Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus Gimdymo Namai - VGN (7tema)

QUOTE(ederi @ 2010 06 01, 17:14)
o jau po gimdymo niekam nieko nemokejai? As vis neapsisprendziu ar cia tartis ar ne  blink.gif

vyras kazkiek atsidekojo, nes buvo kartu su manim gimdykloj ir mate visa ju darba, man pasake "buvo uz ka" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(+Burbulė+ @ 2010 06 01, 14:28)
Uždelsė su CP ir plyšo gimda, kurią teko pašalinti. Buvo ir dar keli tokie atvejai, tai jis buvo kurį laiką nušalintas nuo gimdymų savarankiškai.

Vat įdomu, o gal tuoj reikės ir už dušą bei wc susimokėti?

Man teko du kartus gimdyti pas Milerį. Nieko blogo apie apie jį negaliu pasakyti. Viskas buvo thumbup.gif smile.gif
Atsakyti
Neseniai gimdziusios- ar emet i gimdyklai skirta tasyte ranksluosti? g.gif
Kazkuri pasakojo, kad kai buvo pilnas atsidarymas jau, liepe eit i dusa apsipraust pries visa "veiksma" ir reikejo ranksluostuko.
Ir ar dejotes savo kokius iklotus ar palutes, jeigu saremiaujant lasa vis vandenys? Ar VGN bent tuo pasirupina? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chile0: 02 birželio 2010 - 10:36
QUOTE(chile0 @ 2010 06 02, 12:36)
Neseniai gimdziusios- ar emet i gimdyklai skirta tasyte ranksluosti? g.gif
Kazkuri pasakojo, kad kai buvo pilnas atsidarymas jau, liepe eit i dusa apsipraust pries visa "veiksma" ir reikejo ranksluostuko.
Ir ar dejotes savo kokius iklotus ar palutes, jeigu saremiaujant lasa vis vandenys? Ar VGN bent tuo pasirupina? unsure.gif

paciai buvo planinis CP, galiu tik papasakot kaip neseniai buvo mano draugei, jinai taresi su akusere jinai jai pasake turet 10vnt paluciu (jinai visu neisnaudojo) del apsiprausimo, tai ateidavo kazkas ir apiprausdavo ja ir paciai tikrai per saremius niekur nereikejo eit.
Atsakyti
10 vnt. paluciu....?

man sake keleta, blyn... kas kaip.....
Atsakyti
bet argi tu paluciu nereikia PO gimdymo? doh.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(chile0 @ 2010 06 02, 13:11)
bet argi tu paluciu nereikia PO gimdymo?  doh.gif  g.gif

nu sako, kad gerai jos PO gimdymo, nes juk kraujuoji , o patalynes niekas neskuba keisti g.gif
Atsakyti
QUOTE(astulka1 @ 2010 06 02, 12:23)
nu sako, kad gerai jos PO gimdymo, nes juk kraujuoji , o patalynes niekas neskuba keisti  g.gif

Tai tas aisku, bet SAREMIAUJANT ar reikia pasirupinti paciai palutemis(ar kokias paketukais, kaip kam patogiau) ?
Atsakyti
Dar klausimukas, kiek zinojau gimdymas yra nemokamas "dalykas". O kaip yra su tais 650 ar 700 lt. mokamu i kasa? Kokiais atvejais yra mokama si suma, kai nori issikviest konkretu gydytoja? mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(chile0 @ 2010 06 02, 13:08)
Dar klausimukas, kiek zinojau gimdymas yra nemokamas "dalykas". O kaip yra su tais 650 ar 700 lt. mokamu i kasa? Kokiais atvejais yra mokama si suma, kai nori issikviest konkretu gydytoja? mastau.gif

Kai nori issikviesti konkretu gydytoja ne jo darbo metu.

Saremiaujant pageidautina tureti savo palutes ar iklotu jei noresis pasivaiksciot. Jei ne, duos medziaginius, kas yra nelabai smagu nes iskart perslampa ir teks gulet baloje.
Papildyta:
QUOTE(chile0 @ 2010 06 02, 12:11)
bet argi tu paluciu nereikia PO gimdymo?  doh.gif  g.gif

Bent jau man PO gimdymo paluciu nereikejo, reikejo tik iklotu.
Saremiaujant ju reikejo tikrai.

Praustis tikrai niekas neliepia eiti. Akusere reguliariai apiplauna gulint gimdymo lovoje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Soy: 02 birželio 2010 - 12:17
Sveikos mamytes,

As planuoju gimdyti VGN si menesi. Vaziuosiu su niekuo nesitarusi, nors truputi ir nedrasu paskaicius jusu atsiliepimus. Kai pagimdysiu parasysiu ispudzius.
Atsakyti
QUOTE(Soy @ 2010 06 02, 13:17)
Kai nori issikviesti konkretu gydytoja ne jo darbo metu.

Saremiaujant pageidautina tureti savo palutes ar iklotu jei noresis pasivaiksciot. Jei ne, duos medziaginius, kas yra nelabai smagu nes iskart perslampa ir teks gulet baloje.
Papildyta:
Bent jau man PO gimdymo paluciu nereikejo, reikejo tik iklotu.
Saremiaujant ju reikejo tikrai.

Praustis tikrai niekas neliepia eiti. Akusere reguliariai apiplauna gulint gimdymo lovoje.

Aciu, Soy! 4u.gif
Atsakyti