tai niekas nesate pirke Kriauses spalvos?
Kai aš pirkau Lugnes lovytę tai buvo trys spalvos :
Tamsi, tokia kaip Kronopol Vyšnia
Medaus, tokia kaip Kronopol Alksnis
Šviesi, tokia kaip Wodego balinta laukinė kriaušė.
Tik mano parodymais labai nepasikliauk, nes medaus ir tamsią aš turiu prieš akis namie, o vat tą šviesią apibūdinau iš atminties
Tamsi, tokia kaip Kronopol Vyšnia
Medaus, tokia kaip Kronopol Alksnis
Šviesi, tokia kaip Wodego balinta laukinė kriaušė.
Tik mano parodymais labai nepasikliauk, nes medaus ir tamsią aš turiu prieš akis namie, o vat tą šviesią apibūdinau iš atminties

QUOTE(persefone @ 2006 03 30, 14:00)

labai labai aciu

as tas dvi matytas spalvas irgi taip buciau parinkusi

vadinasi, galiu drasiai pasikliauti

O mums lovytę pagamino senelis.
. Tai nors ir pirmas blynas, bet neprisvilęs
. Labai džiaugiamės.

QUOTE(nes @ 2006 04 12, 12:35)
O mums lovytę pagamino senelis.
. Tai nors ir pirmas blynas, bet neprisvilęs
. Labai džiaugiamės.

Turetu buti labai smagu senelio lovoje miegoti

Ačiū visoms mamytėms už patarimus. Labai palengvinot paiešką

sveikos,
jus cia snekat apie loveles tos kurios yra mazos na iki 3 metu vaikams, o as labai noreciau didesnes maciau internete 140/70 cm ir labai tokios noreciau, gal zinot ar pas mus tokiu buna? tokia manau tiktu vaikui iki kokiu 6 metu.
gal kuri turite tokia? kur pirkote?
aciu
jus cia snekat apie loveles tos kurios yra mazos na iki 3 metu vaikams, o as labai noreciau didesnes maciau internete 140/70 cm ir labai tokios noreciau, gal zinot ar pas mus tokiu buna? tokia manau tiktu vaikui iki kokiu 6 metu.
gal kuri turite tokia? kur pirkote?
aciu
o pinto lopšio nei viena neturėjot?ar patogu?
Patarčiau niekam nepirkt iš gariūnų, nes mes nusipirkom ir turėjo vyras klijuot, sukt varžtus, nes visa klibanti lovytė. Ir taip dabar baisu palikt, kad nenuvirstų su visa lovyte

Sveikos mamytes, mes tai pat ieskome lovytes, tik labai idomu ar reikia atkreipti demesi i lovyciu svori? Ir kiek mazdaug sveria Lugnes "Lukrecija"? Buciau dekinga uz atsakymus. O ka manot apie lenkiskas firmos Drewex lovytes, ar yra tokiu Gariunuose? Radome David, Sara ir Napoleon modelius, kuriose yra stalciai, reguliuojasi dugnas ir sonas, panasios kaip ir Lukrecija, tik dugno trys padetys, o Lukrecijos dvi. Be to minetos lenkiskos su ratukais, bei gali buti su paprastom lingem, na o Lukrecija su dvigubom.
QUOTE(amcia @ 2006 09 01, 16:09)
turbut nepopuliarios todel, kad is ju sedintys leliukai issivercia
QUOTE(amcia @ 2006 09 01, 15:09)
Prieš keletą dienų mačiau Čipoline