Įkraunama...
Įkraunama...

Šeflera

QUOTE(mamaEgle @ 2008 09 07, 15:22)
Tikrai, bent jau mano, nėra lepi  schmoll.gif Stovi koridoriuj ir skersvėjo gauna, ir rudens-žiemos laikotarpiu nėra ypatingai šilta, ir lubas remia  thumbup.gif Tik kad šviesos pakanka, tiesioginių saulės spindu;ių nėra daug, bet stovi šviesioj vietoj.

bigsmile.gif bigsmile.gif nu tada reiks vyro kaulinti kad atveztu blush2.gif
Atsakyti
Nukirtau galvą saviškei ax.gif dabar laukiu kol pradės kur kokias šakeles leisti g.gif
Atsakyti
Mano šeflera kaip medelis auga, tik viršūnė šakojasi į dvi, nes buvo nulūžusi user posted image
Atsakyti
QUOTE(Aukso_dulkele @ 2008 10 01, 15:00)
Mano šeflera  kaip medelis auga, tik viršūnė šakojasi į dvi, nes buvo nulūžusi

Iš tiesų kaip įdomiai išsišakojus g.gif o ant koto visai lapų nėra g.gif ? Kokio jinai aukščio?
Atsakyti
Net nuėjau pasižiūeėti blush2.gif .Ji apie 1,50m,pačioj apačioj ,pasirodo ,ji išaugino nemažą šaką, kurios nepastebėjau-už baldų pasislėpus.Ji kiekvieną rudenį mėtydavo lapus nuo stiebo, kol tapo kaip medelis.
Atsakyti
Kokia įdomi wub.gif Jei gali visos jos nuotrauką įdėk ax.gif
Atsakyti
Dabar visos neturiu, kai turėsiu, idėsiu 4u.gif
Atsakyti
Lauksiu 4u.gif
Atsakyti
Va, kokia maniškė visu ūgiu user posted image
Atsakyti
Kokia graži wub.gif wub.gif thumbup.gif thumbup.gif Ir kaip įdomiai išaugus g.gif dabar jei maniškės pradės lapai kristi nepergyvensiu taip, vadinasi taip gali būti bigsmile.gif
Atsakyti
Paprastai visi lapai gi nenukrenta, bet maniškė tai nuolatinė lapų mėtytoja rudenį-tikriausia per daug drėgmės ir maža šviesos..Vasara auginasi naujus, tai nepergyvenu.
Atsakyti
Pas mane ji auga jau 7 metus. Buvo beveik iki lubu, tai nupjoviau virsune, bet neissisakojo, visvien i virsu augo doh.gif . Dabar nupjoviau bejeik per puse, ziuresim ka ji darys g.gif . O lapus mesdavo, kai prasidedavo sildymo sezonas, tai kai buvo mazesne nesdavau po dusu, o dabar tai daznai apipurskiu.
Pas sese tai zydejo blush2.gif
Atsakyti