Įkraunama...
Įkraunama...

Opinis kolitas

Labutis, OK chebrytei, 4u.gif
Tikiuosi, kad laikotės visi neblogai... Orai - aj aj aj... arba "rudenėlį prisiminus" lotuliukas.gif Bet kaip sakoma "nėra blogo oro - yra tik blogi drabužiai".
Taigi , po Laimo ligos 2 metus iškentėjau be miško - tikrąja to žodžio prasme. Praeitais metais dar paniškai bijojau, o šiais metais ta baimė kažkur garuote išgaravo.... blush2.gif Net nebūnant miške pro nosį praeina grybų, samanų kvapai... ax.gif Pasiskiepijau nuo erkinio encifalito. ax.gif Kitą savaitę einu antrai dozei. Nežinau, kaip man bus su mano kolitais. Bet tai padariau. Kol kas nieko. Žiūrėsim. Nuo Laimo tai neapsaugos, bet bent nuo kitos bjaurybės.
Dar turiu atlikti labai svarbų dalyką , kad ramiai praleisčiau vasarą - tai kolonoskopija ir vizitas pas gastro. Ryt jau skambinsiuos. Turėjau tai atlikti anksčiau, bet ... blush2.gif
Sveikatos visoms mergaitėms ir berniukams. Laikykitės ir nepasiduokit. wub.gif
Atsakyti
Labutukas visiems smile.gif
tikrai neblogai jauciuosi, tik va kad tenka dabar su mama pacioms po ligonines lakstyti ir kitus lankyti....va pries gera sav. pussesere isoperavo....antra operacija galvos.....auglys....22m. ir dabar laukiam tyrimo atsakymu....tai taip neramu biskeli...lakstem su mam visa ta laika, lankem budejom......po to snd onkologiniam tetulyte tokia lankem...pasirodo jai kaulu vezys....dar toks dedulyte irgi labai serga....oi zodziu smile.gif is ligoninu neiseinam.....
na todel dziaugiuosi kad man geriau ir galiu pagelbeti kitiems....kam blogiau nei man.... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LaiLa25 @ 2009 06 08, 17:45)
Labutukas visiems smile.gif
tikrai neblogai jauciuosi, tik va kad tenka dabar su mama pacioms po ligonines lakstyti ir kitus lankyti....va pries gera sav. pussesere isoperavo....antra operacija galvos.....auglys....22m. ir dabar laukiam tyrimo atsakymu....tai taip neramu biskeli...lakstem su mam visa ta laika, lankem budejom......po to snd onkologiniam tetulyte tokia lankem...pasirodo jai kaulu vezys....dar toks dedulyte irgi labai serga....oi zodziu smile.gif is ligoninu neiseinam.....
na todel dziaugiuosi kad man geriau ir galiu pagelbeti kitiems....kam blogiau nei man.... smile.gif

Tai, va LaiLa, besirūpindama kitais - nepamirškite ir savęs pačios. Stenkitės nestresuoti ir neprisiimti sau, t.y. visiškai nesusitapatinti su kitais ligoniukais, kad ir kaip jie artimi Jums būtų. Jūs esat reikalinga visiems sveika ir energinga. 4u.gif Vėžiukai šiais laikais išgydomi. 50% lemia tikėjimas. Pati su tuo susidūrusi esu. Taip, kad sėkmės Jūsų kilniuose darbeliuose. smile.gif
Atsakyti
Aciu, uz supratima,
as pati tai gerai jauciuosi ir visai nebijau to vezio smile.gif nes zinau kad viskas bus gerai smile.gif
Atsakyti
Sveika OK draugyka. Seniai cia nesilankiau, tai noreciau pasidalinti savo dziaugsmu smile.gif Tai va susilaukiau sunelio, ir labai dziaugiuosi. Del ok tai nepasakyciau, kad blogai, bet ir ne remisijos laikai smile.gif Laukiu kol dings pienukas, kad galeciau grizt prie imurano, o salofalka ir siaip vartoju. Tai va tokios zynios. O kaip laikosi kita sios draugyjos nestuke?
Atsakyti
4u.gif soske.gif
sveikinu sveikinu sveikinu smile.gif didziausi sveikinimai smile.gif labai dziaugiuosi kad jums viskas gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(buzialis @ 2009 06 10, 16:00)
noreciau pasidalinti savo dziaugsmu smile.gif Tai va susilaukiau sunelio, ir labai dziaugiuosi.

user posted image
Sveikinu iš visos širdies. Būkit stiprūs, aukit sveiki ir laaaabai laimingi. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 10 birželio 2009 - 21:09
QUOTE(buzialis @ 2009 06 10, 15:00)
Sveika OK draugyka. Seniai cia nesilankiau, tai noreciau pasidalinti savo dziaugsmu smile.gif Tai va susilaukiau sunelio, ir labai dziaugiuosi. Del ok tai nepasakyciau, kad blogai, bet ir ne remisijos laikai smile.gif Laukiu kol dings pienukas, kad galeciau grizt prie imurano, o salofalka ir siaip vartoju. Tai va tokios zynios. O kaip laikosi kita sios draugyjos nestuke?

thumbup.gif sveikinu, bukit sveiki ir laimingi 4u.gif
Atsakyti
Dekoju uz sveikinimus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(buzialis @ 2009 06 10, 15:00)
Sveika OK draugyka. Seniai cia nesilankiau, tai noreciau pasidalinti savo dziaugsmu smile.gif Tai va susilaukiau sunelio, ir labai dziaugiuosi.

Didžiausi sveikinimai, linkiu, kad vaikelis augtų sveikas, o mamytė gerai jaustųsi 4u.gif
Atsakyti
Prisidedu prie sveikinimu !!! 4u.gif
Atsakyti
Oij labas visiems sad.gif
zmones nu ka daryti su sanariais??????man tas " rudenelis" tai jau visus kaulus lauzo, be nuskausminamuju niekur schmoll.gif nei tepaliukai nei maisto papildai nepadeda. kai buvo grazus orai tai net uzmirsus buvau, ka reiskia skausmai, o dabar ir vel. nei atsisest, nei atsistot, nei pirstus judint be skausmo neiseina. Nesuprantu ar cia nuo oro ar dar kas, atrodo pilvas normaliai, jokiu skausmu. O gal buti, kad nuo vartojamu skysciu kiekio tai priklausytu? Nes tuo metu kai visai gerai jauciausi kazkaip sekiau isgeriamo vandens kieki per diena, stengiausi ne maziau dvieju litru. Dabar taip nebekontroliuoju, bet ar tai gali buti nuo to? g.gif
Tiesa del kolito norejau jusu paklaust, kazkada pora dienu valgiau miuslius su jogurtu ir taaaaaaaaaip pilva skaudejo, galvojau, kad zarnos suplys, toks guzas atrodo ten "vaiksciojo". Ar negalima mums tu miusliu, kazkaip praleidau tokia informacija g.gif Nu ir issipleciau blush2.gif

Tiesa sveikinu Buziali su maziuku 4u.gif smile.gif Labai dziaugiuosi, kad yra kas nors is musu susilauke leliuko, tai teikia vilciu thumbup.gif
Atsakyti