Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip dažnai verkiate?

Laikykis Me-Ula, stiprybes Tau 4u.gif 4u.gif 4u.gif viskas praeis, kiekviena diena vis sviesesne, kad ir kaip beatrodytu mirksiukas.gif
Atsakyti
priimsit ir mano asaras 4u.gif ? jau tuoj akys isvarves nuo visko,net pykta darosi,bet kaip cia neverksi,kai taip viskas nenusiseke ...
Atsakyti
Seip sakyciau esu stipri moteris bet retkarciais ir manyje viskas pratruksta-tada verkiu ir seip kaip labai kas sunervina tada galiu issiverkti,,,,
Atsakyti
Siandien taip saziningai puse dienos praverkiau ir nepalengvejo...
Issiskyriau su draugu, mama pagulde i ligonine....
nebesuprantu pati, kas darosi...
Atsakyti
Paverkiu ne taip jau ir dažnai dabar ax.gif anksčiau būdavo, kad galėdavau dėl kiekvieno menkniekio ašarą nubraukt unsure.gif vakar vėl visko tiek prisikaupė, tai šiandien teko truputį paverkt unsure.gif
Atsakyti
Retai verkiu, tik dėl rimtų priežasčių verysad.gif tikiuosi, kad greitu metu ir nereikės dėl nieko verkti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Auston @ 2009 07 21, 19:39)
Dabar verkiu retai, išmokau kitaip reaguoti. Kam sekinti save?

o kaip tu dabar reaguoji?
As verkiu pastoviai...atrodo visas pasaulis sukasi tik tam, kad mane skaudintu...Ir galvoju, kad neteisingai reaguoju i pati verkima...Kuo dazniau verkiu, tuo reikia dar daugiau verkti, kad issiverkciau....viskas geometrine progresija dideja....ir darosi baisu....
Atsakyti
Labai labai retai unsure.gif
Atsakyti
kartais... rolleyes.gif
Atsakyti
Dabar reciau verkiu ax.gif nebent visko tiek daug susikaupia,kad net nebezinai ka bedaryt. doh.gif buvo tokia situacija,kad reikejo pasirink... unsure.gif ir kaip kvailele is nevilties verkiau,nes net nenumaniau ka pasirink su kuo laiminga galeciau but ir ko reikia. bet manau teisingai pasiilgiau ir jau del to kaip 3savaites "jokiu asaru" thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Me-Ula @ 2009 07 21, 22:00)
Aciukas 4u.gif Laikausi... po truputi.... tik labai nemegstu vakaru, nes lieku viena...

As jau ir gyvent nebenoriu, isoperavo kruties augli, ilgai kovojau uz gyvybe, taip norejau gyventi, turejau vyra, kuri beprotiskai mylejau, o vakar jis mane paliko del jaunesnes.Iseidamas tik pasake, kad buvau jam ideali moteris, kad tai jis sunsnukis ir pats nesuvokia nei ko nori, nei ka daro.Taip ir likau viena.Nebematau nei prasmes, nei noro ka nors daryti, noriu tik uzmigt ir nieko nebejaust.Zinau, kad tokias zaizdas tik laikas isgydys, o kaip tik to laiko as ir nebeturiu.Kodel gyvenime tiek neteisybes.
Atsakyti
QUOTE(Gandi @ 2009 07 28, 17:00)
As jau ir gyvent nebenoriu, isoperavo kruties augli, ilgai kovojau uz gyvybe, taip norejau gyventi, turejau vyra, kuri beprotiskai mylejau, o vakar jis mane paliko del jaunesnes.Iseidamas tik pasake, kad buvau jam ideali moteris, kad tai jis sunsnukis ir pats nesuvokia nei ko nori, nei ka daro.Taip ir likau viena.Nebematau nei prasmes, nei noro ka nors daryti, noriu tik uzmigt ir nieko nebejaust.Zinau, kad tokias zaizdas tik laikas isgydys, o kaip tik to laiko as ir nebeturiu.Kodel gyvenime tiek neteisybes.

Stiprybės Jums. 4u.gif Nepamirškit, kad ir be vyro yra Jus mylinčių žmonių, viena tikrai nelikote. mirksiukas.gif

O į temą, verkiu rečiau nei anksčiau, bet kartais tenka. smile.gif
Atsakyti