Įkraunama...
Įkraunama...

Egipto žemė

QUOTE(Tulpelyte @ 2009 05 02, 15:08)
Visos cia vos ne dievina EZ  lotuliukas.gif  bet kad ju sudetis tai labai nekokia,kitu pudru geresne. ir ko ji tokia nuostabi kad nieko nemaskuoja?  g.gif  bet kai ziurejau nuotraukas tai tikrai veidas su ja labai grazus buna, bet ir atrodo kad ir uzmaskuoja kazkiek  rolleyes.gif

o kas tau pasake , kad EZ tai pudra ?
EZ
ji maskuoja tik smulkius kapiliarus, paraudimus, cia bronzantas yra o ne maskuoklis

ir kokia jau ta didele kaina ? 110 lt cia skaitai daug , jei sia pudra naudojamasi apie 3 metus ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cherry_: 03 gegužės 2009 - 01:59
QUOTE(Cherry_ @ 2009 05 03, 02:58)
o kas tau pasake , kad EZ tai pudra ?
EZ
ji maskuoja tik smulkius kapiliarus, paraudimus, cia bronzantas yra o ne maskuoklis

ir kokia jau ta didele kaina ? 110 lt cia skaitai daug , jei sia pudra naudojamasi apie 3 metus ?

drinks_cheers.gif
is pradziu maniau kad per brangi ta EZ:) bet naudoju ja virs metu, kiekviena diena, ir galo jai nesimato. taigi kaina tikrai ner per didele, ypac jei padalinus is metu kiek ji dar tarnaus man. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(auruuu @ 2009 04 30, 18:10)
lyg ir panoramoj uzmaciau, kad yra jau smile.gif pirmame aukste prie knygyno. o klausykit, kokios kainos?

Ar tai buvo atsakymas į mano klausimą? Tai tokią pudrą matėt Panoramoj? rolleyes.gif ar aš ne taip supratau.. kainos įvairios, žiūrint kur pirksi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Give2Get: 04 gegužės 2009 - 19:07
QUOTE(Give2Get @ 2009 05 04, 20:06)
Ar tai buvo atsakymas į mano klausimą? Tai tokią pudrą matėt Panoramoj?  rolleyes.gif ar aš ne taip supratau.. kainos įvairios, žiūrint kur pirksi.

as pirmuose puslapiuose maciau, kad merginos rase, kur pardavineja ez, tai parasiau, kad ten maciau, bet ten tik kelias dienas buvo. kai paklausiau tai sake, kad ten tik kaip paroda buvo
Atsakyti
man tai labai patinka EZ wub.gif bet gaila kad ji nemaskuoja g.gif o jus naudojate kazka po ja ar ne? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(auruuu @ 2009 05 05, 09:09)
as pirmuose puslapiuose maciau, kad merginos rase, kur pardavineja ez, tai parasiau, kad ten maciau, bet ten tik kelias dienas buvo. kai paklausiau tai sake, kad ten tik kaip paroda buvo.

Aišku. Na aš ten klausiau apie kitokia EŽ, niekas nepasisakė, tai aš užsisakiau. Laukiu siuntinio ir pakomentuosiu kai pabandysiu. Tik reik gerą šepetuką nusipirkti.

Kaip manot kitų firmų stori tinka? Ar nusipirkt iš Erdesos? Nes kai kurios sakė, kad būtent su Erdesos geriau pasidengia pudra.
Atsakyti
QUOTE(Give2Get @ 2009 05 05, 15:46)
Aišku. Na aš ten klausiau apie kitokia EŽ, niekas nepasisakė, tai aš užsisakiau. Laukiu siuntinio ir pakomentuosiu kai pabandysiu. Tik reik gerą šepetuką nusipirkti.

Kaip manot kitų firmų stori tinka? Ar nusipirkt iš Erdesos? Nes kai kurios sakė, kad būtent su Erdesos geriau pasidengia pudra.

man va padovanojo bi kor ez ir erdesos teptuka wub.gif taaip graziai tepa blush2.gif jau pirma karta super isejo brunette.gif
Atsakyti
Ir aš nusipirkau EŽ bikoro ax.gif tai tokia graži jaučiuos smile.gif oda lygi,rusva....
Tikrai nesigailiu nė vieno lito.
Atsakyti
Prisiskaičiau apie tą stebuklingą EŽ ir siandien nusipirkau Egyra "Egyptische Erde"
jau spejau isbandyti,likau patenkinta,naturaliai atrodo.
Ir kaina prieinama - 20 euru thumbup.gif
Atsakyti
o kur butu galima kaune EZ sepetuka isigyti? ir kokia jo mazdaug kaina? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(natylli @ 2009 05 06, 01:34)
Prisiskaičiau apie tą stebuklingą EŽ ir siandien nusipirkau  Egyra "Egyptische Erde"
jau spejau isbandyti,likau patenkinta,naturaliai atrodo.
Ir kaina prieinama - 20 euru  thumbup.gif

gal galetum parasyti, kokia sudetis rasoma ant pakuotes?

anyta naudoja Egyra dabar, tai vis giria, kad simta kart geresne uz Bi-kor. ali vis as nesiryztu jos isigyti. ir ta kaina man idomi g.gif nes ta pati Ikos Airijoj kainuoja kiek ir lietuvoj g.gif
Atsakyti
QUOTE(vesela @ 2009 05 06, 10:05)
o kur butu galima kaune EZ sepetuka isigyti? ir kokia jo mazdaug kaina?  4u.gif

As pirkau Megos Femina Bona, mokejau ~23 lt 4u.gif
Atsakyti