Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip dažnai verkiate?

Niekada nebuchiau saves priskyrusi jautiu dushiu grupei... Bet vat dabar dazhnai zhliumbiu, net nesuvokdama kokio velnio. Ir visa tai normalu tongue.gif
Atsakyti
Aš tai šiandien žliumbiau vidury gatvės visiems žmonėms matant,nes vėlavau pasiimti savo mažo broliuko iš mokyklos, turėjau nuvažiuot į aikštelę kur palikau savo mašina su troleibusu, bet tas troleibusas kažkur ne ten nuvažiavo schmoll.gif Norėjau grįžt atgal stotele su mikriuku, bet turėjau tik 200 Lt, niekas nenorėjo manes vežt, spaudos kioskų arti nebuvo, todėl net ir talonėlio negalėjau nupirkti sad.gif Tai kurį laiką stovėjau ir žliumbiau.Nu taaaip abydna buvo...

Verkiu tada, kai patenku į tokias vat durnas situacijas, dar kai įskaudina kas nors. Verkiu apie kartą per menesį vidutiniškai...
Atsakyti
Aš vat žliumbiu nedažnai, bet užtat daug. tongue.gif
Paskutinį kartą vakar žliumbiau. Nu taip susidėjo viskas. cry.gif Pastaruoju metu teko gyvent ne taip kaip esu įpratus ir noriu schmoll.gif Pavargau nuo visko ir tiek, o dar PMS kaip tyčia blink.gif tai ašaroms atvisri keliai... Paskui skaudėjo galvą sad.gif
O šiaip mėgėja pažliumbti prigėrus. Draugas nesiklauso... nediskutuoja su manim... nesiginčija, nes ką čia su girta prasidėsi biggrin.gif ... nu tai ir viskas tada biggrin.gif Isterija... žliumbimas kol pavargstu ir užmiegu cry.gif O ryte kaip gėda būna blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Žliumbimo dažnis - karčiukas į mėnesį biggrin.gif Intensyvumo laipsnis - priklausomai nuo realios (ar įsivaizduojamos) situacijos ir nervų nuvažiavimo į šoną cool.gif
Atsakyti
Aš ir žliumbikė, labai greit susinervinu ir žliumbiu cry.gif Jautriai reaguoju kas ką pasakė, kas kaip pasižiūrėjo... ir kai susikaupia - išsižliumbiu ir vėl viskas gerai
Atsakyti
Man karta i menesi ar du butinai reikia issizliumbti. Tai einu ziureti "Zaliaja mylia" (jau tikriausiai mintinai moku, bet fainesnio filmo nemaciau 4u.gif ) pries tai visus ispejus, kad zliumbsiu. Ir kaip ramu pasidaro.
Atsakyti
..zliumbiu kai myliu, kai nekenciu kai uzknisa kai nesiseka kai liudna kai ....Ir dabar zliumbiu nes izeide vyras..Nieksas mad.gif
Atsakyti
Na nežinau ar visai į temą, bet šiandien prie televizoriaus praverkiau beveik dvi su puse valandos. Žiūrėjau Tele bim bam gimtadienio kartojimą, tai žiūrint į tuos dainuojančius vaikelius, negalėjau susilaikyti. cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2005 08 23, 13:58)
o verkiat, kai norit  sukelti brangiausiojo gailestį ar pan. ?  ax.gif  kokios reakcijos sulaukiat?  rolleyes.gif

as ir megeja paverkt, bet mane labiau sugraudina koks filmas, knyga, pries pms blush2.gif . pries vyra kai apsiverkiu, tai visada puola raminti ir klausineti kas nutiko, ka padare netaip ir t.t. bet kartais buna juk taip sunku paasikinti del ko verkiu, nes net pati nezinau kita karta, o verkiu ir tiek (kad maziau mysciau tongue.gif ). kai jau bunu senai verkus, tai maniskis tik apkabina ir sako na issiverk issiverk, o kai nurimstu tai paklausia kas nutiko?
Atsakyti
QUOTE(adele3 @ 2005 09 04, 00:55)
Na nežinau ar visai į temą, bet šiandien prie televizoriaus praverkiau beveik dvi su puse valandos. Žiūrėjau Tele bim bam gimtadienio kartojimą, tai žiūrint į tuos dainuojančius vaikelius, negalėjau susilaikyti.  cry.gif

oi adele ir mane vaikuciai tiek sokantys tiek dainuojantys labai graudina. ir as galeciau zliumbti ir zliumbti i tuos angelelius ziuredama ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skarota Egle: 04 rugsėjo 2005 - 13:44
as tai irgi priklausau zliumbikems biggrin.gif biski kas ir i asaras. seip turbut visada bent i savaite karta tai paasaroju mirksiukas.gif
Atsakyti
Verkiu daznai pastaruoju metu, is ilgesio cry.gif ir tikrai esu pastebejusi, kad mano berniuks mielesnis, siltesnis ir atlaidesnis pasidaro, kai pravirkstu..specialiai tuo nesinaudoju, bet zinau, kad jei nebutu kitos iseities blush2.gif
Atsakyti