Įkraunama...
Įkraunama...

Šeflera

QUOTE(Airem @ 2008 06 19, 02:05)
kai nupjoviau savo sefleros virsune...tiesiog buvo gaila ismest schmoll.gif iskarto ikisau i zemes...isleido saknis kaip gera smile.gif
siek tiek kantrybes ir turesi nauja grazuole 4u.gif

Tai gal nupjovus virsune pradeda sakotis?Nes pas mane tai tik vienas stiebas auga i virsu ir viskas,o taip noretusi kad sakotus unsure.gif
Atsakyti
As igi turiu seflera, jau didele o pirkau visai mazyte. Ispradziu augo vienas stiebas bet poto pradejo sakotis, nepjoviau jokios virsunes, ji pati, ir kas idomu visi lapai ant to viano stiebo nukrito ir auga tik nuo tos vietos kur pradejo sakotis i visas puses. Kelis kartus ji zidejo. Veliau gal nuotrauka idesiu, nes tikrai labai grazi. wub.gif
Atsakyti
na ne,mano irgi nesisakojo blink.gif
Atsakyti
Aš nusipirkau naują šeflerą į darbą, parsinešiau tokią gražią, viršnėlė taip šakojasi, nauji lapeliai lenda, bet matyt drėgmės trūksta, tai tie nauji lapeliai pajuodavo ir nukrito, liko tik stagarai
Atsakyti
QUOTE(irmaMO @ 2008 06 19, 11:17)
Tai gal nupjovus virsune pradeda sakotis?Nes pas mane tai tik vienas stiebas auga i virsu ir viskas,o taip noretusi kad sakotus unsure.gif

O pas jus kotas storas ar ne?As girdejau kad nupjovus virsune pradeda storeti kotas,o pas mane tai jis plonutis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Florena @ 2008 06 20, 12:28)
O pas jus kotas storas ar ne?As girdejau kad nupjovus virsune pradeda storeti kotas,o pas mane tai jis plonutis g.gif

Na pas mane irgi nestoras ir ji pati dar koks pusmetris,bet noriu kad ji sakotus ir kad galeciau formuoti ja. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(irmaMO @ 2008 06 20, 13:16)
Na pas mane irgi nestoras ir ji pati dar koks pusmetris,bet noriu kad ji sakotus ir kad galeciau formuoti ja. 4u.gif

Pas mano drauge tai nukirpta virsune ir gele labai issisakojusi bet ir kotas storas,tai sakiau ir as pabandysiu nukirpti virsune ir ziuresim kas ten bus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dowilee @ 2008 06 18, 14:28)
4u.gif  nea dar nevysta jau siandiena pastebejau ,kad pradejo leisti saknis ,bet dar labai labai tumpiukai  smile.gif na tikesime ,kad jau kita savaite galesiu ir sodinti  bigsmile.gif

kaip tavo gėlytė ar prigijo g.gif ? Man reikia jau kirsti galvą savajai, o tai viskas jau - lubas remia doh.gif taip gaila taip gaila, bet ką padarysi doh.gif
Atsakyti
mamaEgle ,oho tavo gelyte labai jau didele,tikiuosi ir mano tokia bus rolleyes.gif mano gelyte labai sakojasi , bet neauga i auksti ir kotukas labi plonas unsure.gif cia taip turi buti kazin unsure.gif gaila neiseina nuotraukytes ideti g.gif
Atsakyti
Mano labai per šią vasarą užaugo, bet dabar jau stoja su augimu, gal išgirdo, kad giljotiną galandu, noriu galvą kirsti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikos sefleru myletojos .paskaiciau as apie sias geles.man jos atrodo tokios lepios .seniai as jos noriu bet niekaip negaliu priprasyti vyro kad man ja atveztu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(SKristina27 @ 2008 09 07, 14:17)
sveikos sefleru myletojos .paskaiciau as apie sias geles.man jos atrodo tokios lepios .seniai as jos noriu bet niekaip negaliu priprasyti vyro kad man ja atveztu doh.gif

Tikrai, bent jau mano, nėra lepi schmoll.gif Stovi koridoriuj ir skersvėjo gauna, ir rudens-žiemos laikotarpiu nėra ypatingai šilta, ir lubas remia thumbup.gif Tik kad šviesos pakanka, tiesioginių saulės spindu;ių nėra daug, bet stovi šviesioj vietoj.
Atsakyti