Įkraunama...
Įkraunama...

Tai, ko daugiau nepirksiu - 6

sveikos 4u.gif
daugiau nebepirksiu:
- Too Faced Lash Injection tusas - kazkokia tragedija! jokio superinio efekto, isskyrus tai, kad siaubingai smirdi ir nusivalo gumulais kartu su blakstienom doh.gif
- TBS mineraline pudra: kol nebuvau isbandziu BE tai galvojau visai nieko. bet kad jis visiskai nieko nemaskuoja. zodziu, turincioms idealia odyte ir norincioms tik suvienodinti veido spalva gal ir geras variantas, bet kitoms...

Atsakyti
QUOTE(petite princesse @ 2009 05 13, 10:06)

- TBS mineraline pudra: kol nebuvau isbandziu BE tai galvojau visai nieko. bet kad jis visiskai nieko nemaskuoja. zodziu, turincioms idealia odyte ir norincioms tik suvienodinti veido spalva gal ir geras variantas, bet kitoms...

As pirma sunaudojau BE, o po to TBS isigijau, tai man pirmiausiai nepatiko sietelis TBS (viskas aplink labai apsidulkina), o antra, tai kvapas labai fui... ax.gif Na ir iaksu dengimas gal nera idealus, bet pas mane nelabai yra su odyte problemu, tai tinka...
Atsakyti
QUOTE(petite princesse @ 2009 05 13, 10:06)

o tu pabandyt EM mineraline pudra - kuo puikiausiai viska maskuoja thumbup.gif
Atsakyti
O kur galima isigyti tos EM mineralines pudros? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2009 05 13, 13:54)
o tu pabandyt EM mineraline pudra - kuo puikiausiai viska maskuoja  thumbup.gif

Ne velnio ji man nemaskuoja... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(valkiria @ 2009 05 13, 18:11)

man, kai buvau apsispuogavus, su demelem - kuo puikiausiai drinks_cheers.gif gal formule buvai pasirinkus pusiau matine ar matine? visada maisydavau matine su paprastu ir zaliu maskuokliu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(valkiria @ 2009 05 13, 18:11)

Pritariu, ir man mažokai maskavimo EM mineralinės, nors ir intensive formulę pirkau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(-Jzh- @ 2009 05 13, 18:40)
Pritariu, ir man mažokai maskavimo EM mineralinės, nors ir intensive formulę pirkau  doh.gif

man intensive nepatiko schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(sunsetheat @ 2009 05 13, 18:09)
O kur galima isigyti tos EM mineralines pudros?  rolleyes.gif

www.everydayminerals.com
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2009 05 13, 16:39)
man, kai buvau apsispuogavus, su demelem - kuo puikiausiai  drinks_cheers.gif gal formule buvai pasirinkus pusiau matine ar matine? visada maisydavau matine su paprastu ir zaliu maskuokliu  wub.gif

Na, as rinkausi original glo. Labai graziai svyti, bet maskavimui papildomas priemones reikia naudot.
Atsakyti
QUOTE(valkiria @ 2009 05 13, 18:54)
Na, as rinkausi original glo. Labai graziai svyti, bet maskavimui papildomas priemones reikia naudot.

tai zinoma, ji nemaskuos biggrin.gif reikia imti matt formule ir dar kelis maskuoklius
Atsakyti
Niekada gyvenime nebepirksiu AVENE Light Hydrating Cream , Oriflame priemoniu pedoms doh.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(evelinki @ 2009 04 27, 15:23)
Man labai panasi situacija. Naudoju naturalu sampnuna, isplauna puikiai, plaukai pasausejo (kad saknis sausina, tai labai puiku), bet irgi naudoju kondicionieriu, tai nieko tokio. Tik niekaip nesupratau is kur tas galvos nieztejimas atsirado unsure.gif Dabar mastau, kad nuo sampuno irgi g.gif

Ir man tas pats, norejau kaip geriau, o gavosi kaip visuomet doh.gif nusipirkau naturalu, be silikonu ir panasiu nesamoniu, negaliu buteliuko baigti, net po jo naudodama kondicionieriu. Plaukai lyg ir gerai atrodo, bet asirado siaubingas niezejimas ir pleiskanos...teko mesti lauk ir grizti prie Fructis“o chemijos doh.gif
Atsakyti