Įkraunama...
Įkraunama...

Lovelės: viskas nuo A iki Ž

QUOTE(Astuleee @ 2005 11 16, 20:53)
O as nusiziurejau va sita lovyte:

http://www.lukasima....miniai.php?p=91

kaip manot?  g.gif
Lyg ir racionalu, vaikas paaugs ta pati lovyte pavirs tachta ir spintele prie lovos...

Sveikos, ši lovytė tikrai graži ir praktiška, domėjomės neseniai , kaina - 1200 lt.
Na , kai vaikas paauga , spintelė ir kraštai nusiima, pasidaro 170 cm ilgio lova...
Bet mes vis dėlto pasirinkome Lugnę, užsisakėme tiesiai iš gamyklos, atvežė per kelias dienas į Kauną.
Atsakyti
http://skundai.biznews.lt/?id=4096

Būna ir taip... blink.gif
Atsakyti
Kaip tik ieškojau temos apie dviaukštes lovas. Aš vis pagalvoju, kokių ji turi privalumų ir kokių trūkumų g.gif Gerai yra tai, kad susitaupo vieta namuose... bet, kaip sakoma lazda turi du galus - manau, kad vaikas, kuris miega apačioje kvėpuoja dulkėmis, kurios krenta iš viršaus g.gif Kas turite tokias lovytes, pasidalinkite patirtimi ax.gif
Atsakyti
Pas mane yra dviaukštė. Džiaugiuosi ir aš ir vaikai, ypač vyresnysis. O dėl dulkių g.gif , pas mane čiužiniai dedasi ne ant grotelių, o ant ištiso medinio dugno, nežinau ar labai tų dulkių daugiau nei miegant atskirose lovose.
O gamino lovą mums meistrelis - auksarankis, nes pirktinių kainos kosminės ir aš dar norėjau, kad apatinė lova būtų su grotelėmis, o tokių pirkti nematėme.
Beje, buvo didelė tema apie dviaukštes lovas, paieškok.
Atsakyti
QUOTE(blondine @ 2006 02 18, 14:53)
Pas mane yra dviaukštė. Džiaugiuosi ir aš ir vaikai, ypač vyresnysis. O dėl dulkių g.gif , pas mane čiužiniai dedasi ne ant grotelių, o ant ištiso medinio dugno, nežinau ar labai tų dulkių daugiau nei miegant atskirose lovose.
O gamino lovą mums meistrelis - auksarankis, nes pirktinių kainos kosminės ir aš dar norėjau, kad apatinė lova būtų su grotelėmis, o tokių pirkti nematėme.
Beje, buvo didelė tema apie dviaukštes lovas, paieškok.

PAPRASTESNIU dviauksciu lovyciu yra JYSK ir THOMAS PHILIPS parduotuvese
Atsakyti
QUOTE(VILIMA @ 2006 02 18, 22:01)
PAPRASTESNIU dviauksciu lovyciu yra JYSK ir THOMAS PHILIPS parduotuvese

Bet kokybė mega_shok.gif . Atrodo, kad po pirmos nakties suluš. O juk vaikai tose dviaukštėse ( būkim atviros), ne tik miega. Laipioja, šokinėja, vien žo - dūksta.
Atsakyti
QUOTE(blondine @ 2006 02 19, 11:35)
Laipioja, šokinėja, vien žo - dūksta.

tas tai tiesa blush2.gif mes su broliu tokioj užaugom thumbup.gif dulkių tikrai nejaučiau.. nors miegojau apačioj mirksiukas.gif prieš kelias savaites mačiau neblogą lovą (tokią kokią mes turėjom) kaune, prie aleksoto turgaus esančiame baldų komise mirksiukas.gif kainavo 150lt bigsmile.gif
Atsakyti
Mes taip pat pirkom Lugnes lovyte "Renata". Bet mes pirkom ne is fabriko, o Gariunuose. Ten viena savaitgali nuvaziavom, pasidomejom, tai tokia lovyte kainavo 250 lt. pagalvojom, kad is fabriko uzsisakyti bus pigiau, tai dar nepirkom. As paskambinau i fabrika, tai man pasake, kad tokia lovyte kainuoja 300lt, plius pristatymas 10 t. Tai va, tai isejo, kad turguj visgi pigiau buvo, tai teko sekanti savaitgali vel vaziuot. Tada jau ta paca lovyte radom dar pigiau, jau tik 240 lt. thumbup.gif Ten ir nusipirkom... Deja, negaliu dar pasakyt, tvirta ji ar ne, nes dar nesurinkta.. ax.gif Bet is paveiksliuko, tai man labai patiko. thumbup.gif
Atsakyti
verkiu g.29 "norfos" antrame aukste rasite dideli loveliu pasirinkima ir kitu prekiu.cia vilniuje,siaures miestelyje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(DAIVA23 @ 2006 03 03, 16:29)
verkiu g.29 "norfos" antrame aukste rasite dideli loveliu pasirinkima ir kitu prekiu.cia vilniuje,siaures miestelyje ax.gif

Vaiku prekes vadinasi

tik kad ten daugiausia tokios mano akimis netvirtos tos loveles, o lugnes tai gal kokia viena ir buvo, o gal ir ne g.gif
pries koki menesi buvau.
Bet siaip tai loveliu gal 20, jei ne daugiau ir visokiu spalvyciu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(GZA @ 2006 02 07, 20:22)
Siandien aptikau, kad "Lugnes"  lovytes siulo puslapyje www.mazius.lt Kainos visai neblogos:) Reikes rytoj paskambinti, kaip ten is tikruju.

labai nedaug kainos nuo lugnes tesiskiria, tik brangiosios siek tiek pigiau (20 Lt), o pigiosios net brangiau kokiais 5 Lt.
Atsakyti
QUOTE(Natali @ 2005 03 09, 21:55)
Sveikos, busimos ir esamos mamytes! smile.gif

Mes su vyru jau beveik viską nupirkome mūsų mažylei. Bet užstrigome renkant lovytę. Patirties neturime jokios, draugai pataria skirtingai.  g.gif

Patarkite, prašau, kokia lovytė yra geriausia!  doh.gif

Aš tai norėjau, kad būtų su visom funkcijom: lovos galas nusileidžia, dugno nusileidimo mažiausiai 3 padėtis, kad išsiimtų keletas strypų (paaugusiam vaikui pačiam išlisti iš lovos), kad būtų su lingiais. Tačiau susidurėme su tokia problema: lietuviškos lovos su visom funkcijom, išskyrus strypų išsiėmimą, bet masivesnės, iš išvaizdos patikimesnės, o lenkiškos lovos - strypus galima išimti, bet lovos šonas nenusileidžia.

Kokios lovos geresnės? Pasidalinkite patirtimi.

Kokia Jūsų nuomonė apie tuos išimamus strypus? Ar ta funkcija tikrai tokia reikalinga?

Ar gera funkcija, kad nusileidžia lovos šonas? Gal ji taip pat nebūtina?

Lauksiu Jūsų pagalbos! wub.gif

Atsakyti
Noriu pirkti Lugnės lovytę, bet man riešuto salva per tamsi, medaus- per ryža.
Kriaušės spalvos lovelių pardavime nesu mačiusi, bet Lugnė gali pagaminti, tik nežinau, ar man ta kriaušės spalva tiktu, o nesinori pirkti, taip sakant, kate maiše.

Gal kas galite detaliai nupasakoti, o dar geriau- parodyti kokią nors foto 4u.gif
būsiu be galo dėkinga 4u.gif

Čia daug medienos pavyzdžių, kriaušės net 3, kuri iš jų panašiausia i Lugnės kriaušę?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pavasarinuko leliuko mama- 2006: 29 kovo 2006 - 08:55