Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip dažnai verkiate?

sveikos as ir esu zliumbyke oj didele zliumbike, cry.gif cry.gif cry.gif o ir mano vyurui nepatinka kai verkiu sako ko cia bliauni del nieku arba paima ir iseina kad nematytu kaip as cry.gif cry.gif cry.gif
Atsakyti
Verkiu gana retai, bet kai ''ateina'' tas momentas, tai gali issitesti iki visos dienos...issiverkiu uz viskaaa, del visko..tada laabai palengveja smile.gif
Atsakyti
Toks tas gyvenimas...
Anksciau verkiau del neramios vaikystes, alkoholiko tevo neramumu...
Dabar verkiu del skaudzios netekties.
Nezinau ka dar gyvenimas atsius...

Cia panasiai kaip burejos sako: ,,vaje, kely tik asaros, asaros, asaros'' verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Banga07 @ 2009 03 10, 17:47)
jau nebesiverkia..suakmenejau...

Kodėl, kas to priežastis... unsure.gif

Ir dabar neturiu nuotaikos, savaitgalis ir vėl jaučiuosi keistai doh.gif Gal, kad turiu daugiau laiko nei darbo dienomis pagalvot, apmąstyt. Norėčiau kur nors išvažiuot į šiltus kraštus, pabūt su savimi... rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos, ilgai skaitinėjau forumą ir nebeiškenčiau - užsiregistravau ir aš.
Tokia artima ir man tema - verkiu oj kaip dažnai aš, ypač paskutiniu metu (kokie 3 mėn) Priežastis? Jaučiuosi vieniša, darbo dienomis nors darbas gelbėja, o kai ateina savaitgalis net kaukti noris...
Atsakyti
nebliaunu schmoll.gif
Atsakyti
atejo vel tos dienos kai vel verkiu verkiu ir verkiu nusibodo verkt bet negaliu sustot taip jau gyvenimas privercia sad.gif norisi ismokti neverkti bet negaliu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(agn1223 @ 2009 03 15, 15:13)
Priežastis? Jaučiuosi vieniša, darbo dienomis nors darbas gelbėja, o kai ateina savaitgalis net kaukti noris...

Kokia pažįstama situacija drinks_cheers.gif Seniau laukdavau savaitgalio, kada pagaliau galėsiu pailsėti nuo darbo, dabar pagaunu save mąstant, jog mieliau noriu eit į darbą, nei sėdėt savaitgaliai namuose schmoll.gif Nenoriu tokio neveikimo, varo į depresiją MB noras nieko neveikt savaitgaliais.
Atsakyti
Hmmm... o aš savaitgalių nelaukiu, nes kol kas negaliu būti su SB (taip dar kokius keturis mėn. gyvensiu verysad.gif ), užtat tos išeiginės veda iš proto - mokausi iki išprotėjimo, tvarkau namus, nes kur gi viena eisi - Vilniuje gyvenu tik antri metai, čia draugių neturiu...
Atsakyti
Kiek matau iš profilio, turį vaiką, bent jau su juo turėtum būti ne vieniša rolleyes.gif
Atsakyti
Persikėliau į Vilnių, o vaikas liko su mano tėvais kol kas... todėl jaučiuosi tikrai vieniša...
Atsakyti
Verkti yra sveika ir su saiku-normalu. as verkiu, kai manyje prisikaupia daug pykcio ir neigiamos energijos.isiverkiams man lb padeda
Atsakyti