Dažnai verkiu. Itin jautri esu

As irgi esu labai jautri. Uztenka zodi ne toki pasakyti ir asaros pacios kaupiasi akyse. Uzeina tokiu dienu kad norisi verkti nors nera del ko

Nebemoku verkt, nebeiseina. Retai, labai retai beverkiu. Jei jau verkiu, tai is nevilties. Kazkada buvau labai jautri, bet pries keleta metu kazkas viduj apsiverte.
QUOTE(hemetra @ 2010 07 01, 13:50)
As irgi esu labai jautri. Uztenka zodi ne toki pasakyti ir asaros pacios kaupiasi akyse. Uzeina tokiu dienu kad norisi verkti nors nera del ko 

aš tokia pati

Aš irgi jungiuosi prie verksnių...
Labai greitai ašaros susikaupia, dažniausiai dėl visokiausių menkniekių, tad greit ir nusiraminu.
Jautriai reaguoju į kitų pasakymus, nors dažniausiai pasirodo, kad nieko blogo tas žmogus lyg ir nenorėjo.
Ir, kaip jau kažkas minėjo, per futbolą verkiau
, per filmus verkiu, kažkada verkiau kalnus pamačiusi, nes atrodė pasakiškai gražu, tai, žinoma, paverkti reikia...
Žodžiu, labai daug kas pravirkdo.

As verksne siokia tokia buvau anksciau, dabar esu gana saltakraujiska ir verkiu ypac retai, tiesa sakant net nepamenu kada paskutini karta kokia asarele nuridenau, matyt gyvenimas uzgrudino, o gal gerai gyvenu, kad nera del ko asaras lieti, o sentimentai manes neveikia.
O as daznai asara islieju
?Buna is dziaugsmo, buna is liudesio.... Beziurint AMB laidotuves asaru nesuvaldziau

QUOTE(aureka @ 2010 07 01, 22:41)
O as daznai asara islieju
?Buna is dziaugsmo, buna is liudesio.... Beziurint AMB laidotuves asaru nesuvaldziau 

QUOTE(daivinycia @ 2010 07 01, 22:49)
Algirdo Mykolo Brazausko, nuo pat ryto rodo
QUOTE(aureka @ 2010 07 01, 23:16)
Algirdo Mykolo Brazausko, nuo pat ryto rodo
ach soooo......o as galvojau- amzinatilsi mano brangiausias......

zliumbiu kasdien....
baisiai nesiseka.......
visas gyvenimas