Įkraunama...
Įkraunama...

Opinis kolitas

sveikuciai,

kaip jus uzsilaike, kaip gyvenat, ar viskas gerai, tikiuosi nei vienam nera pablogejimo smile.gif
as jau pargrizus is sveciu, jau namuose na ir mano pilvukas, kol kas viskas gerai. ir tuo labai dziaugiuosi, po sav vel i santariskes vaziuosiu, kad vaistus suleistu.....idomu kiek dar reikes man jo......nzn net......reikes paklausti.....bet kazkaip itariu kad cia jau bus pastoviai turbut taip......nu matysim.....
tai va, o siaip cia labi smagu lietuvoj silta saulute, gelytes, pauksciukai.......
ech tikras pavasaris.
na ka gi, reik eit reikalus tvarkytis smile.gif ikiukas
ir geros sveikateles visiems
Atsakyti
Atrodo siltas pavasaris visus labai teigiamai veikia,
ka gi linkiu visiems daug sveikatytes
Atsakyti
Aš apsidžiaugiau, kad man jau geryn po truputi ir tą proga prasidėjo kosulys ir sloga su nedidele temperatūra. Tai taip keista - temperatūra virš 37,5 - ir atsiranda kraujo šiek tiek unsure.gif nukrenta - ir vėl viskas gerai. Ir dar teks kokią savaitę namie sėdėti, nes kai paklausiau ar galima į universitetą, tai gydytoja ir seselė tik pažiūrėjo į mane taip blink.gif ir liepė niekur neiti doh.gif Tai dabar teks gražiu oru gėrėtis balkone lotuliukas.gif
Tikiuosi, kad kitos tai sveikos ir mėgaujasi gražiu oru 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Colomba @ 2009 04 27, 17:08)
Aš apsidžiaugiau, kad man jau geryn po truputi ir tą proga prasidėjo kosulys ir sloga su nedidele temperatūra. Tai taip keista - temperatūra virš 37,5 - ir atsiranda kraujo šiek tiek  unsure.gif nukrenta - ir vėl viskas gerai. Ir dar teks kokią savaitę namie sėdėti, nes kai paklausiau ar galima į universitetą, tai gydytoja ir seselė tik pažiūrėjo į mane taip  blink.gif ir liepė niekur neiti  doh.gif Tai dabar teks gražiu oru gėrėtis balkone  lotuliukas.gif
Tikiuosi, kad kitos tai sveikos ir mėgaujasi gražiu oru  4u.gif

Uzjauciu, bet galiu nudziuginti, kad snd jau ne taip silta, vejas net sakyciau saltas, o savaitgali orai atves, taip kad per balkona bus pats tas smile.gif nesijaudink ir nesinervuok, pasveiksi ir viskas bus tvarkoje, pamatysi.
Papildyta:
Laba, o as va pirmadieni vel i Vilniu lekiu i Santariskes,
snd pasidariau tyrimus, tai yra kelios zvaigzutes, na netelpa i norma, bet nelabai suprantu kas ten per daiktas. o siaip pagrindiniai visi - norma, bent jau tuo galiu dziaugtis.
o kaip jus laikotes?
visas esamas ir busimas mamytes jau sveikinu su artejancia mamyciu diena 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif
aš tai sapnas didžiausias. Vis pažiūriu favorituose, šios temos nėra nėra naujų žinučių. Va galvoju atėjo pavasaris, žmonės nebeserga, smagu. O kad nauja tema sukurta, o ta užrakinta nepastebėjau doh.gif

Apie sąnarius kalbėjote, tai manau, kad tikrai nuo opinio kolito juos skauda. Kaip ir dantenos dažnai būna pažeistos ir daugiau visokių ligų.

Vaistai brangiai kainuoja, pas mane likę nepanaudotos kelios naujos dėžutės ASACOL 800 mg. Nežinau ką su jomis daryti. Atiduoti kokiam neturtingam ar parduoti pigiau g.gif Nes man po operacijos jų nebereikės.
Atsakyti
O tai kas čia per operacija? bigsmile.gif Kaip suprantu dalį žarnos pašalins, bet ar liga neatsiras likusioj daly. Juk jeigu tai autoimuninės sistemos liga, tai imuniteto juk neišoperuosi g.gif
Atsakyti
QUOTE(vilka_vagilka @ 2009 04 30, 14:30)
O tai kas čia per operacija?  bigsmile.gif Kaip suprantu dalį žarnos pašalins, bet ar liga neatsiras likusioj daly. Juk jeigu tai autoimuninės sistemos liga, tai imuniteto juk neišoperuosi  g.gif

todel pasalina visa storaja zarna...ir neber kur daugiau zaizdom darytis.. smile.gif
Atsakyti
Ynga, o kaip tavo sveikata po tu visu operaciju?
Atsakyti
QUOTE(ynga @ 2009 04 30, 22:00)
todel pasalina visa storaja zarna...ir neber kur daugiau zaizdom darytis.. smile.gif

Tuomet gali pereiti i Krono liga ir prasideti plonosiose zarnose ax.gif
Atsakyti
Iš kur tokios žinios? g.gif Niekur neradau internete.

QUOTE(indrusep @ 2009 05 01, 19:09)
Tuomet gali pereiti i Krono liga ir prasideti plonosiose zarnose  ax.gif

Atsakyti
QUOTE(smalsianosė @ 2009 05 01, 20:19)
Iš kur tokios žinios?  g.gif  Niekur neradau internete.

Na, man iš pradžių buvo Krono liga, o po to perėjo į opinį kolitą. Iš pradžių buvo Krono liga. Po poros metų darė kolonoskopiją, tai sakė, kad vaizdas labiau į opinį kolitą, bet biopsija rodė, kad Krono liga. O šiemet - tikrai opinis kolitas. Tai taip išeina, kad pereina kartais... unsure.gif Nors su manimi niekas niekada negali būti tikras doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zirzi @ 2009 05 01, 17:27)
Ynga, o kaip tavo sveikata po tu visu operaciju?

na siaip dabar jauciuosi super thumbup.gif be vaistu, be pasaliniu opinio kolito poveikio....net plaukai pradejo atsigauti...pagaliau... smile.gif tik gaila, kad operacijos dar ne visos...uzbaigtuves laukia 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Colomba @ 2009 05 01, 23:10)
Na, man iš pradžių buvo Krono liga, o po to perėjo į opinį kolitą. Iš pradžių buvo Krono liga. Po poros metų darė kolonoskopiją, tai sakė, kad vaizdas labiau į opinį kolitą, bet biopsija rodė, kad Krono liga. O šiemet - tikrai opinis kolitas. Tai taip išeina, kad pereina kartais...  unsure.gif  Nors su manimi niekas niekada negali būti tikras  doh.gif

na man tai gydytojas sake, kad is krono ligos gali pasidaryti opinis kolitas, bet atvirkscio varianto nera buve g.gif tai ir as apie tai net negalvoju tongue.gif
Atsakyti