Nedaznai verkiu... bet siaip is dziaugsmo ar laimes galiu apsiverkt... arbe labai didelio isiucio ir pykcio, bet niekam nematant... saugau savo nervukus
Dabar verkiu mirė tėvelio brolis, geras žmogus, labai labai gaila

Užjaučiu
O aš verksnė nuo mažumos esu ...truputį kas ir į ašaras
būna ,kad laikausi ir neverkiu ,bet po kiek laiko tai atsisuka prieš mane pačia būna dar blogiau kad kaupiu savyje ,tai manau verkti nėra blogai -išsilieji

O aš verksnė nuo mažumos esu ...truputį kas ir į ašaras

O aš labai dažnai verkiu..Tokia nelaiminga paskutiniu metu jaučiuosi..
Esu nėštukė, o vyras toks nesupratingas ir neužjaučiantis pasidaręs, kad net nežinau kur dėtis, o taip norisi tos meilės, šilumos...

Nezinau kodel,bet verkiu labai daznai,galima sakyti kasdien po kelis kartus,verkiu del visko,gal pervargus esu ar depresija uzpuole

merginos susiimkit, niekas nei mes pacios musu nervuku nepatausos... bukite tvirtos, as uz jus laikau kumstukus, nzn kazkaip laikausi tvirtai ir neleidziu sau nervintis ir verkti... paskui ir kimba ligos visokios... bukit stiprios...

QUOTE(déesse @ 2009 10 23, 23:38)
merginos susiimkit, niekas nei mes pacios musu nervuku nepatausos... bukite tvirtos, as uz jus laikau kumstukus, nzn kazkaip laikausi tvirtai ir neleidziu sau nervintis ir verkti... paskui ir kimba ligos visokios... bukit stiprios... 

kartais tiesiog jau nebera jegu buti tvirtai...
QUOTE(Auksine_svajone @ 2009 10 24, 00:21)
kartais tiesiog jau nebera jegu buti tvirtai...
na ziurint kiek daznai tai kartojasi
nepamenu, kada verkiau

retokai...