Įkraunama...
Įkraunama...

Globėju paplepėjimai 3

sveikutes.pas mus su dicke kaip ir aprimo aistros.gal kad prasidejo vasara,gal kad mokslu nera.nors bijau labai vel rugsejo.

dabar vidurinioji velnius krest pradejo.ziuriu atsikalbinet pradejo,bambet,durnele vis apsimeta.

mazosios krikstynas si savaitgali atsokom.kuminai meskina dideli atveze dovanu.o jau dziaugiaus per krikstynas vaiku,tokia grazi man atrode ir tokia maza,pazeidziama.idesiu i albumuka gal rytoj visos musu seimynos nuotrauka per krikstynas

ziuriu cia naujokiu atsirade,nors ir pati seniai bebuvau ilindus.ziuriu karstos didkusijos verda.taip permeciau akim greitai.as visada cia ir siaip visur reiskiu tai ka galvoju ir nevaikstau aplink,kaip alfija rase perkando pagaliau mane,o pradzioj kaip puole mane atsimenu mirksiukas.gif tai va dabar kai turiu ir savo mazyle,galiu palygint ta meile vaikams.na niekada tam globojamam nejausi to ka jauti savam.kad ir kaip myli tuos vaikus jausmai vis tiek yra kitokie.na nezinau gal buna isskirtiniu atveju.gal kas augina nuo kudikeliu yra kitaip.
mes siandien su sveciais i platelius lekem.maudemes ezere.na liuks buvo.brendi brendi o vanduo vis iki bambos.gerai su vaikais ten pailset.tai dabar po visu baliu tokia nuvargus jauciuos.dar ryt planuojam vaziuot i sventaja pailset iki vakaro.

linkesjimai visoms,buckiai.pasiilgstu papliurpt bet vis laiko ner daug cia ilist.
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2009 07 30, 10:14)
Paragintoji - mamos nėra Lietuvoje 2 metai. unsure.gif nebuvo ir per laikiną teisių atėmimą Lietuvoje.

O kiek laiko laikinai apribhota tėvų valdžia? Gal jau galima kreiptis dėl neterminuoto apribojimo?

QUOTE(Andro @ 2009 07 30, 20:47)
Gal tikrai laikas atsisveikint su šiuo skyreliu nes visai jau nelaikau savęs globėja ir Dainiaus globotiniu tai mūsų šeima, joje visi labai skirtingi,mūsų daug ir mums visai neblogai sekasi nes vis dar esame kartu nežiūrint skirtigų religinių sektorių,kurie skirtingi apie penkiolika metų.

Nei savo vaiko, nei savęs niekada laikiau nei globotiniu, nei globėju. Visada tai buvo pilnavertis mūsų šeimos narys. Apie tai, kad jis yra šiek tiekkitoks primena tiko jo pavardė ir kai kurie nekslandumai. Bet vistiek lankausi šiame skyrelyje, nes įdomu, kaip kitose šeimose auga, kaip prisitaiko tokie vaikučiai. ir kaip nekeista, randu, kad net elgesys šių vaikučių dažnai būna panašus. Todėl manyčiau, kad čia ne priežastis atsisakyti pokalbių šioje temoje.

QUOTE(velute @ 2009 08 03, 17:47)

tai va dabar kai turiu ir savo mazyle,galiu palygint ta meile vaikams.na niekada tam globojamam nejausi to ka jauti savam.kad ir kaip myli tuos vaikus jausmai vis tiek yra kitokie.na nezinau gal buna isskirtiniu atveju.gal kas augina nuo kudikeliu yra kitaip.
mes siandien su sveciais i platelius lekem.maudemes ezere.na liuks buvo.brendi brendi o vanduo vis iki bambos.gerai su vaikais ten pailset.tai dabar po visu baliu tokia nuvargus jauciuos.dar ryt planuojam vaziuot i sventaja pailset iki vakaro.

Visada pykstu ant žmonių, kurie augina tik savus vaikus ir aiškina, kad negalima vienodai tokių vaikų mylėti. Na ant velutes pykti negaliu, bent jau iš savo patirties kalba. Bet aš tai savo vaikus myliu visiškai vienodai ir abu labai stipriai ir niekada nesutiksiu su tuo, kad dviejų skirtingų vaikų negalima mylėti taip pat. Mano patirtis kitokia ir aš tuo labai džiaugiuosi. Tikriausiai jeigu taip stipriai nemylėčiau vyresnėlio, seniai būtų pritrūkę jėgų viską iškęsti.

P.S. beje, šiuo metu pas mus ramybė, džiaugiamės gyvenimu ir atostogomis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*saulė* @ 2009 08 04, 09:43)
O kiek laiko laikinai apribhota tėvų valdžia? Gal jau galima kreiptis dėl neterminuoto apribojimo?

2 metai. ribos tuo pačiu procesu, kaip ir globos įteisinimas.
Atsakyti
velute as isitikinusi kad skirtumo nebutu o gal butu visai mazas jei butum paemusi kudiki. tokiu dideliu vaiku kaip tavo globotines as nesugebeciau priimti kaip pilnateisi seimos nari ,nekalbant jau apie tai kad pamilti, nezinau kodel bet man is sono vaikai nuo 6 metu atrodo tokie dideli kad visada save pagaunu ant minties kodel toks didelis draugu vaikas kazko nesugeba. PASKUI IJUNGIU SAVO ATMINTI IR SUPRANTU KOdel.
Atsakyti

Sveikutes, na va ir mes grizom po atostogu namo. Gera pas jus. Paskaiciau kas cia nutiko per ta laika.

Velute, taigi as taves nepuoliau, gal taip tik skambejo, as pergyvenau ir norejau kad jums visiemssektusi.Norejosi, kad jus visi ten pasijustumet geriau. Dziaugiuosi, kad augat didyn, kad Danute sio bei to pasimoke. Monika irgi isaugs. Kaip mazosios sveikatele, kaip ta jusu displazija laikosi, ar tvarkosi ji , ar viskas gerai?

Pritariu Saulei, kad ir as ateinu cia daugiau paklausyti ir paziureti kaip kitiems sekasi, ir bendrumu daug randu. Labiausia dziugina, kad musu visu vaikai stengiasi kabintis i gyvenima visom jegom, myli mus, turi papildomu gabumu,, kiekvienos vaikai kazka mokadaugiau, geriau, graziau smile.gif .Labai dziaugiuosi pas jus vyraujancia ramybe- duok Dieve, kad tai jau visam laikui. Zaviuosi tavim 4u.gif
Tikiu, kad galima isaugti is kazko, gal ir is globeju skyrelio, o gal todel su mumis ir neidomu, kad mes panasiu problemu kaip Andro Dainius turi ir negvidenam. Visos mamos auginancios sudetingesnius vaikus labiau pazeidziamos, belieka bet uriuo atveju painketi jiems sekmes. Ne visada ir ne viskas buna taip blogai, kaip is pirmo karto atrodo 4u.gif
Visiema kas uzklysta ir pykciu netveria, ka joms pasakyti- taip mes visos gyvenam geriau, graziau, laimingiau, nes mes tiesiog savus gyvenimus gyvenam.
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2009 08 04, 10:08)
2 metai. ribos tuo pačiu procesu, kaip ir globos įteisinimas.

Ta prasme pas jus dabar laikina globa, teismo sprendimo dar jokio neturit?
Atsakyti
QUOTE(*saulė* @ 2009 08 04, 13:07)
Ta prasme pas jus dabar laikina globa, teismo sprendimo dar jokio neturit?

ta pasme pas mane ji, kaip kažkas čia jau rašė "paukščio teisėmis". laukiam teismo, kad įteisintų globą. dokumentai suruošti nuo bal. mėn keliauja per įstaigas ir kontorėles
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2009 08 04, 13:22)
ta pasme pas mane ji, kaip kažkas čia jau rašė "paukščio teisėmis". laukiam teismo, kad įteisintų globą. dokumentai suruošti nuo bal. mėn keliauja per įstaigas ir kontorėles

Žinau, kas tas yra smile.gif Mūsų vaikiukas pas mus taip labai ilgai gyveno smile.gif
O jūs ne Klaipėdoje gyvenat?
Atsakyti
Ne, Panevėžyje. tik vaiko dokumentai įstrigo į šiaurę nuo mūsų smile.gif
Atsakyti
zaika2-tai va ir sakau kad metai vis del to daro savo.gal su mazuleliais butu visai kitaip.na bet manau kad meiles ir silumos jos gauna daug daugiau nei vaiku namuose tikrai mirksiukas.gif

alfija-kojyte jau isgijo.dabar laukiam kada priims prazonduot akytes kanaleli.o siaip esam sveikos.danute labai myli mergyte,o monika tai labai myli save,kaip visada biggrin.gif pykomes baisiai su monika kazkokia diena.pasigavo mazyti varliuka ir kojytes nutrauke ir dar girtis atejo.o as kai gyvunu myletoja ziauriai i tai reagavau.nu ji pas mus kraopstue ir jei jau krapsto tai viska
Atsakyti
QUOTE(velute @ 2009 08 04, 23:04)

alfija-kojyte jau isgijo.dabar laukiam kada priims prazonduot akytes kanaleli.o siaip esam sveikos.danute labai myli mergyte,o monika tai labai myli save,kaip visada biggrin.gif pykomes baisiai su monika kazkokia diena.pasigavo mazyti varliuka ir kojytes nutrauke ir dar girtis atejo.o as kai gyvunu myletoja ziauriai i tai reagavau.nu ji pas mus kraopstue  ir jei jau krapsto tai viska

labai puikios naujienos apie koją thumbup.gif , va čia tai nuostabu, o akytės zonddavimas- čia viskas bus gerai tikrai. Kad tu gyvūnų mylėtoja tą aš jau supratau, pagal šunų skaičių. Kaip supratau tu dar ir veisi? Pas mane namuose irgi trys katės, šuo biggrin.gif . Dar laikas nuo laiko apsigyvena koks nors vikšras, dabar dvi vynuoginės sraigės gyvena. Varlių dar nelaikėm biggrin.gif . Bet va kas yra su vaikas ir tom varlėm ***** atsimenu kai aš perėjinėjau iš aikystės į paauglystę tai bernai gaudydavo tas varles ir pripūsdavo jas. Būdavo norinčių joms kojas sukinėt, pjaustyt. Supratimo neturiu. Labai verta pykti dėl to, bet čia rimtai.
Labai džiugina , kad Danutė myli mažą sesę, žinai jai gal tai ir padės aprimti kai pati pajus kas tas yra- mylėti, nes kol kas mylima buvo tik ji, o pati tuo pačiu tai neatsakinėjo.
Atsakyti
... mano mažyle su temperatūra šiandien namie liko... vakar vėmė, neįtiko nupirktas pieniškas gėrimas. Jei tik būčiau žinojus, tikrai nepirkčiau. Viliuos per dieną nukris temperatūra ir pasveiks. 4u.gif
Atsakyti