g.) Lietuviškos, baltos spalvos, tik be priedų (stalčių, ratukų, lingių), kiek sužinojau, gamintos eksportui į Prancūziją. Yra įvairių išmatavimų (tiksliau, buvo - dabar nžn.) Už 100Lt galima išsirinkti labai neblogą, ką mes ir padarėm

Siandien aptikau, kad "Lugnes" lovytes siulo puslapyje www.mazius.lt Kainos visai neblogos:) Reikes rytoj paskambinti, kaip ten is tikruju.