Įkraunama...
Įkraunama...

Egipto žemė

QUOTE(_Kere_ @ 2009 05 06, 17:18)
As pirkau Megos Femina Bona, mokejau ~23 lt 4u.gif

blink.gif Plesikai, nes jo kaina 17 lt biggrin.gif Cia tuose salonuose kur minejau temos pradzioj mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos mergaite, stai ir as pagaliau nusipirkau ta 'stebuklingaja' egipto zeme ax.gif pirkau Bi-Kor, Erdesos parduotuvej CUP'e, tai dar ant nuolaidos uztaikiau, nes iki berods geguzes 10 d. vyksta Erdesos gimtadienis bigsmile.gif kadangi as baltaode, o dabar dar ir saules nubuciuota, tai man atrodo, kad ji kaip tik labiau paryskina strazdanas g.gif o gal man taip tik atrodo.. tepiau mazai, nes bijojau persistengti.. mano drauge turi, tai jau taip graziai atrodo thumbup.gif o pas mane visai kitaip doh.gif gal dar ne perpratau kazko g.gif
Atsakyti
QUOTE(vesela @ 2009 05 05, 13:42)
man tai labai patinka EZ  wub.gif  bet gaila kad ji nemaskuoja  g.gif  o jus naudojate kazka po ja ar ne?  4u.gif

Na ziurint ka tu nori uzmaskuot.. 4u.gif man tai oda lygesne padaro..bet ten aisku spuogu dideliu tai nemaskuoja.. schmoll.gif
As tai dazniausia ant svarios odos tepu ir tiek..
O uz Erdesos sepeteli mokejau 17lt smile.gif bet cia senai jau buvo.. dar net nzn kas ta Erdesa lotuliukas.gif
Atsakyti
man tai labai patinka EZ  wub.gif  bet gaila kad ji nemaskuoja  g.gif  o jus naudojate kazka po ja ar ne?  4u.gif

As tai spuogelius (kai tokiu atsiranda), ar siaip tamsesnes vietas (pvz prie nosytes) pamaskuoju su tokia priemone, net nzn kaip cia pavadint, Max factor miracle touch, na nei skysta pudra nei kompaktine:) kur su pirstuku palieti ir suskysteja:) nerandu lietuvisko zodzio sitai priemonei (angliskai tai 3-in-1 Complete make up). Bet tik tas problemines vietas patapsnoju. ir tada ant virsaus EZ. rezultatas mane dziugina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Langoza @ 2009 05 06, 08:46)
gal galetum parasyti, kokia sudetis rasoma ant pakuotes?

Prasom 4u.gif

Talc, Nylon-12, Paraffinuem Loquidum, Dimethicone, Polysorbate-20, C12-15 Alky Benzoate, Magnesium Aluminum Silicate, Tocopheryl Acetate, Butyrospermum Parkii Butter, Simmondsia Chinensis Oil (JoJoba Oil), Retinyl Palmitate, Ethylhexl Methoxycinnamate, Methyl Methacrylate Crosspolymer, Acrylates Copolymer, HDI/Trimethylol, Hexyllactone Crosspolymer, Parfum, Magnesium Carbonate, Phenoxyethanol, Sodium Dehydroacetate, Propylene Glycol, Methylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, Butylparaben, Arachis Hypogaea Oil, Silica (+/-) May contain: Mica, CI 77891 (Titanium Dioxide), CI 77491, CI 77492, CI 77499 (Iron Oxides)

Jei kam reikia,galiu atvesti,nes uz savaites vaziuoju i LT mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natylli: 06 gegužės 2009 - 21:02
Sveikutes, siandien vel uzsinorejau ir isigijau ez, anksciau esu turejusi, bet atsibodo ir pardaviau isparduotuvej, o dabar man nel labai jos prireike lotuliukas.gif bet esme tame, kad man keista sios pirktos ez spalva, ta kur anksciau turejau buvo tokia i morkavuma, tokia pasiziurejus tikra zeme, o sita man kazkokia keista, kitokio tamsesnio atspalvio g.gif ar teko kuriai susidurti su tuo? pirkau megoje femina bona kosmetikos parduotuveje, padekit susigaudyt, ar man jau nerimauti g.gif
Atsakyti
QUOTE(egluziukas @ 2009 05 06, 22:09)
Sveikutes, siandien vel uzsinorejau ir isigijau ez, anksciau esu turejusi, bet atsibodo ir pardaviau isparduotuvej, o dabar man nel labai jos prireike lotuliukas.gif bet esme tame, kad man keista sios pirktos ez spalva, ta kur anksciau turejau buvo tokia i morkavuma, tokia pasiziurejus tikra zeme, o sita man kazkokia keista, kitokio tamsesnio atspalvio g.gif ar teko kuriai susidurti su tuo? pirkau megoje femina bona kosmetikos parduotuveje, padekit susigaudyt, ar man jau nerimauti g.gif

Neparasei kokia nusipirkai g.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2009 05 06, 19:35)
Na ziurint ka tu nori uzmaskuot.. 4u.gif man tai oda lygesne padaro..bet ten aisku spuogu dideliu tai nemaskuoja.. schmoll.gif
As tai dazniausia ant svarios odos tepu ir tiek..
O uz Erdesos sepeteli mokejau 17lt smile.gif  bet cia senai jau buvo.. dar net nzn kas ta Erdesa  lotuliukas.gif

Dabar erdesos sepetelis irgi 17lt tebekainuoja, kaina nepasikeite smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kitte @ 2009 05 07, 09:16)
Neparasei kokia nusipirkai g.gif

nusipirkau bi kor 4u.gif sian kalbejau su bendradarbe tai sake jos kaip mano, visai kitoks atspalvis, negu kad anksciau budavo, to ir bijojau, kad prades kitokia pudra gaminti doh.gif anksciau ji kad ir morka budavo, bet paziurejus ir pakuote tokia originali ir pati zeme tokia tikra (nezinau kaip cia paaiskint), o sita tokia nepatraukli eiline pudra smile.gif
Atsakyti

Prisikaiciau sitam forume apie EZ. Esu jau kaip geras ekspertas.
Vakar netycia uzsukau i "Gedimino 9". Ir ka gi - Sarmoje radau EZ. Tiesa, ne BIKOR, kuria naudojau, o IKOS.
Savo jau beveik baigiau, taigi, surizikavau ir nusipirkau IKOS. Mokejau 110 Lt. Labai patenkinta thumbup.gif .
Anksciau mazdaug metus naudojau BI-KOR, bet IKOS labiau patinka - pasidengia lengviau ir lygiau - spalva naturalesne. Parduotuveje dave pabandyti.
Sake, kad Sarmoje tai naujiena, gauna is oficialiu atstovu.
Dar turi "Europos" Sarma, "Panoramos". Cia Vilniuje.
O del kitu miestu atsimenu tik, kad tikrai yra Kauno, Klaipėdos, Panevezio ir Siauliu kazkuriose Sarmose.

O tau Vesela 4u.gif , parasysiu gera patarima, kaip maskuoti spuogelius. Pries einant miegoti ant svaraus veido su tip'su (ausims valyti) reikia saikingai patepti spuogelio vieta EZ, ryte sis jis beveik nesimatys.
Atsakyti
QUOTE(moon1 @ 2009 05 08, 11:13)
Prisikaiciau sitam forume apie EZ. Esu jau kaip geras ekspertas.
Vakar netycia uzsukau i "Gedimino 9". Ir ka gi - Sarmoje radau EZ. Tiesa, ne BIKOR, kuria naudojau, o IKOS.
Savo jau beveik baigiau, taigi, surizikavau ir nusipirkau IKOS. Mokejau 110 Lt.  Labai patenkinta  thumbup.gif .
Anksciau mazdaug metus naudojau BI-KOR, bet IKOS labiau patinka - pasidengia lengviau ir lygiau - spalva naturalesne. Parduotuveje dave pabandyti.
Sake, kad Sarmoje tai naujiena, gauna is oficialiu atstovu. 
Dar turi "Europos" Sarma, "Panoramos". Cia Vilniuje.
O del kitu miestu atsimenu tik, kad tikrai yra Kauno, Klaipėdos, Panevezio ir Siauliu kazkuriose Sarmose.

O tau Vesela  4u.gif , parasysiu gera patarima, kaip maskuoti spuogelius. Pries einant miegoti ant svaraus veido su tip'su (ausims valyti) reikia saikingai patepti spuogelio vieta EZ, ryte sis jis beveik nesimatys.

Na jau nekoks is jusu ekspertas, jei einant miegot dekoratyvine kosmetika naudot siulot doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Via @@@ @ 2009 05 08, 12:42)
Na jau nekoks is jusu ekspertas, jei einant miegot dekoratyvine kosmetika naudot siulot  doh.gif

Pati gavau toki patarima. Pabandysiu - parasysiu, ar gerai veikia. pagal rekomendacija turetu buti thumbup.gif
Atsakyti