Įkraunama...
Įkraunama...

Tai, ko daugiau nepirksiu - 6

Kaip idomiai smile.gif As Fructis negaliu naudoti, slenka plaukai, susiriebaluoja ziauriai, manau, niekada nebepirksiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2009 04 07, 16:33)
Daugiau nepirksiu jokių AVON balzamų lūpoms- užsitepus ant lūpų baisiai nemalonūs ir susigumuliuoja po kelių minučių doh.gif

o kurie cia taip susigumuliuoja? man dar nepasitaike unsure.gif turiu is naturals serijos, riebus, geras ir maloniai kvepia blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LumiLumi: 24 gegužės 2009 - 18:23
QUOTE(LumiLumi @ 2009 05 24, 18:11)
o kurie cia taip susigumuliuoja? man dar nepasitaike  unsure.gif turiu is naturals serijos, riebus, geras ir maloniai kvepia  blush2.gif

Visi gumuliuojasi, bent man susigumuliavo visi 5, kuriuos gavau doh.gif Dar du radau, tai parašysiu kaip vadinasi: Avon Care Rich Moisture Lip Balm ir Dry Skin Sos Lip Balm. Man jie abu be kvapo.
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2009 05 25, 15:11)
Visi gumuliuojasi, bent man susigumuliavo visi 5, kuriuos gavau doh.gif Dar du radau, tai parašysiu kaip vadinasi: Avon Care Rich Moisture Lip Balm ir Dry Skin Sos Lip Balm. Man jie abu be kvapo.

kaip keista, gal pasene buvo unsure.gif nors cia kaip kam, vieniems tinka, kitiems ne, todel ir ieskom to, kas geriausia kiekvienai is musu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2009 05 25, 16:11)

man irgijie prastoki pasirode, pora bandziau schmoll.gif
Atsakyti
Sebamed kremo ( naturalios kuno spalvos-kur jie mate toki kuna doh.gif pilksvai ruda) ir zeles nuo spuogu. Abu- pinigus metimas i bala- nei gydo, nei dziovina, visiskai nieko nedaro..
Iwostin prausiklio riebiai odai- nu labai skystas lotuliukas.gif

Atsakyti
Bourjois Volum Glamur Ultra Black doh.gif kaip blakstienos krist pradėjo unsure.gif
Atsakyti
user posted image

Nepirksiu to, kuris kaireje, su alijosium. Pasitepus gan ilgai "riebaliukai laikosi". Ta laika islaukus vistiek greit poreikis kremui atsiranda. Esu turejus tos pacios serijos su medetkom. Labai keista, man ju abieju kvapai vos ne identiski pasirode.
Teks atsiprasyt savo favoritu biggrin.gif
Atsakyti
nepirksiu Rasos sveiciamojo kremo kunui - daleles tokios smulkios ir svelnios kad visai nesijaucia pylingo
Atsakyti
QUOTE(shineT @ 2009 06 08, 10:22)
Bourjois Volum Glamur Ultra Black  doh.gif  kaip blakstienos krist pradėjo  unsure.gif

didziausia nesamone,tai laaabai populiarus tusas!!!!
Atsakyti
QUOTE(shineT @ 2009 06 08, 10:22)
Bourjois Volum Glamur Ultra Black  doh.gif  kaip blakstienos krist pradėjo  unsure.gif

Man taip pat jis nekoks pasirodė, antrą kartą tikrai nepirkčiau.
Atsakyti
QUOTE(vetruze @ 2009 06 10, 11:29)
didziausia nesamone,tai laaabai populiarus tusas!!!!

teisingai, o kadangi jis yra labai pouliarus, vadinasis, žmogus, kuriam tas tšas nepatiko, šneka nesąmones. nes gi liaudis tai patvirtino jo gerumą lotuliukas.gif
Atsakyti