Įkraunama...
Įkraunama...

Opinis kolitas

Valiooooo Colomba, dziaugiuosi uz tave, dabar namie ir sienos pades smile.gif pamatysi viskas bus super smile.gif sveik smile.gif
Atsakyti
Na va, ilsiuosi namie, katės jau paniurkytos kaip reikiant biggrin.gif Aišku vis dar silpnoka, bet pusseserė iki gydytojos nuvedė, tai grynas oras irgi padėjo, geriau jaučiuosi, nors visi aiškina, kad aš baltesnė už sūrį biggrin.gif
Atsakyti
Visiems linksmu Naujuju metu!!!! mirksiukas.gif Neprisivalgykit to, ko nereikia biggrin.gif
Colomba, laikykis, viskas bus gera! kaip matau, JAU beveik viskas ir gerai mirksiukas.gif 4u.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
SU artejanciais visus, nes galiu ryt ir neprisesti prie kompo smile.gif daug uzsiemimo pries svente smile.gif
na Colomba, nenorek visko is karto, kada taip nukraujavus buvai, nusilpus, nenorek per viena diena atsistatyti, prireiks ne vieno menesio, patikek, stenkis kuo daugiau ilsetis, sveikai maitintis, geros nuotaikos buti smile.gif ir pamatysi, kaip viskas tavo pacios deka prades taisytis smile.gif o kai pradings kraujavimas, prades kraujas atsistatyti tai ir baltumas pradings smile.gif patikek smile.gif As ta buvau patyrus smile.gif pas mane hmg buvo irgi kazkur 60 smile.gif tik kad as ne per viena karta, per ilgesni tiek nukraujavus buvau smile.gif
ka gi , visiems linkiu nepersivalgyti ir nevalgyti bileko smile.gif nepervargti, netampyti sunkiu maisu smile.gif ir svarbiausia atsargiai su pirotechnika smile.gif
Atsakyti
Visus - su artėjančiais Naujaisiais tigro metais! 4u.gif Tegul jie atneša mums visiems tigro jėgą ir sveikatą biggrin.gif
Atsakyti
Su Naujaisiais Metais wub.gif , Būkit tvirtos ir tvirti, atkaklūs ir sveiki. Neimkit į širdeles smulkmenų , nesinervuokit, saugokit save ir tegul rūpesčiai naujais metais išsibarsto, kaip dulkelės. wub.gif Meilės visiems , šilumos ir norų išsipildymo, siekių įgyvendinimo... 000054.gif 000054.gif 000054.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 31 gruodžio 2009 - 23:19
Sveiki, su Naujais smile.gif
meiles, sveikatos, meiles, sveikatos, meiles sveikatos smile.gif visiems smile.gif
kaip jauciates, Colomba, kaip tavo sveikatele, ar jau dingo kraujas? kaip jautiesi?
kaip visi kiti laikotes? ar po svenciu taip gera kad net bloga, ar taip bloga, kad net gera biggrin.gif
na as visai neblogai, i wc jau tik 1-2kart, na kraujas tai toks tamsus,o kartais ir visai nera smile.gif tai gana patenkinta smile.gif
visiems geros dienos
Atsakyti
LaiLa25 kaip smagu, kad jau geriau jautiesi smile.gif Pas mane kraujo beveik nebėr, nebent kokį kartelį į kelias dienas, bet laaaaabai nedaug, tai jau ramiau. Ketvirtadienį vėl infliksimabas laukia Kaune. Naujieji metai ir prednizolonas oi koks blogas derinys, valgiau ir valgiau blush2.gif Bet savijauta gerėja, jau atsigavau labiau, tik aišku kraujas dar nelabai koks, bet nieko, turės gerėt ir jis, niekur nesidės biggrin.gif

Kaip kitiems sekasi? kaip sveikata po naujųjų? 4u.gif
Atsakyti
NIu dziauiuosi, kad tau geriau COlomba, o del kraujo tu paklausk daktaru, gal gelezies reiktu pagerti truputuka, kad greiciau atsigautu smile.gif niu nieko, po dar vienos dozes ir dar vienos visai pamirsi kad kraujas buvo smile.gif viskas bus gerai smile.gif tik kai pageres, nepamirsk smile.gif liga yra, ji niekur nedingo, tik uzslopinta smile.gif todel nepamirsk apribojimu smile.gif o tai liga vel apsireiks netiketai smile.gif kaip kad man buvo smile.gif
nu atrodo mes cia tik dviese bendraujam smile.gif o kur kiti? friskius kazkur prapuoles.....na tikiuosi kad jiems visiems gerai smile.gif
Atsakyti
Geležies gerti nelabai galiu, nes greitai prasideda viduriavimas nuo jos. Šiaip dabar sėkmingai kasdien doroju mėsą biggrin.gif Ligoninėje sakė, kad blogiausiu atveju suleis geležies. Nes po to kai nepavyko perpylimas, sakė, nuo šiol jei ką, tik plautus eritrocitus pilti, bet tuo metu nusprendė nebebandyti, kadangi organizmas labai įsiaudrinęs buvo. Vat rytoj bus kraujo atsakymai, tai tikiuosi, kad nors ir labai lėtai, bet kyla hemoglobinas smile.gif Dar ir rentgeną prieš infklisimabą dariausi.
Aprbojimu laikausi, bet kad nelabai dabar pilvas jau į maisto reaguoja, kažkoks patenkintas. Tik vat buvo sloga užpuolusi kraupi - iškart ir pilvą paspazmavo.

Beje, Laila, o prieš tau prieš lašinant infklisimabą ligoninėje kaskart kraujo tyrimus darė? Nes man kartoti turėtų visus tuos kepenų fermentus ir t.t. Ir galvoju mane tokiu atveju paleis tą pačią dieną ar kitą g.gif

Beje, kaip peršalimas? jau visiškai praėjo?
Atsakyti
Laba, nu aisku...tada reikes dauiau laiko kad krauja tau atstatytu.....na kai liausis kraujavimas, greit atsistatys pamatysi smile.gif ir be gelezies apseisi smile.gif
o as pries kiekviena lasinima darausi kraujo tyrimus, bendra, CRB, (cia baltymas atrodo) slapimo, ir su tais tyrimais i ligonine varau, tai mane ta pacia diena paleisdavo, ryte anksti atsigulu o vakarop jau namo lekiu . na o jei tau ligoninej darys, tai nzn....turbut tik ant rytojaus......kadangi as Kaune, o ligonine Vln, tai as is kart tyrimus pasidarau cia smile.gif tai va....
o kol kas tik lengvas kosuliukas pas mane, persalimas vel dingo kazkur, tikiuosi, kad neatsinaujins
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

Pasiemiau tyrimus, ech, nukrito vėl tas mano hemoglobinas, pirmiau buvo 91, o dabar tik 83...
Aš nesidariau visų tų tyrimų, nes sako, man mokamai būtų, seselė paskaičiavo, kad virš 100lt sumokėčiau, jeigu daryčiausi, tai geriau ligoninėje tada tegul nemokamai daro biggrin.gif Tik neramu, kad dėl nukritusio hemoglobino aš vėl ten užsibūsiu...
Atsakyti