Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip dažnai verkiate?

Oi, kiek mano isverkta doh.gif verkdavau, kad su MB susipykstu, del rupesciu darbe, del seimyniniu problemu. Bet jau kokie 3 metai kaip asaros isdziuve. Ne tai, kad nebutu ko verkt, bet jauciuosi atbukus nuo visko. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Liutas2006 @ 2009 06 09, 18:16)
Oi, kiek mano isverkta doh.gif verkdavau, kad su MB susipykstu, del rupesciu darbe, del seimyniniu problemu. Bet jau kokie 3 metai  kaip asaros isdziuve. Ne tai, kad nebutu ko verkt, bet jauciuosi atbukus nuo visko. unsure.gif

vadinas tau sunkiau,kai negali issiverkti.sunku ant dusios,tad nesigedink asaru
Atsakyti
Paskutiniu metu tokia jautri palikau sad.gif Nors anksciau net per laidotuves neverkdavau... O dabar... Del visko verkiu, nagas nuluzta vos ne i asaras puolu isgirstu graudzia istorija verkiu, net per seriala verkiau kai Gabija is "Nemylimi" mire :(Tikiuosi cia tik del nestumo sitaip ... biggrin.gif
Atsakyti
dazniauiai verkiu kai bunu pervatgusi, tada ir del blogu ir del geru ir del graziu dalyku galiu apsiasaroti .. o siaipstengiuosi mastyti pozityviai ir isvengti asaru
Atsakyti
O as paskutiniu metu labai daznai verkiu...esu isvargusi,vienatve,nedarbas,vaiko problemos,vyro abejingumas,saltumas ir negrazus poelgiai slegia-momentais net paciai kyla klausimas is kur dar asaru yra. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Kazimiera d'Artanjan @ 2005 08 22, 23:36)
Dažnai girdžiu "išsiverkiau ir dabar gerai".

Nekalbu, kai sujaudina koks filmas, knyga, vaikas, situacija. Noriu paklausti, kada verkiate dėl savęs? Ar tai atliekate periodiškai? Ar kai išprovokuoja? Kai pasigeriate? tongue.gif  Kas čia terapija? Slepiatės nuo kitų, ar nesvarbu?

Verkiu tada, kai prisimenu, kad jau seniai verkiau lotuliukas.gif Čia kaip taisyklė. Kai apie tai negalvoju, tai ir verkt nereikia.
O kada verkiu? Kai sujaudina filmas, kai smarkiau susipykstu su dukra ar kitais artimaisiais, kai susigraudinu, kai negaliu patikėti tuo metu užplūdusia palaimos akimirka...
Kai verkiu, norisi pabūti vienai. Bet ne tiek ašaros, kiek buvimas su savimi mane ramina. Periodiškai man to reikia kaip vandens gyvybei.
Bet šiaip verkiu retokai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke: 21 liepos 2009 - 14:15
išsiverkti būna naudinga rolleyes.gif nelygu koks periodas bet turbūt verkiu maždaug kas tris mėnesius..žinoma kai būna sunku verku dažniau:) bet dažnai verkiu dėl tokių smulkmenų... blush2.gif tiesiog tai kaip iškrova būna, po jos blaiviau viska vertinu. tik pastebėjau blogą dalyką- bent jau man išsiverkusi po to kurį laiką labai skauda galvą... g.gif
Atsakyti
verkiu tik tuo atveju kai būnu pavargusi nuo keleto nesėkmių vienu metu, kurios tada atrodo visai nesmulkmeniškos... blush2.gif
Atsakyti
Dabar verkiu retai, išmokau kitaip reaguoti. Kam sekinti save?
Atsakyti
Jau koki menesiuka verkiu labai daznai. Beveik kas vakara. Deja nepadeda verysad.gif

Kokia naktele kai apsiverkiu prisizadu sau, kad tai paskutinis vakarelis, kai verkiu. Isijungiu mylimiausia daina atitinkancia nuotaika ir leidziu sau verkti i valias. Deja ir tai nepadeda. Verkiu ir norisi rekti. Iki skausmo... Deja deja, kita vakareli viskas vel is naujo.....
Atsakyti
Me-Ula, jei šitiek verki reiškia turi būti labai didelis skausmas, kad jį išverktum .Laikykis, linkiu tau stiprybės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Auston @ 2009 07 21, 18:45)
Me-Ula, jei šitiek verki reiškia turi būti labai didelis skausmas, kad jį išverktum .Laikykis, linkiu tau stiprybės 4u.gif

Aciukas 4u.gif Laikausi... po truputi.... tik labai nemegstu vakaru, nes lieku viena...
Atsakyti