QUOTE(adele3 @ 2005 08 31, 09:34)
As verkiu gana daznai. Ir kaip nekeista, negaliu niekam pasakyti sveikinimo zodziu, nes apsiverkiu, kai matau dainuojancius vaikus. Tiesiog dazniau tada, kai buna kazkas svelnaus. Nors del saves labai retai, bet vos ne karta metuose buna, kad pasijauciu kazkokia bejege, visu nuskriausta butybe ir tada i pagalve galiu bliauti visa valanda ir gaileti saves. O sudetingose situacijose, net pati savim stebiuosi, atsiranda kazkokia vidine stiprybe, viska darau ramiai, apgalvotai ir pradedu verkti tik tada, kai viskas pasibaigia, tada atsipalaiduoju.
Ir as taip pat... verkiu, kai matau ka nors svelnaus, grazaus, gero... arba jei mane kas sveikina, ar ka gazaus man pasako, taip susijaudinu.. dar verkiu kai mano maziuke verkia... arba kai kas nors paklausia "ar nesu pavargus..." ypatingai mama, arba mano brangiausias.
Tiesa taip nebuvo visada. Buvo laikas, kai negalejau verkti, nors rodos spausdavo gerkle susikaupes nuoskaudu kamuolys - jokios asaros. O pradejp asareles riedeti nuo nestumo pradzios. Tapau tokia jautri ir po siai dienai tebesu.. matyt jau nebegryztamai..
Bet kaip ir tu - jei kokia extra situacija, tampu labai rami, emocijos islaikytos, saltai ir logiskai galvoju, galiu netgi kovingai nusiteikti ir "pasikolioti"