Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip dažnai verkiate?

Pasizadejau neverkt ir jau 2 sav to pazado laikausi! smile.gif sunku, bet as stengiuos, tik jau akytes suvandeneja, galvoju apie kanors kitka... nes pries tai - tai siaubiakas kaskoks doh.gif kriokiau del nieko ir istisai... blush2.gif
Atsakyti
Išsiverkti reikia, man išsiverkus šiek tiek atsigauna širdelė. Bet, deja, kartais reikia tvardytis - juk neverksi bet kur, prie bet ko, o kartais taip norisi, tai pareini namo ir išsiverki... angel_sadangel.gif
Atsakyti
Aš paprastai neverkiu, bet jeigu pervargstu, tada ašaros liejasi, bet stengiuosi, kad jų niekas nematytų, nepatinka, kai kas nors mane mano silpną, tiesiog bjauriai jaučiuosi tada, nemėgstu, kai manęs kas nors gailisi smile.gif
Atsakyti
As ir nemegstu, bet yra keli zmones, kuriems leidziu save tokia matyti ir noriu kad jie butu salia kai man sunku, o del visu kitu, tai as esu stipri, savarankiska ir valdinga lotuliukas.gif
Atsakyti
Jau įsitikinau, kad verkti tikrai nėra blogai. Esu patyrusi ir dabar tik atsigaunu po jos tokią emocinę būseną, kai verkti neišeina, bet viduje net negaliu apsakyti kiek kartų blogiau, nei kad verki. Bent šiuo metu norėčiaum kad verkti išeitų dažniau, kad taip galėčiau išlieti liūdesį ir skausmą.
Atsakyti
Retai... bet kai pratruksta, tai pratruksta...
Atsakyti
Verkiu tada kai buna nepakeliamai sunku, taciau zmones kurie galetu tai matyti, atsirenku unsure.gif
Atsakyti
Kiek tik save pamenu, buvau ir esu žliumbikė doh.gif
Verkiu kai kažkas nesiseka, kai savęs gaila pasidaro, kad pasaulis toks neteisingas... verysad.gif Šiaip paverkus beveik visada palengvėja, tačiau norėčiau susirasti kitą būdą išsilieti, nes kartais nesugebu susivaldyti ir mano pagraudenimus pamato kiti cray.gif
Visa laimė, kad mano draugas toks supratingas... blush2.gif wub.gif
Atsakyti
Verkiu reguliariai 2 kartus per metus smile.gif .
Prieš Kalėdas ir prieš savo gimtadienį, išsiverkiu už visus, tada taip gera pasidaro....
Atsakyti
neverkiu..nemoku..negaliu..negaliu leisti kam nors matyti mane verkiancia, nes esu aplinkiniu atrama, ta, pas kuria visi guodziasi ir kuriai ant peties verkia,is kurios laukia patarimo ar paguodos zodzio, taciau pati tiesiog negaliu, net viena budama - niekur.
Atsakyti
buna, kad paverkiu...lengviau pasidaro smile.gif
Atsakyti
Nesusulaikyti asaru tenka...Blogiausia kad kartais jos tokios nepageidaujamos,nes esi ne toje vietoje ir ne su tais zmonemis,bet pradeda riedeti kaip pupos...
Atsakyti