Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip dažnai verkiate?

QUOTE(rolali @ 2008 11 12, 13:48)
Verkiu reguliariai 2 kartus per metus  smile.gif .
Prieš Kalėdas ir prieš savo gimtadienį, išsiverkiu už visus, tada taip gera pasidaro....

man irgi tas pats smile.gif
Atsakyti
Retai. Labai retai. Dažniausia kai niekas nemato ir negirdi.
Atsakyti
o as bliaunu del visko ir del visu doh.gif kas nors apreke - verkiu, esu laiminga - asaroju, susipykau su MB - bliaunu.. na zodziu... kartais noretusi moket susitvardyt, bet... na kad nesigauna schmoll.gif silpni nervukai ir tiek doh.gif gal butu imanoma verkt reciau, jei uztektu laiko kitokiems iskrovos budams.. kazkada paauglysteje l.padedavo rasymas - dienorascio, miniatiuru ar pan. dabar nebespeju blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Danielė23 @ 2008 12 06, 16:39)
Retai. Labai retai. Dažniausia kai niekas nemato ir negirdi.

Kaip keista, kad dar tokių žmonių būna... Ir nesuprantu kodėl taip yra. Ar jie nesinervina, ar jie susinervinę susivaldo, ar viską kaupia viduje. Ar tiesiog laimingi ir nepatiria blogų dalykų mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abo: 06 gruodžio 2008 - 18:04
Verkiu.Bet nedažnai.Kitiems matant verkiau tik vaikystėje.
Atsakyti
Verkiu iš nevilties nebent arba kai viskas nerealiai užknisa, paskui net šviesiau akyse pasidaro rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(miskinuke @ 2008 12 06, 19:19)
o as bliaunu del visko ir del visu  doh.gif kas nors apreke - verkiu, esu laiminga - asaroju, susipykau su MB - bliaunu.. na zodziu... kartais noretusi moket susitvardyt, bet... na kad nesigauna schmoll.gif silpni nervukai ir tiek doh.gif gal butu imanoma verkt reciau, jei uztektu laiko kitokiems iskrovos budams.. kazkada paauglysteje l.padedavo rasymas - dienorascio, miniatiuru ar pan. dabar nebespeju blink.gif

ir as tokia pat...verkiu daznai...katais reikia gerai issiverkti, kad pradeciau blaiviai mastyt ir surast iseiti is padeties... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Delfija: 06 gruodžio 2008 - 23:19
Buna neverkiu ilga laiko tarpa...uzeina mat laikotarpis kai net baisiausi dalykai negraudina. Taciau ateina metas kada ''reikia'' issiverkti. Tai galiu PRAKUKCIOTI visa nakti, net tuo metu neturint dideliu bedu...
Atsakyti
pakankamai retai. Kai paciuozia stogas ir jauciuosi visu nesuprasta. Bet tas gana greitai praeina.
Atsakyti
Jeogu verkiu-verkiu "gėrio" ašaromis-kai žiūriu filmą, kai per "Atleisk" laidą susitinka išsiskyrę dėl gyvenimo sunkumų žmonės ir pan.. Dėl nevilties ir silpnumo beveik neverkiu. Gyvenime esu daug mačiusi ir dau pernešusi savo kailiu. Gal visa tai užgrūdino ir silpnumo bei 4u.gif sunkumo metu ieškau sprendimų, o ne ašaras lieju. Sėkmės visoms.
Atsakyti
O as paverkiu kai buna is ties sunku,,,,,,,,,,
Kai ziuriu labai liudna filma tikrai iskrenta sareles mirksiukas.gif
O seip issiverkti yra geras dalykas kai tikrai norisi issiverkti,,,,,,
Atsakyti
Aš taip pat prisidedu prie verksnių blush2.gif Būna, važiuoju kur nors didesnius atstumus ir paverkiu. Kad nuobodu nebūtų. Ir šiaip, kažkodėl gera prisiminti graudžias akimirkas.
Atsakyti