Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip dažnai verkiate?

verkšlenu tai dažnai, dažniausiai dėl bernų, arba koks filmas sugraudina, bet dažniausiai ne daugiau nei pora ašaryčių nurieda. bet va jei jau verkiu, o tai būna labai retai, tai verkiu rimtai. užvakar išsiblioviau už kelis mėnesius, bet taip kad net pačiai baisu pasidarė doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Labai retai... praeitais metais vieną kartą (pošokinė reakcija).
o šiais metais dar neteko.
Atsakyti
paverkiu kartais.negalejau sulaikyt asaru kai ziurejau reportaza apie avarija nusinesusia 7 gyvybes.
Atsakyti
...Po skyrybu pastoviai zliumbiau, visa uztinus.paskui,matyt, asaru rezervas baiges...dabar nezliumbiu, bet jau koks sunkumas slegia, matyt, su asaroms issikraudavau..........
Atsakyti
Verkiu tik tada,kai iskaudina artimas zmogus arba jauciuosi labai nelaiminga, nesuprasta ar neivertinta. Per graudzius filmus rimtai neverkiu,gal kokia pora asareliu nurieda. Siaip nemanau, kad daznai verkt gerai, kazkokia depresija gali uzpult rolleyes.gif
Atsakyti
o as verkiu tada kai tik susinervinu, asaros pacios pradeda riedeti ir nieko negaliu padaryti doh.gif kartais net pati nejaukiai jauciuosi, bet taip jau yra...niekaip ju nesulaikau schmoll.gif
Atsakyti
daznai neverkiu... taciau kartais tikrai buna, kad visko susikaupia per daug ir issilieju... smile.gif o per filmus ir man tenka isliet viena kita asara rolleyes.gif
Atsakyti
nu mane atrodo sunku ismust is veziu, tikrai labai retai apziverkiu del kazkokios situacijos ar nervu, ar kazkokiu sunkumu, o atrodo paziuri koki nesamoninga filma ir akyse jau kaupiasi asaros, ypac kai niescia buvau tai verkdavau serialus ziuredama hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilte29 @ 2009 03 03, 21:21)
...Po skyrybu pastoviai zliumbiau, visa uztinus.paskui,matyt, asaru rezervas baiges...dabar nezliumbiu, bet jau koks sunkumas slegia, matyt, su asaroms issikraudavau..........

drinks_cheers.gif

Ir paašaroju ne dėl graudžių filmų, o būtent dėl gražių, romantiškų, nebūtinai apie meilę, tiesiog apie gėrį ax.gif
Atsakyti

Ir paašaroju ne dėl graudžių filmų, o būtent dėl gražių, romantiškų, nebūtinai apie meilę, tiesiog apie gėrį ax.gif
[/quote]

Ir as verkiu :verkiu per tokius grazius filmus, bet kaip jie man patinka. wub.gif
O buna, kad ir vyras sugraudina.
Atsakyti
verkiu retai bet tik deka savo 6metes dukros kuri issekina mane ,vakar buvo vienas is verkimo priezasciu doh.gif
Atsakyti
verkiu per visus pms'us, per jautresnius filmus, ir kai tik liudnesni vakarai, nes tada yra laiko pagalvoti kokia buvo smagi praeitis, ir kaip dabar dabartimi reikia dziaugtis vienai ir is naujo ismokt dziaugtis gyvenimu. blink.gif
Atsakyti