Įkraunama...
Įkraunama...

Opinis kolitas

tai va, kad tu darbu nera..jei pakviecia i pokalbi tai dar prisideje koki 100 CV... uztai tas ir laikas kazkaip is leto slenka ir i nevilti varo...beto, kad ir susirasciau darba, kas isto jei vistiek dar nezinia kiek tu operaciju laukia, vel sedesiu ant biuletenio kol ismes....nieko, isgyvensiu thumbup.gif
Atsakyti
Tai vat, kad nei tu darbu nera nei tau palankus metas isvis dirbti. Nebent ka nesunkaus prasiblaskymui jei pasisektu 4u.gif As tai galvoju vis kokiu dekupazu uzsiimti, bet kazkaip vasara, vaikai ir t.t. nusikelia tie norai blush2.gif
Bet ir nedekinga ta musu liga su tiek operaciju. Tas laukimas verysad.gif Silpna net pagalvoti, kai man tik viena dar teatlikta doh.gif
Atsakyti
tai tu savo maziuku turbut darbo per akis turi smile.gif o as turiu suniuka(na jau visa kale biggrin.gif) jai vis demesio trukumas, tai kai geras oras vis prasiblaskau, o dar i dresura vedu...ir pradejau vesti kai koki 2men nuo operacijos buvo praeje doh.gif biski patampydavo mane, bet dabar as jau ja tampau smile.gif
nieko, smalsianose, viskas abiem bus gerai, abiem kartu pabaigtuves padarys ir uzmirsim visas ligas, vaistus ir ligonines....islauksim mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Baik baik, pabaigtuves tau turi buti rudeni, o man dar toli svies wink.gif Klausiau pas savo seimos daktara, tai jis sake turi viena tokia paciente kaip as ir sake jai viskas kuo puikiausiai pavyke yra. Tai kazkaip smagu buvo isgirsti. Viskas turi baigtis gerai drinks_cheers.gif

Negaliu, siandien maziukas nei is sio nei is to susirgo, tai sirdis plysta.
Atsakyti
Labukas visoms,
atrodo kad cia sitas skyrelis tokia gera energija visiems skirsto uz tai , net ir oras nepalankus lauke, nėra toks baisus smile.gif kai cia pasiskaitineji, viskas nusisviecia smile.gif
saunu girdeti, kad visiems pagerejimas smile.gif tikiuosi ir toliau taip bus...
aisku kai kurie jau seniai bebuvo.....bet linkiu jiems visa ko geriausio smile.gif ir tikiu kad ir jiems bus viskas gerai.
tiap pat sveikinu visas su artejanciomis Joninemis,
mes tai turim Jonyte viena, tai rytoj vaziuosim vakare svesti i Bubius smile.gif
geros visiems sventes
Atsakyti
Labai džiaugiuosi, kad visi neblogai jaučiasi 4u.gif Man, deja, šiek tiek pablogėjo, nors tikiuosi, kad tik trumpam ir netrukus bus geriau. Ir viskas per tą niekadėją stresą doh.gif Na, ketvirtadieni kraujo tyrimai ir apsilankymas pas gydytoją. Gerų tyrimų atsakymų nelabai tikiuosi, bet manau, kad nebus ir labai blogai.

Visiems linkiu smagių ir be jokių pablogėjimų Joninių 4u.gif
Atsakyti
Labas visiems. Noriu paklausti ar daznai darote ir ar is vis esate dare kraujo tyrima kepenu fermentams istirti? As jau ilgiau kaip 3 metus vartoju ASACOL 800, tai daktare jau sake, kad reiktu kepeneles issitirti... Kazin kaip jos ten vargseles nuo kasdieniniu Asacol porciju laikosi? Reikes gal surizikuoti...
Visiems geros sveikatos!
Atsakyti
QUOTE(kriste91 @ 2009 06 23, 15:09)
Labas visiems. Noriu paklausti ar daznai darote ir ar is vis esate dare kraujo tyrima kepenu fermentams istirti? As jau ilgiau kaip 3 metus vartoju ASACOL 800, tai daktare jau sake, kad reiktu kepeneles issitirti... Kazin kaip jos ten vargseles nuo kasdieniniu Asacol porciju laikosi? Reikes gal surizikuoti...
Visiems geros sveikatos!

Man daro kažkur kas 6 mėnesius.
Atsakyti
QUOTE(kriste91 @ 2009 06 23, 16:09)
Visiems geros sveikatos!

Aš daugiau kaip 3 metus vartoju Mesalaziną - nė karto niekas netyrė. Paklausus sakė, kad jei gerai jaučiuosi - nereikia. Bet dabar aš pati savo iniciatyva pasidariau. Vienas rodiklis šiek tiek atsilieka. Nežinau, ką tai reiškia. sužinosiu liepos 14 d., kai važiuosiu pas savo gastrodaktarytę .
Atsakyti
Labas visiems 4u.gif Tikiuosi Joninės visiems praėjo smagiai smile.gif Aš norėjau pasidomėti ar dėl kolito/krono ligos turite oficialiai nustatytą neįgalumo lygį ir kiek maždaug procentų?
Atsakyti
as tai tik po antros operacijos turejau neigalumo lygi susitvarkyti, nes biuletenis per ilgai tesesi...tai is pradziu dave 50%(IIIgr) o dabar 40%(IIgr), bet girdejau, kad su opiniu kolitu duoda IIIgr, tik nzn kiek procentu...
Atsakyti
labukas,
nu neblogai tos jonines praejo...tik va snd man visai nepasiseke, nukritau nuo laiptu....stipriai....buvau traumpunkte, tai visa laime, kad neluzo niekas, nors jau kai trakstelejo kazkas tai ziauriai...maniau kad kojos pirstui amen...bet nieko, viskas gerai, neluso, tik labai stiprus sumusimai abieju koju.....o pirmadieni i vilniu vaziuoti reikes.....nu gal kaip nors...
as invaliduma jau turbut koki 3 ar 4 metai, is pradziu atrodo 55proc buvo, na 3 grupe, o dabar 45 proc.....kitais metais jau vel reikes eiti, tik nznkaip bus, nes jauciuosi jau gerai, tik kad vaistus kad du men reik leisti...bet gal paliks dar ta grupe, nes visi gasdina dabar kad labai sugrieztinta viskas...nzn net....nu kaip nors...bijau dar kad nuo kritimo nebuciau viduriu susimusus...nes kazkaip ssona skaudenti pradejo...gal tik sumusimas....ryt dar skaudes labiau nei snd ....nieko isgyvensiu kaip nors, o dabar reik laikyti leda ant visu koju.....brrr......greiciau praeitu...
Atsakyti