Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip dažnai verkiate?

Dažnai verkiu. Itin jautri esu doh.gif
Atsakyti
As irgi esu labai jautri. Uztenka zodi ne toki pasakyti ir asaros pacios kaupiasi akyse. Uzeina tokiu dienu kad norisi verkti nors nera del ko doh.gif
Atsakyti
Nebemoku verkt, nebeiseina. Retai, labai retai beverkiu. Jei jau verkiu, tai is nevilties. Kazkada buvau labai jautri, bet pries keleta metu kazkas viduj apsiverte.
Atsakyti
QUOTE(hemetra @ 2010 07 01, 13:50)
As irgi esu labai jautri. Uztenka zodi ne toki pasakyti ir asaros pacios kaupiasi akyse. Uzeina tokiu dienu kad norisi verkti nors nera del ko  doh.gif

aš tokia pati lotuliukas.gif tik, kad man nebūna jog verkiu ir nežinau dėl ko. Bet šiaip užtenka man ką netaip pasakyti aš apsižliumbt galiu... doh.gif
Atsakyti
Nu o as apsiblioviau (is dziaugsmo)kai vokieciai pries anglus laimejo (futbolas) ir i ketvirtfinali pateko. lotuliukas.gif Ai ir aplamai, as ir per reklama apsiverkt galiu. blush2.gif Bet va, per laidotuves kokias tai labai sunkiai verkiu..... Nu ir kas cia su manim? Kas man paaiskins? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivinycia: 01 liepos 2010 - 18:20
Aš irgi jungiuosi prie verksnių... blush2.gif Labai greitai ašaros susikaupia, dažniausiai dėl visokiausių menkniekių, tad greit ir nusiraminu. ax.gif Jautriai reaguoju į kitų pasakymus, nors dažniausiai pasirodo, kad nieko blogo tas žmogus lyg ir nenorėjo. smile.gif Ir, kaip jau kažkas minėjo, per futbolą verkiau biggrin.gif , per filmus verkiu, kažkada verkiau kalnus pamačiusi, nes atrodė pasakiškai gražu, tai, žinoma, paverkti reikia... biggrin.gif Žodžiu, labai daug kas pravirkdo. smile.gif
Atsakyti
As verksne siokia tokia buvau anksciau, dabar esu gana saltakraujiska ir verkiu ypac retai, tiesa sakant net nepamenu kada paskutini karta kokia asarele nuridenau, matyt gyvenimas uzgrudino, o gal gerai gyvenu, kad nera del ko asaras lieti, o sentimentai manes neveikia.
Atsakyti
O as daznai asara islieju blush2.gif ?Buna is dziaugsmo, buna is liudesio.... Beziurint AMB laidotuves asaru nesuvaldziau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aureka @ 2010 07 01, 22:41)
O as daznai asara islieju  blush2.gif  ?Buna is dziaugsmo, buna is liudesio.... Beziurint AMB laidotuves asaru nesuvaldziau  blush2.gif

blink.gif kieno kieno????
Atsakyti
QUOTE(daivinycia @ 2010 07 01, 22:49)
blink.gif  kieno kieno????

Algirdo Mykolo Brazausko, nuo pat ryto rodo
Atsakyti
QUOTE(aureka @ 2010 07 01, 23:16)
Algirdo Mykolo Brazausko, nuo pat ryto rodo

ach soooo......o as galvojau- amzinatilsi mano brangiausias...... hihihi.gif

Atsakyti
zliumbiu kasdien.... verysad.gif baisiai nesiseka....... verysad.gif visas gyvenimas verysad.gif
Atsakyti