QUOTE(DoraSi @ 2010 05 25, 11:36)
Dėl mišinuko paprašymo tai drąsiai reikia prašyti, privalo duoti

Atsiranda tokių seselių kurios tipo neee, reikia natūraliai maitinti, duoti pastoviai krūtį ir pienas pats gaminsis

, bet ką ten duoti jei ne kas ten yra

, vaiką tik erzinti

Tai aš naktį skambindavau į postą ir prašydavau, kad neiti
Šiaip gulėjau mokamoj palatoj, tai kartais vyrą naktį pasiūsdavau mišinuko parnešti

Ir viskas ok, kartais paburzgėdavo jos sau po nosim ir tiek

Tiesa viena tokia stambi, plačių pečių, pagyvenusi, tamsiais plaukais seselė net užbaubė ryte, kai pasakiau, kad maniškę reikia primaitinti, sakė, aš tau parodysiu, kad pieno yra

ir jokių primaitiimų

Bet kai reikėjo ir davė, aišku į jos mimiką pažiūrėjus atšoktų fantazija ir valgyti, bijotum pasprinkti, nes jau tikrai labai gailėjo
O šiaip viskas ok

Tiesa po gimdymo gulėjau šešias paras, tai peronalo mačiau sočiai

, plius prieš tai tris dienas gulėjau potologiniame
Nežinodama situacijos , be abejo, negaliu kategoriškai teigti, tačiau sesutės dėl pieno gamybos yra teisios. Jei norite pačios maitinti būtina pačioms tai ir daryti, tik kuo dažniau maitinant gaminsis pienelis. Jei jums atrodo, kad jo mažai, vaikelis mažai pavalgo, tai gulėkit kartu ir duokit, dar duokit ir vėl duokit krūtį. Jei niekaip nepavyksta, kvieskit personalą, tegu padeda. Gal kūdikėlis tiesiog neteisingai ima krūtį, jam tai, taip kaip ir jums - nauja patirtis, kurios reikia išmokti. Juk pirmomis paromis pienelio ir nėra, tik priešpienis, labai sotus vaikeliui. Man atrodydavo, kad ten iš vis nieko nėra, bet buvo. O pienas atsiranda apie trečią parą tik.
O tai seselei "
vienai stambiai, plačių pečių, pagyvenusiai, tamsiais plaukais" būsiu visą gyvenimą dėkinga, kad "
parodė, kad pieno yra"

Ji vienintelė iš personalo man padėjo gimus pirmąjam vaikeliui susitvarkyti su maitinimu. Mažylis atrodė visai negauna pienuko, spjaudavo krūtį, rėkdavo pastoviai, kol po bendrų poros valandų darbo su sesute išmoko taip žindyti, kad du metus kirto mamos pieną kaip už ausies.