Sveikos
Kaip nudžiugau radusi šį skyrelį

O dar labiau, sužinojusi, kad mano žydinti šeflera ne vieniša, todėl galiu ne tik pasigirti, bet ir pasidžiaugti kartu su Kapse
Praeitais metais labai nustebau, kai ant vienos šakelės pradėjo augti keistas pumpuras, nes knygose apie kambarinius augalus rašo, kad šefleros sukultūrintos nežydi... Bet ji ėmė ir sukrovė žieda nei iš šio, nei iš to

O šiemet jau visus 7

Keisčiausia tai, kad aš vis pamirštu ją palaistyti, o kada persodinau net neatsimenu - prasta gėlininkė esu

Nors neseniai sužinojau, kad kai kurios gėlės žydi tik tada, kai joms pasidaro per ankšta vazonuose. Gal čia ir visa paslaptis

O gal, kad aš jos "nekultūrinu" visai - leidžiu augti ir šakotis kaip tik nori...
Tiesa, prieš ketvertą metų, kai ruošėmės kraustytis į namą, o butas buvo užgriozdintas daiktais, buvau ją ikišusi i tamsų kampą, tai iškart pradėjo mesti lapus, nupliko iki pusės (nuo apačios). Paskui, kai persikrautėme ir ji gavo gerą vietą prie pietrytinio lango, pradėjo sparčiai šakotis. Dabar iki pirmos šakos nėra nei vieno lapo... Keista ji tokia, kaip krūmas ant koto, bet žydi