Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip suvaldyti "gėliomaniją"?

QUOTE(rosee @ 2009 06 04, 12:16)
Crassula, tu čia kaktusų fanė, sakyk, jei kaktusas paraudo ir kažkaip keistai bliukšt pradėjo, tai jau viskas jam? Iš nežinojimo liejau kas savaitę  blush2.gif

Kas savaite siuo vasaros metu liejimas ne per daznas. Tai ko bliuksti?? Pas mane tai puciasi, kieteja. Tai patarimas- rauti, apziureti saknytes. Jei dar neskysta kose, o saknys tik nupuve, is naujo galima isaknindinti. Sekmes!!!
Atsakyti
QUOTE(Crassula @ 2009 06 04, 10:36)

aciuks.gif einu ištrauksiu apžiūrėti
Atsakyti
Oi Rosyt mano vienas kaktusas is zalio i pilkai zalia kai pakeite spalva tai beliko tik su saukstu is vazoniko issemti hihihi.gif
Atsakyti
blush2.gif na kaktusus tai mano dukra sėkmingai pūdo.... lotuliukas.gif o aš iš viso su jais nesutariu schmoll.gif
šiandien buvau parduotuvėj ir visai ramiai išėjau,nieko nepirkus thumbup.gif (nes nieko gažaus nemačiau) lotuliukas.gif
Atsakyti
g.gif tylu,ramu blink.gif Visos pasveikę???? ar soduose žieduose paskendę??? g.gif Pats vilkdalgių žydėjimas.... wub.gif
Atsakyti
Pasveiksi cia kai tokias grozybes visos rodo ir dar badaujanciai geliomanei
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2009 06 07, 16:08)
Pasveiksi cia kai tokias grozybes visos rodo ir dar badaujanciai geliomanei

g.gif tai kur tada dingę??? a??? g.gif
o čia badas kodėl???pats žydėjimas kvietkelių wub.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Aha, tikrai visos dingę. Aš tai galvojau, kad per gėles prie kompo nebegalit prasibraut g.gif lotuliukas.gif
Kas naujesnio kolekcijose g.gif Man tai depresija, mat gėlių parduotuvės pilnos hortenzijų doh.gif Jau kaip man gražu, tik kur reikėtų augint, jei nuosava žemė tik vazonėliuose ir kapinėse g.gif
Atsakyti
QUOTE(varna575 @ 2009 06 07, 19:06)
Aha, tikrai visos dingę. Aš tai galvojau, kad per gėles prie kompo nebegalit prasibraut g.gif  lotuliukas.gif
Kas naujesnio kolekcijose g.gif Man tai depresija, mat gėlių parduotuvės pilnos hortenzijų doh.gif Jau kaip man gražu, tik kur reikėtų augint, jei nuosava žemė tik vazonėliuose ir kapinėse g.gif

g.gif visko gali būti lotuliukas.gif aš tai dukters kompą okupavus,o ji į savo kambarį nė vienos mano gėlytės nepriima schmoll.gif -laisvas plotas doh.gif 16 kv.m .... g.gif Kažko naujo nelabai..tik 4 orchytės ( pigesnės) ax.gif ir pražydo viena krosandra ir miltoniopsis(be šaknyčių) jaunas dar,bet pirkau pigų,tai papuvęs pasitaikė verysad.gif pasirodyt pabandysim ax.gif
ir albumėlį keletas naujų ir pražydusių pas mane...

http://public.fotki....la42/orchidlge/
Atsakyti
QUOTE(jolla42 @ 2009 06 07, 15:26)
g.gif tai kur tada dingę???  a??? g.gif
o čia badas kodėl???pats žydėjimas kvietkelių  wub.gif  lotuliukas.gif

Aha zydi,bet ne mano,saviskiu tai nematau jau 3 savaites,del to ir badas sad.gif ohmy.gif
Atsakyti
Oi oi oi, paskaiciavau kiek gi as turiu vazonu tai 37 g.gif is ju 4 orchidejos, 5 sanpaulijos, 2 pelargonijos.... ir noriu dar unsure.gif sian net is drauges parsinesiau gele doh.gif bet tokia idomi, ale vijokline rolleyes.gif dar noriu poros orchideju blush2.gif ir kokios petunijos ar fuksijos svyrancios i balkona wub.gif
Atsakyti
Ziuriu mergos, be manes neliudit mirksiukas.gif As mokinuos sesijuojuos, tai tik kelis kaleduko ir velykiuko lapukus nuvogiau thumbup.gif
Atsakyti