Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip dažnai verkiate?

daznai neverkiu, bet paskutinias tris dienas paverkiu kasdien, ir dabar verkiu verysad.gif nesekas man...atejo ne tik finansine krize, bet ir su vyru sunku sias dienas unsure.gif
Atsakyti
as verkiu labai daznai, nera tokios svaites, per kuria neverkciau cry.gif
Atsakyti
g.gif Iki nėštumo beveik neverkdavau..nes paprasčiausiai nelabai moku, kai pasidaro labai sunku ir bandau pažliumbti, kad būtų lengviau, tai po minutės pradedu garsiai juoktis..iš savęs. Nu kažkaip juokingai sau atrodau.. biggrin.gif O nėščia tai labai jautri pasidariau, atsižliumbiau už visą tą laiką biggrin.gif Na, o dabar žliumbiau tik kelis kartus ir tik dėl to, kai jau buvau pervargusi nuo vaiko ožiukų, verksmų ir pan. ax.gif
Atsakyti
Priklauso nuo aplinkybiu. Bet gal ir tenka karta i menesi.
Atsakyti
Tik ypatingais atvejais.. kai yra gera proga.. Paskutini karta zliumbiau... gal, sausi..
Atsakyti
Matant kitiems zmonems verkiu nebent tikrai pateisinamom priezastim esant - pvz., artimo zmogaus laidotuves ar tikrai nepakeliamas fizinis skausmas.

O del sirdies skausmo negaliu sulaikyt asaru, kuomet zmogus, sukeles man skausma, yra artimas ir brangus... Tarkim, problemos su vyru, seima... Visais kitais atvejais tiesiog ima pyktis, o kai pykstu, neverkiu smile.gif

Apskritai stengiuosi asaras slept - i vonia begu ar kazkur... Jei jau visai ner kur dingt, o, tarkim, vyras mato, tai bent jau jokiu budu nepravirkstu balsu - tyliai asaros rieda per a la ramu veideli ir tiek...

Tai vat is viso to ir susideda problema - aplinkiniai mano, kad esu "kietuole", nes praktiskai ner mate manes verkiancios. O, pvz, vyras mano, kad esu amzina zliumbike, nes mato mane verkiancia tikrai labai daznai - kadangi jis man zmogus labai brangus, i kiekviena smulkmena ar problema tarp musu reaguoju asarom...

Kaip uzsiaugint storesne oda ir neasarot sulig kiekviena smulkmena? Nesvarbu, kad ji brangi ir skaudi, betgi tai smulkmena?
Atsakyti
verkiu, kai padideja jautrumas... o kai taip buna, tai ir 1 zodis mane gali nuzudyt ir davesti iki isterijos... doh.gif
Atsakyti
Tiesa pasakius net nepamenu g.gif Labai retai (per laidotuves ir t.t.).
Atsakyti
Del ivairiu priezasciu teko pakriokt rolleyes.gif Bet verkimas verkimui nelygus...Man buvo labai keistas pojutis, kai esu verkusi is laimes..Per savo vaiku vestuves...Keistai skaudejo sirdis, ir kartu dziaugesi, tokio verkimo nebuvau patyrusi, jis skyresi nuo visu kitu asaru...Keistas pojutis...kai vaikai iseina...i gyvenima...
Atsakyti
o as esu labai jautri ir iskart puolu i asaras, ypac kai man sunku tai jau laikykites tada jau asaru pakalnes ir kriokliai biggrin.gif blush-anim-cl.gif
Atsakyti
beveik niekada neverkdavau iki rugpjucio 1, ir kiekviena diena po jos verysad.gif
Atsakyti
Būna, kad kartais užeina kažkoks nepaaiškinamas jautrumas, tada išsiverkiu iš visos širdies blush2.gif O šiaip nesu greit puolanti į ašaras..
Atsakyti