Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip suvaldyti "gėliomaniją"?

Jo jo, su tais vazonais taip. Turi 10, nori 20. Turi 20, nori 30. Pasieki 50, o mintyse jau skanduoji šimtas, šimtas lotuliukas.gif Man tai nesiseka su pelargonijom schmoll.gif Tiek jų gražių visokių yra, bet schmoll.gif Matyt rūpkės prisimena, kad nemylėjau aš jų vaikystėj lotuliukas.gif
Negirsiu jau Jollos orchių, nes kaip tikra lietuvė pavydėsiu sau, bet gero žodžio nepasakysiu lotuliukas.gif Pas mane tai orchės matyt priskiria save nežydinčių kategorijai, tai belieka tik svetimais žiedais džiaugtis doh.gif
Bet, ale, tos krosandros grožis thumbup.gif Gal teisingai parašiau, nes net nebuvau girdėjus tokios blush2.gif
Teska, mokslai tai jau į pabaigą, o tada laisvė papūgoms ir saugokitės gėlės, Teska varo į medžioklę lotuliukas.gif
Atsakyti
As jau po visu egzu, laukiu diplomo smartass.gif ir geliu bis.gif bis.gif bis.gif

paskutiniu metu pasinesiau ant zydinciu geliu blush2.gif anksciau tai tik lapiniai patikdavo rolleyes.gif dabar laukiu kai prazys net 3 orchidejos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Camea @ 2009 06 08, 18:01)
As jau po visu egzu, laukiu diplomo  smartass.gif ir geliu  bis.gif  bis.gif  bis.gif

paskutiniu metu pasinesiau ant zydinciu geliu  blush2.gif anksciau tai tik lapiniai patikdavo  rolleyes.gif dabar laukiu kai prazys net 3 orchidejos  bigsmile.gif

bis.gif Tai jau tikrai kad priklauso dauuug gėlių.
Man irgi labiau žydinčios patinka, bet net ir žydinčios pas mane lapinėm pavirsta doh.gif Gal tai užkrečiama, gal nenori išsiskirt iš daugumos lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo varna575: 08 birželio 2009 - 17:36
QUOTE(Camea @ 2009 06 08, 18:01)
As jau po visu egzu, laukiu diplomo  smartass.gif ir geliu  bis.gif  bis.gif  bis.gif

paskutiniu metu pasinesiau ant zydinciu geliu  blush2.gif anksciau tai tik lapiniai patikdavo  rolleyes.gif dabar laukiu kai prazys net 3 orchidejos  bigsmile.gif

Net trys orches blink.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Visada ne velu taisytis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(teska @ 2009 06 08, 22:31)
Net trys orches  blink.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Visada ne velu taisytis  mirksiukas.gif

is viso 4 tongue.gif viena dabar visam grazume zydi wub.gif

vat user posted image

noriu amarilio, bet niekur nematau pirkti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Camea @ 2009 06 08, 22:50)
is viso 4  tongue.gif viena dabar visam grazume zydi  wub.gif

noriu amarilio, bet niekur nematau pirkti  unsure.gif
[

tikrai visam gražume wub.gif ,amarilių tų tradicinių tai senukuose mačiau-ale brangoki ir tik ukmergės gatvėj gražūs...nebent naujų užvežė g.gif

Papildyta:
QUOTE(varna575 @ 2009 06 08, 18:54)
Jo jo, su tais vazonais taip. Turi 10, nori 20. Turi 20, nori 30. Pasieki 50, o mintyse jau skanduoji šimtas, šimtas lotuliukas.gif Man tai nesiseka su pelargonijom schmoll.gif Tiek jų gražių visokių yra, bet schmoll.gif Matyt rūpkės prisimena, kad nemylėjau aš jų vaikystėj lotuliukas.gif
Negirsiu jau Jollos orchių, nes kaip tikra lietuvė pavydėsiu sau, bet gero žodžio nepasakysiu lotuliukas.gif Pas mane tai orchės matyt priskiria save nežydinčių kategorijai, tai belieka tik svetimais žiedais džiaugtis doh.gif
Bet, ale, tos krosandros grožis thumbup.gif Gal teisingai parašiau, nes net nebuvau girdėjus tokios blush2.gif
Teska, mokslai tai jau į pabaigą, o tada laisvė papūgoms ir saugokitės gėlės, Teska varo į medžioklę lotuliukas.gif

ax.gif nu ir negirk tongue.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ,o kodėl nežydi????
o krosandrą tai ermitaže pirkau,beveik visada būna..-man ypač patiko,kad jos lapai visada blizga,nei valyt,nei blizgesių purkšt blush2.gif ,o ir žiedai įdomūs-pražydo itin gausiai... didis.gif
Papildyta:
QUOTE(Camea @ 2009 06 08, 19:01)

va daug gėlių .... mirksiukas.gif aš irgi tik lapines auginau....,dabar tik dvi likę...kitos žydinčios wub.gif bet kuriuo atveju namuose džiunglės doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Aciu mergaites wub.gif

jolla42, gal atsimeni kokia kaina Senukose Amariliai? 4u.gif ir gal kur matei tokia katleja? g.gif

user posted image
Atsakyti
Pries perkant is Senuku amarilius siulyciau paziureti ar tvirtai laikosi vazoniuke, ir ar kietas svogunas, nes didele tikimybe kad katik isigijus teks operuoti ir vargti su puvinio gydymu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo teska: 09 birželio 2009 - 08:52
QUOTE(Camea @ 2009 06 09, 10:48)
Aciu mergaites  wub.gif

jolla42, gal atsimeni kokia kaina Senukose Amariliai?  4u.gif ir gal kur matei tokia katleja?  g.gif

user posted image

Nušaukit nepasakysiu schmoll.gif tik prisimenu,kad pasirodė brangūs....,aš orches atidžiau apžiūriu... blush2.gif
g.gif Aga.....manai matyčiau ir nepirkčiau?????ir dar tokią... blink.gif katlėją tik vieną turiu,bet mudvi greit susidraugavom wub.gif ,tai dabar aš jų noooooriu daug,man jos ypatingai gražios wub.gif

Perkant iš senukų aplamai 5 kart apžiūriu ir dažniausia padedu atgal...,na,bet tada amariliai gražūs buvo....bet ar yra dabar tai nežinau,tėvo diena buvo...
Atsakyti
Na kaip gėliomanės laikosi? A kur vaistai lens.gif nieko naujo nepirkot? sad.gif
Niu va, prasideda doh.gif ir man katlėjos prireikė žiauriai lotuliukas.gif
Kažin kas čia bus, ištrėmiau temperatūrų skirtumo gaudymui cambrijas, oncidiumus, epidendiumus ir raibuolytę už palangės laukan unsure.gif , taip sakant eksperimentas vykdomas ax.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif jau ir man šita manija prasidėjo, visko reikia blush2.gif
Atsakyti
Va cia mano zydincios orchytes ir paskutinis ketvirtas amariliuko ziedelis, is visu pats didziausias nors buvo atvirksciai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo teska: 10 birželio 2009 - 09:18