Kai verkiame Mūsų sielos valosi... Na aš verkiu gana retai... stengiuosi išvengti ašarų, bet jei jau pasidaro labai sunku ir skaudu, tuomet nori nenori, bet nurieda viena kita ašara... Kartais išsiverkus pasidaro šiek tiek geriau...
Aš irgi verkiu, kai "susideda" daug neigiamų dalykų į "vieną vietą". Išsistaugiu balsu, nes tada man "palengvėja". Man to reikia.. Gal kada ir neliks ašarų.
Visiskai pritariu... Verkiu labai daznai - atrodo viskas gerai ir nuotaika gera ir su seima viskas tvarkoj, bet va maziausia nemaloni smulkmena ir asaros... Nezinau ar cia silpnumo pozymis, ar pervargimas koks.. Bet gerai pagalvojus tai sutinku, kad ir ruduo veikia, egzistuoja tos, kaip sakant, rudenines depresijos
As tai retai, tik pastebejau, kad per PMS jautrumas kazkaip padideja, tai jei tuo metu kokia liudna ar "uz sirdies griebiancia" laida ziuriu, tai didesne tikimybe, kad asarele nubrauksiu. Bet siaip tai nemanau, kad verkti yra blogai, juk paverkus savijauta iskart pagereja
Esu labai stipri...ir jei verkiu, tai niekam nematant...kai būnu su savimi...su savo mintimis, svajonėmis, liūdesiu...Verkiu, tik tada, kai labai skauda, ir negera viduje...mano ašaros dažniausiai paženklina tą tikrąjį liūdesį, dėl menkniekių, nesusipratimų - dažniausiai ašarų nelieju....išgyvenu kitaip...
Anksciau verkdavau daznokai...dabar jau maziau... Tai va siandiena vienas kartas is tu maziau bliaunu dabar..nusizude seses pazystamas,kuri esu macius tik foto...niu,bet gaila...o dar siaip prisiminimai apie mirusius artimus zmogeliukus..
Neatsimenu kada paskutini karta verkiau.Nors ir buna skaudziu momentu ir noretusi issiverkt bet neina, lyg asaru nebutu, tuo metu paprasciausiai prisikaupiu ryzto, atsistoju ir einu daryt kazka kad, situacija pageretu.Gal gyvenimas uzgrudino. Manau verkti butina, ir negalima laikyti visko savyje, nes su laiku pradeda dvokti...
nebeverkiu, negaliu, nemoku, anksčiau čiut kas ir į ašaras,būdavo, o dabar negaliu,išaugau turbūt, bet vat ašarą nubraukiu kokio gražaus filmo pabaigoje ar perskaičius graudžią istoriją, ypač jei PMS
As tai daug progu turiu paverkt . Ruduo, lyja, PMS, barniai, liudni filmai, Baltijos kelio daina bet kazkaip pastebejau, kad kuo dazniau issizliumbiu, tuo maziau sloga puola