Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus Gimdymo Namai - VGN (7tema)

QUOTE(Reginaa @ 2010 06 02, 13:27)
Sveikos mamytes,

As planuoju gimdyti VGN si menesi. Vaziuosiu su niekuo nesitarusi, nors truputi ir nedrasu paskaicius jusu atsiliepimus. Kai pagimdysiu parasysiu ispudzius.

sėkmės Reginute. Aš irgi važiuosiu šiomėn gale, ir taip pat su niekuo nesitarsiu. Viskas mums bus gerai nestuke.gif pamatysi blush2.gif
Atsakyti
Sveikos nestuke.gif ir nebe
ir man teko gimdyti VGN balandzio men., nors pries tai labai daug skaitinejausi SM apie GN ir dvejojau gimdyti RK ar VGN, taciau kai prasidejo saremiai apsisprendziau vaziuoti i VGN tongue.gif ir nepasigailejau smile.gif
Su MB is anksto buvom nusistate niekam nieko neduoti (nors draugai, kurie keliais men anksciau gimde irgi galvojo neduoti, bet is tos laimes "po visko" dalino visiems kas tik buvo tuo metu gimdykloje tongue.gif ...manau efekto busena, o ar verta? Nemanau, nes gimdymas nebus nuo to lengvesnis, be to, vaikiuko gimimas tai tik mums stebuklas ir didziulis ivykis, o daktarai tiesiog dirba savo darba rolleyes.gif ) Mes su nieko nesitarem ir niekam nieko nedavem ir prieziura buvo superine thumbup.gif
Pries tai irgi prisiskaiciau apie Dr.Mileri visokiu komentaru... ir aisku pas ji patekom rolleyes.gif Na man asmeniskai jis labai patiko, tikrai puikiai atliko savo darba, viska aiskino labai ramiai ir svarbiausia aiskiai, nes stumimo metu is to "malonumo" tikrai sudetingiau klausytis ka sako tongue.gif taip pat ir vyrui aiskino kaip jam elgtis ir ka daryti, kad padetu gimdyme thumbup.gif MB iki siol pasakoja draugams, kad patekom pas keistoka, bet seperini daktariuka. Akusere tai isvis nereali - maloni, rupestinga (berods vardas Roma)
Pogimdyvine prieziura irgi buvo puiki thumbup.gif
Esu dekinga visam VGN personalui ir dziaugiuosi, kad butent ten teko gimdyti! thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(callisto @ 2010 06 02, 13:44)
Sveikos  nestuke.gif ir nebe
ir man teko gimdyti VGN balandzio men., nors pries tai labai daug skaitinejausi SM apie GN ir dvejojau gimdyti RK ar VGN, taciau kai prasidejo saremiai apsisprendziau vaziuoti i VGN  tongue.gif ir nepasigailejau  smile.gif
Su MB is anksto buvom nusistate niekam nieko neduoti (nors draugai, kurie keliais men anksciau gimde irgi galvojo neduoti, bet is tos laimes "po visko" dalino visiems kas tik buvo tuo metu gimdykloje tongue.gif  ...manau efekto busena, o ar verta? Nemanau, nes gimdymas nebus nuo to lengvesnis, be to, vaikiuko gimimas tai tik mums stebuklas ir didziulis ivykis, o daktarai tiesiog dirba savo darba   rolleyes.gif  )

Sveikinu, sveikinu, sveikinu 4u.gif 4u.gif 4u.gif Kad ir pavėluotai, bet geriau vėliau negu niekad lotuliukas.gif

Dėl to daktaro Milerio, gal ne į temą bet... neveltui turi lietuviai patarlę - už vieną muštą dešimt nemuštų duoda. Gal vieną kartą 'prisidirbęs' gydytojas vėliau būna dešimt kart atsargesnis... bent jau taip turėtų būt. Na bet čia jau tik mano asmeninė nuomonė...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wiccan: 02 birželio 2010 - 12:51

QUOTE(wiccan @ 2010 06 02, 13:48)
Sveikinu, sveikinu, sveikinu  4u.gif  4u.gif  4u.gif Kad ir pavėluotai, bet geriau vėliau negu niekad  lotuliukas.gif

Dėl to daktaro Milerio, gal ne į temą bet... neveltui turi lietuviai patarlę - už vieną muštą dešimt nemuštų duoda. Gal vieną kartą 'prisidirbęs' gydytojas vėliau būna dešimt kart atsargesnis... bent jau taip turėtų būt. Na bet čia jau tik mano asmeninė nuomonė...

gali buti tongue.gif
dar girdejau VGN, jei komplikuojasi gimdymas, ar atsitinka kazkas negero gimdymo metu, visada surenkama geriausia komanda, kuri dirba toje pamainoje ir daktarai gali pasikeisti smile.gif Kol saremiavau i gimdykla paeiliui buvo uzeje net keli gydytojai ir kelios akuseres, visi teiravosi kaip jauciames, kas "naujo" tongue.gif nebuvom ilgam palikti vieni rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Solnecnaja @ 2010 04 17, 13:48)
Juda, juda. O ypač naktimis!  doh.gif Jau šešta diena po termino. Aš paprasčiausiai nėnoriu kad paguldytu ir dar savaitė lauktu, to ir bijau. Jau jeigu skatins tai tegul ta pačia diena kai atvyksiu. Bet nežinau ar tai imanoma ir kaip daroma.  verysad.gif

patariu padariti gera smona namose,bent sutvarkiti spinta, man padejo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo radost211: 02 birželio 2010 - 17:02
QUOTE(ULTRA VIOLET @ 2010 05 30, 18:53)
ax.gif O kur gimdei pirma karta?

RK ir buvau viskuo patenkinta ten.. ax.gif

QUOTE(agnuske @ 2010 05 31, 21:29)
Tikrai galiu paneigti. Gimdziau geguzes pradzioj, su niekuo nesitarus. Viskas buvo kuo puikiausiai. Papuoliau pas gyd. Mileri, Diliautiene ir labai faina jauna akusere, gaila vardo neprisimenu. Visi rupinosi kuo geriausiai ir nemanau kad kysis cia butu kazka pakeites. Superine ligonine ir personalas

Saunu, linkiu kad visoms butu tik tokie atsiliepimai 4u.gif
Bet kaip supratau cia sekmes reikalas del pamainu sioje ligpnineje mirksiukas.gif

QUOTE(Neraitė @ 2010 06 01, 18:42)
Aš jau apsisprendžiau  biggrin.gif

Tai kur nusprendei gimdyt antraji leliuka? VGN? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lifili @ 2010 06 03, 00:03)
Tai kur nusprendei gimdyt antraji leliuka? VGN? blush2.gif

Žadu tartis su konkrečiu gydytoju ir gimdyti VGN ax.gif
Atsakyti
QUOTE(chile0 @ 2010 06 02, 10:36)
Neseniai gimdziusios- ar emet i gimdyklai skirta tasyte ranksluosti? g.gif
Kazkuri pasakojo, kad kai buvo pilnas atsidarymas jau, liepe eit i dusa apsipraust pries visa "veiksma" ir reikejo ranksluostuko.
Ir ar dejotes savo kokius iklotus ar palutes, jeigu saremiaujant lasa vis vandenys? Ar VGN bent tuo pasirupina? unsure.gif

jokių apsiprausimų nedarėme ir net nesiūlė. O kai nuleido vandenis ir jie nuolat lašėjo, tai davė palą. Norėjau būti su kelnaitėmis ir įsidėti įklotą, tai pasakė, kad kuriam laikui pamirščiau kelnaites, tai jeigu vaikščiojau tai su pala tarp kojų smile.gif Atrodžiau nerealiai smile.gif
Atsakyti
O gal žinote, kur prekiaujama epidūro rinkiniais? Eurovaistinių tinklas neturi ir neturės.
Atsakyti
QUOTE(ederi @ 2010 04 22, 12:19)
Kai gimdziau RK buvau savais rubais - tokiais dideliais marskineliais (T-shirt), tai labai patogu ir man kazkaip jaukiau savais rubais...

o kaip manot, su prasegamais vyriškais marškiniais būtų patogiau?
Atsakyti
Epiduro is anksto nepirkit, gali ir neprireikti, as kai gimdziau geguzes 7d tai mano vyrui tik veliau sake atpirkti ta epidura, ir prie gimdymo namu tokioj medininku vaistinej mirksiukas.gif
Atsakyti
A pasiimsiu ir vyro marškinius kaip planą B. Bet man patogiausi buvo ligoninės naktiniai.
Dėl epidūro: abu gimdžiau su epidūru ir neplanuoju šį kartą gimdyti natūraliai be nuskausminimo, o kadangi man epidūro rinkinys nekainuos, o dengs draudimas, tai pasirūpinsiu iš anksto.
Atsakyti