Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip dažnai verkiate?

As jautri esu. Kartais verliu del nieko, o kartais del visko. Bet issiverkus palengveja smile.gif Pries kelias dienas grizau namo: tuscia, tylu ir pradejau verkti blush2.gif Ne del kokiu nors baisiu, blogu dalyku, bet jau toks noras uzejo issilieti..
Atsakyti
retai, bet to nevengiu, kai labai kas spaudzia sirdi, pasiverki ir geriau palieka to blogio atsikracius. Juk per asaras bloga energija iseina is musu. O kai verkiu per filmus, tai buna gero sasaros, nesurios smile.gif Kazkur skaiciau, kai zmogus verkia suriom asarom, isverkia savo silevarta, o kai nesuriom, tai siaip - profilaktiskai smile.gif
Atsakyti
Verkiu visada kai namie bunu viena ir ir klausausi lietuviskos muzikos.Pirmus pora metu(kai atvaziavau i svetima sali gyventi)verkdavau kai gaudavau laiskus,atvirutes,pasveikinimus,verkdavau baigus kalbeti telefonu su Lietuva.Po sei dienai verkiu dailes parduotuvese.Paskutini karta pasu skyriuje tiek apsiverkem su pasininke biggrin.gif ar pasu stalo darbuotoja(net nezinau kaip teisingiau pavadinti),nes ir ji buvo isvaziavus is Lietuvos ,tik kad ji sugryzo ,o as vis gyvenu svetur.ZSmogus pasidaro patriotas tik toli gyvendamas nuo Tevynes lithuania.gif
Atsakyti
Verkiu kai MB sunervina... doh.gif O kad nesunervina dažnai tai kaip ir dažnai nebūna ko raudot...
Na kartais su vaikais paverkiu, bet daugiau iš laimės kad juos turiu wub.gif
Atsakyti
Verkiu as retai, bet kaip pastebejau, tai dazniau tai buna tiesiog tylus asaros nuriedejimas, kurio niekas neturi girdeti ir amtyti, tik labai artimi zmones unsure.gif O stai kiek esu balsu kriokus, tai tikriausia ant vienos rankos galiu suskaiciuoti - gal per visa savo gyvenima 4 kartus kokius g.gif
Atsakyti
Seniau verkdavau gal dažnokai sakyčiau, o dabar laabai retai..kai prisikaupia daug visko tada atsisėdžiu apgalvoju kas negerai ir pradeda riedėt ašaros verysad.gif
Atsakyti
per PMS beveik būtinai paverkiu lotuliukas.gif kad ir užvakar: užsigavau pirštą ir raudojau pusę valandos, vyras kaip darželinukę ramino, "pūtė pirštuką", paguldė į lovą biggrin.gif lotuliukas.gif ir viskas dėl PMS doh.gif lotuliukas.gif
kitais atvejais dažniau juokiuos biggrin.gif
Atsakyti
daznai paverkiu,kai paverkiu isikraunu palieka lengviau esu tikra bliuve cry.gif cry.gif daznai susigraudinu nuo graziu dainu apie meile heart.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2008 12 11, 22:52)
Verkiu as retai, bet kaip pastebejau, tai dazniau tai buna tiesiog tylus asaros nuriedejimas, kurio niekas neturi girdeti ir amtyti, tik labai artimi zmones  unsure.gif O stai kiek esu balsu kriokus, tai tikriausia ant vienos rankos galiu suskaiciuoti - gal per visa savo gyvenima 4 kartus kokius  g.gif

ir man taip pat drinks_cheers.gif
Kartais su MB apsipykstam, tai asara nurieda niekam nematant, bet is piktumo, kad jis kaip avinas ir jam nieko neirodysi lotuliukas.gif
Atsakyti
Visko būna... Susinervinus iškart puolu į ašaras, bet nemėgstu to daryt prie kitų žmonių... Gal dėl to, kad bijau parodyt savo silpnumą g.gif
Atsakyti
QUOTE(Justelė @ 2008 12 22, 03:32)
Visko būna... Susinervinus iškart puolu į ašaras, bet nemėgstu to daryt prie kitų žmonių... Gal dėl to, kad bijau parodyt savo silpnumą  g.gif

Man ir panasiai. Siaip verkiu retai, bet butent del to, kad nemegstu mto daryti prie kitu zmoniu unsure.gif
Atsakyti
Verkiu labai jau retai ax.gif Ir tai - "tyliai" blush2.gif
Atsakyti