Įkraunama...
Įkraunama...

Tai, ko daugiau nepirksiu - 6

QUOTE(vetruze @ 2009 06 10, 10:29)
didziausia nesamone,tai laaabai populiarus tusas!!!!

Viskas yra labai individualu, ir sakyt kad zmogaus nuomone didziausia nesamone, svelniai tariant neprotinga smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tainka: 10 birželio 2009 - 11:39
QUOTE(shineT @ 2009 06 08, 10:22)
Bourjois Volum Glamur Ultra Black  doh.gif  kaip blakstienos krist pradėjo  unsure.gif

yap - tuo metu,kai daziausi juo,blakstienos krito labiau blink.gif . keistas sutapimas,bet vis tik blink.gif

Papildyta:
QUOTE(vetruze @ 2009 06 10, 11:29)
didziausia nesamone,tai laaabai populiarus tusas!!!!

gal del "Glamour" mirksiukas.gif , bet reiketu paziureti,kiek merginu perka ji kelinta karta is eiles.

Atsakyti
Man asmeniškai parduodama kosmetika Lietuvoje suprastėjusi. Kad ir tie patys loreal gaminiai kurie anksčiau tikrai geresni buvo. Jau ne sykį buvau nuspirkusi pasenusį gaminį.
Atsakyti
QUOTE(cover_girl @ 2009 06 10, 16:30)
Man asmeniškai parduodama kosmetika Lietuvoje suprastėjusi. Kad ir tie patys loreal gaminiai kurie anksčiau tikrai geresni buvo. Jau ne sykį buvau nuspirkusi pasenusį gaminį.

Jum pritariu.Itikruju kainos tai didelios, o tos kokybes nera.Seniai jau nebeperku lietuvoi. 4u.gif
Atsakyti
user posted image

Kvapas ir konsistecija patiko,bet.. Nors oda nera sausa, sunaudojau 2-3 kartus greiciau nei koki kita losjona g.gif Jei taip daznai pirkt, tada ir kaina nemaza atrodo. Ir del to dar galima akis uzmerkt, nes naturalus produktas. Blogiausia, kad man poras kemsa. Labai nemegstu kai nugara ir pecius reikia vienu tept, o likusi kuna kitu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ligita8352 @ 2009 06 11, 11:00)
user posted image

Kvapas ir konsistecija patiko,bet.. Nors oda nera sausa, sunaudojau 2-3 kartus greiciau nei koki kita losjona  g.gif  Jei taip daznai pirkt, tada ir kaina nemaza atrodo. Ir del to dar galima akis uzmerkt, nes naturalus produktas. Blogiausia, kad man poras kemsa. Labai nemegstu kai nugara ir pecius reikia vienu tept, o likusi kuna kitu  doh.gif

o aš niekad nugaros ir pečių netepu unsure.gif tik kojas, kartais užpakalį, pilvą unsure.gif tai jei oda nėra sausa, ką ten tept? g.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2009 06 11, 10:34)
o aš niekad nugaros ir pečių netepu  unsure.gif  tik kojas, kartais užpakalį, pilvą  unsure.gif  tai jei oda nėra sausa, ką ten tept?  g.gif

As irgi iki puses biggrin.gif , tik dar alkunes patepu.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Tainka @ 2009 06 10, 12:35)
Viskas yra labai individualu, ir sakyt kad zmogaus nuomone didziausia nesamone, svelniai tariant neprotinga  smile.gif

zinau ka sakau
Atsakyti
QUOTE(vetruze @ 2009 06 11, 11:20)
zinau ka sakau

O gal tuomet galite pagrįsti savo nuomonę...be pagrindimo tokie teiginiai neturi jokios reikšmės ir atrodo keistai.
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2009 06 11, 11:34)
o aš niekad nugaros ir pečių netepu  unsure.gif  tik kojas, kartais užpakalį, pilvą  unsure.gif  tai jei oda nėra sausa, ką ten tept?  g.gif

kas diena ir as ne, bet buna dienu kai du kart i dusa einu ar vanduo "svetimoj vietoj" neiprastas ir sausima kazkaip g.gif tada tik ax.gif Kai yra laiko megstu nesisluostyt, bet palaukt kol nudziusiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vetruze @ 2009 06 11, 11:20)
zinau ka sakau

Tai tik patvirtina mano nuomone mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tainka: 11 birželio 2009 - 12:47
QUOTE(ligita8352 @ 2009 06 11, 12:48)
kas diena ir as ne, bet buna dienu kai du kart i dusa einu ar vanduo "svetimoj vietoj"  neiprastas ir sausima kazkaip  g.gif  tada tik  ax.gif    Kai yra laiko megstu nesisluostyt, bet palaukt kol nudziusiu  rolleyes.gif

kaip tik toks nesišluostymas ir sausina odą ax.gif
Atsakyti