Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus Gimdymo Namai - VGN (7tema)

gerai kai jus visos savimi pasitikite, as apsoliuciai niekur cia nesigaudau, ir zinant save - itisai zliumsiu, nes busiu visa depresijoj ir isterijoj, man reikes jo, ben pirma para.... verysad.gif
tai prie sususisukusiu veidu sesliu dar i kitos mamytes mane apreks.... verysad.gif
o varge.... jus bent lankys kas nors... ocia be vyro as nieko neturiu, pas mane niekas neateis.... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(chile0 @ 2010 04 21, 20:49)
drinks_cheers.gif
Tegul busiu palaikyta kompleksuota, bet GN noresis maitinti vaikuti nesislapstant kas 2val kiaura para.
O ir siaip juk buna visokiu problemu, kunas, savijauta, ramybe kad gamintusi pienukas. Tai man nesuderinama su svetimu zmoniu buvimu salia tokiais sakyciau intymiais gyvenimo momentais. schmoll.gif

Na man maitinti gal netrukdytų g.gif
Bet mane pirmą kartą kirpo, tai dieną gal nieko, bet naktį aš miegojau ant palutės nuoga, tai jei būtų svetimas vyras kaip tada? Nei prie vaiko atsikelt, nei į tualetą nueit, nesamonė gautūsi tikrai blink.gif

QUOTE(astulka1 @ 2010 04 21, 20:53)
gerai kai jus visos savimi pasitikite, as apsoliuciai niekur  cia nesigaudau, ir zinant save - itisai zliumsiu, nes busiu visa depresijoj ir isterijoj, man reikes jo, ben pirma para.... verysad.gif
tai prie sususisukusiu veidu sesliu dar i kitos mamytes mane apreks.... verysad.gif
o varge.... jus bent lankys kas nors... ocia be vyro as nieko neturiu, pas mane niekas neateis.... verysad.gif

Bent jau man vyras buvo reikalingas morališkai per gimdymą, po jo vyro nei per dieną nei per naktį nereikia, tik tam tikrais momentais, kai nori išsimaudyt, ar reikia į apžiūrą nueit. Daugiau tik telefonu visų sveikinimus priiminėjau ir miegojau. Nusiraminkit geriau, nes vaikiukas viską jaučia, jei jūs rami būsit ir vaikiukas bus ramus, miegos visą laiką ir galėsit tikrai pati puikiai juo pasirūpinti 4u.gif
O dėl lankytojų tai aš čia visai nesuprantu, kam juos išvis kviesti? Jūs busite pavargusi, nes gimdymas yra sunkus fizinis darbas, negi nepalauks visi kokią savaitę? Aš pirmą kartą gavau mokamą palatą, tai tik anyta buvo atvažiavus ir atvežė valgyt, nes ligoninės maistas man labai nepatiko, tai jį vyras valgė, o daugiau nieko nebūčiau ir priėmus rolleyes.gif
Atsakyti
Sveiki, o kokia vienvietės palatos kaina?
Atsakyti
QUOTE(Babylove @ 2010 04 21, 21:36)
Sveiki, o kokia vienvietės palatos kaina?

200llt ir plius 100lt, jai vyras pasilieka (kaina visam laikui) mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MamytėEvelina: 21 balandžio 2010 - 20:57
QUOTE(Neraitė @ 2010 04 21, 22:19)
Na man maitinti gal netrukdytų  g.gif
Bet mane pirmą kartą kirpo, tai dieną gal nieko, bet naktį aš miegojau ant palutės nuoga, tai jei būtų svetimas vyras kaip tada? Nei prie vaiko atsikelt, nei į tualetą nueit, nesamonė gautūsi tikrai  blink.gif
Bent jau man vyras buvo reikalingas morališkai per gimdymą, po jo vyro nei per dieną nei per naktį nereikia, tik tam tikrais momentais, kai nori išsimaudyt, ar reikia į apžiūrą nueit. Daugiau tik telefonu visų sveikinimus priiminėjau ir miegojau. Nusiraminkit geriau, nes vaikiukas viską jaučia, jei jūs rami būsit ir vaikiukas bus ramus, miegos visą laiką ir galėsit tikrai pati puikiai juo pasirūpinti  4u.gif
O dėl lankytojų tai aš čia visai nesuprantu, kam juos išvis kviesti? Jūs busite pavargusi, nes gimdymas yra sunkus fizinis darbas, negi nepalauks visi kokią savaitę? Aš pirmą kartą gavau mokamą palatą, tai tik anyta buvo atvažiavus ir atvežė valgyt, nes ligoninės maistas man labai nepatiko, tai jį vyras valgė, o daugiau nieko nebūčiau ir priėmus  rolleyes.gif

tai , kad pas mane lankytoju isvis nebus, kad ir jei ju noreciau... nes sakau, nieko cia be vyro ir neturiu daugiau.... verysad.gif
todel tikrai noreciau, kad jeibus sunku eiti i vonia ar i tas paziuras... tai jei ir jo nebus salia... visai isprotesiu, as kas biski - tuoj zliumbiu, o isivaizduoju, kai tos seseles pamatys mane zliumbiancia istisai - dar apreks... tai jau tada duokit duru rankena..... mega_shok.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astulka1: 21 balandžio 2010 - 21:04
QUOTE(astulka1 @ 2010 04 21, 22:03)
tai , kad pas mane lankytoju isvis nebus, kad ir jei ju noreciau... nes sakau, nieko cia be vyro ir neturiu daugiau....  verysad.gif
todel tikrai noreciau, kad jeibus sunku eiti i vonia ar i tas paziuras... tai jei ir jo nebus salia... visai isprotesiu, as kas biski - tuoj zliumbiu, o isivaizduoju, kai tos seseles pamatys mane zliumbiancia istisai - dar apreks... tai jau tada duokit duru rankena..... mega_shok.gif

Man rodos jus esate labai jauna, ar as klystu, nes matau jus apie viena, mes apie kita. g.gif
Atsakyti
Mazyliui viska duos ka reikia, tik patartina pasiimti megzstas kojines.
Atsakyti
QUOTE(astulka1 @ 2010 04 21, 22:03)
tai , kad pas mane lankytoju isvis nebus, kad ir jei ju noreciau... nes sakau, nieko cia be vyro ir neturiu daugiau....  verysad.gif

Nusiraminkit, visų pirma gal pavyks ir gausit palatą, kurioje galėsit būti su vyru.
Jei nepavyks - jis gi bus per gimdymą, kai sunkiausia, o paskui gi tik naktį paliks, tai jei gimdysit ryte, ar naktį, jis visą dieną bus su jumis. Niekas jūsų neaprėks, o dažnai ir šalia gulinčios mamytės būna supratingos, ir tikrai pažiūrės vaikutį ir leis jums nueiti į dušą. Taip kad nepergyvenkit, nusiteikit ramiai ir viskas bus kaip reikia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(astulka1 @ 2010 04 21, 19:15)
o kas cia tokio....bent jau pirma nakti, jei jis nori ir as noriu, jau manau geriau, kad vyras butu ir man padetu, nei seseles, kurios, kaip suprantu - nelabai linkusios i sentimentus ir pagalba.

nieko tokio, tik kaimynes kaip reaguos g.gif

QUOTE(Neraitė @ 2010 04 21, 19:17)
Aš irgi norėčiau, kad man vyras padėtų, bet tik jei gulėčiau palatoje viena, o jei ne viena palatoj, o pas kaimynę norėtų likti jos vyras tikrai nesutikčiau  schmoll.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(chile0 @ 2010 04 21, 19:49)
Tegul busiu palaikyta kompleksuota, bet GN noresis maitinti vaikuti nesislapstant kas 2val kiaura para.
O ir siaip juk buna visokiu problemu, kunas, savijauta, ramybe kad gamintusi pienukas. Tai man nesuderinama su svetimu zmoniu buvimu salia tokiais sakyciau intymiais gyvenimo momentais. schmoll.gif

kiek pamenu po gimdymo viska skauda ir norisi miego, o jei dar tuntas svetimu diedu palatoj... na as matyt veja kelciau uz toki bordeli doh.gif

QUOTE(astulka1 @ 2010 04 21, 19:53)
gerai kai jus visos savimi pasitikite, as apsoliuciai niekur  cia nesigaudau, ir zinant save - itisai zliumsiu, nes busiu visa depresijoj ir isterijoj, man reikes jo, ben pirma para.... verysad.gif

o kodel depresijoj ir isterijoj, taigi vaiko gimimas begaline svente g.gif O po vaiko gimimo savo emocijas galit pasidet i koki stalciuka, nes reikia pirmiausia kudikeliu rupintis, maitinti, vystyti ir tt... O vyras juk lankys ar ne? Juk nebutina kad jis ten "kabetu" 24 val per para. O jei jau nenorite skirtis nei sekundei - yra privacios gimdymo istaigos, pvz Baltijos Aerikos Klinika.

QUOTE(Neraitė @ 2010 04 21, 20:19)
Na man maitinti gal netrukdytų  g.gif
Bet mane pirmą kartą kirpo, tai dieną gal nieko, bet naktį aš miegojau ant palutės nuoga, tai jei būtų svetimas vyras kaip tada? Nei prie vaiko atsikelt, nei į tualetą nueit, nesamonė gautūsi tikrai  blink.gif
Bent jau man vyras buvo reikalingas morališkai per gimdymą, po jo vyro nei per dieną nei per naktį nereikia, tik tam tikrais momentais, kai nori išsimaudyt, ar reikia į apžiūrą nueit. Daugiau tik telefonu visų sveikinimus priiminėjau ir miegojau. Nusiraminkit geriau, nes vaikiukas viską jaučia, jei jūs rami būsit ir vaikiukas bus ramus, miegos visą laiką ir galėsit tikrai pati puikiai juo pasirūpinti  4u.gif
O dėl lankytojų tai aš čia visai nesuprantu, kam juos išvis kviesti? Jūs busite pavargusi, nes gimdymas yra sunkus fizinis darbas, negi nepalauks visi kokią savaitę? Aš pirmą kartą gavau mokamą palatą, tai tik anyta buvo atvažiavus ir atvežė valgyt, nes ligoninės maistas man labai nepatiko, tai jį vyras valgė, o daugiau nieko nebūčiau ir priėmus  rolleyes.gif

labai teisingai sneki, pritariu thumbup.gif
Atsakyti
Merginos, patarkite su kokiais rubais reikes gimdyti? Skaiciau kad turi buti marskiniai su trumpom rankovem. Ar tiks paprasta "maike" (T-shirt)? Kaip suprantu viska paciai reikia atsivezti. Aciu
Atsakyti
aha, i privacias, kai vos sukrapstom ant vaiko vezimelo ir lovytes, dar kur mums i privacias klinikas.... jei taip viskas butu paparsta.... verysad.gif
tiesiok esu labai nervinga, ir ypac paskutiniu metu, nes vyriokas mano lyg ir geras, bet kas liecia pagalba man - paskutiniais menesiais, supratinguma... tai is desimteis balu rasyciau jam - 6; todel ir sakau, kad ir kaip belaukciau mano "zuikelio" isvystancio pasauli.... bijau, kad nervai mano neatlaikys....
ir isvis, geriau jau mama butu salia , nei vyras... daug ramiau jasuciausi ir pasitikeciau labiau savimi, ovyras... zinant ji... tai tik paguoda, kad galesiu per gimdyma parekti ji ir isdeti jam i akis ka apie ji galvoju... biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(nataka @ 2010 04 22, 12:23)
Merginos, patarkite su kokiais rubais reikes gimdyti? Skaiciau kad turi buti marskiniai su trumpom rankovem. Ar tiks paprasta "maike" (T-shirt)? Kaip suprantu viska paciai reikia atsivezti. Aciu

cia jus kalbat apie gimdyve? o tai ten nepavelka kokiais spec. marskiniais? g.gif
tai kapi dabar zinot ko isvis ten reik atsivest? gal reik nuvaziuot ir kokios informacijos duoda kokia atmintine ka atsivesti? ax.gif
Atsakyti
Gal kas žino nuo kelių savaičių priima gimdyves VGN? Ar tik nuo 37 sav.? g.gif
Atsakyti