Įkraunama...
Įkraunama...

Opinis kolitas

QUOTE(ynga @ 2009 05 03, 16:59)
na man tai gydytojas sake, kad is krono ligos gali pasidaryti opinis kolitas, bet atvirkscio varianto nera buve g.gif tai ir as apie tai net negalvoju tongue.gif

Tikrai? Tada ir aš sau galvos nesuksiu clap.gif Šiaip labai smagu žinoti, kad gerai jautiesi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Colomba @ 2009 05 03, 18:26)
Tikrai? Tada ir aš sau galvos nesuksiu  clap.gif  Šiaip labai smagu žinoti, kad gerai jautiesi  4u.gif

Geriu negalvoti apie tokias baisuokles ligas kaip Misteris Kronis ar ponas Kolitas schmoll.gif
Viskas siame pasaulyje yra imanoma aj geriau nereiketu tokiu forumu smile.gif
Atsakyti
Labuciai,
sveikinu mamytes su mamu diena,
ir noriu papriestarauti, manau kad reik tokiu forumu, nes jei liga nezinoma, taip daug lengviau issiaiskinti apie ja, nes daktaraidaug nutyli ir nepasako.
o be to daug lengviau, nes randi palaikyma,ir daug lengviau isgyventi.
o del tu perejimu is krono i opini ar atvirksciai, as pirma kart girdziu...net idomu pasidare......nu ka, kol kas bandom vaistais, o kai niekas nepades tada operuosimes, as va ryt vel i vilniu varau inflaksimaba leistis....nervina tas toks vazinejimas, bet del to kad gerai jauciuosi, verta. tik va tas svoris augantis tai jau erzinti pradeda.....nu bet tikiuosi kad per vasara gal susinormalizuos...o tai visa ziema tik gulejau ir valgiau smile.gif o dabar ir i lauka ir po darza ir po silnami lakstau smile.gif ir valgyt maziau laiko lieka smile.gif
ka gi, linkiu visiems geros savaites smile.gif
Atsakyti
Labutis,
Na stai grizau is \vilniaus, jauciuosi gerai, vaistus sulasino....
vaziavo mama kartu tai nuejo pas daktare oasikalbeti, tai pasake kad maziausiai du metus busiu prirista prie tu vaistu smile.gif na zinoma jei bus viskas gerai, o kas bus po to niekas nezino niekas neaisku , nu tai va
o kol kas dizuagiuosi sia diena smile.gif
Atsakyti
LaiLa25, tikrai smagu girdėti, kad gerai jautiesi. Aš irgi stengiuosi džiaugtis kiekviena diena, tik nevisada išeina. O šiaip nesijaučia jokio šalutinio poveikio? Aš irgi dar dviems metams likau prie Imurano. Tikrai smagu girdėti, kad savijauta gera 4u.gif
Atsakyti
Labukas,
jauciuosi atrodo gerai, tik dabar kazkaip skaudet sanarius pradejo. skaudejo dingo dabar vel skauda...bet cia nemanau kad situ vaistu pasekmes.....
nors .....reikes dar karta pasiskaityti apie juos.
nu sako kad visas kitas ligas sunkiau pernesama, bet man kazkaip pavyko isvengti visu gripu ir t.t nors vienu metu jau gerkle griebe ir sloga ziauri atsirado, kaliau gripex ir per kelias dienas viskas baigesi, nzn, kazko tokio labai baisaus kad butu tikrai nepastebiu, na tik kad svorio daug priaugus esu, bet gyd. sake kad ne nuo siu vaistu, o nuo prednizolono, o kadangi jau nebegeriu tai greitu laiku svoris turetu normalizuotis. Bet is kart pasakau, kad tikrai nevisi taip gerai toleruoja siuos vaistus pati maciau. man jie tiko,
Atsakyti
Labutis, 4u.gif
siuo metu, ir as jau gerai jauciuosi,(aiskus neskaitant nuolatiniu pykinimu rytais, bet cia normalu mano busenoj biggrin.gif ) jeigu dar viduriu nepustu, tai visai gerai butu smile.gif . Jau ir vaistu dozes sumazinau, nebenori organizmas, tai tik dvi tabletikes per pietus isgeriu ir uztenka. Seip tuos du praejusius menesius prastai jauciausi, galvojau, kad nieko gero nebus is nestumo su kolitu verysad.gif Gydytojas nuramino, sake turi pagereti, gali liga net pasitraukti visa nestuma, aiskus po gimdymo stipriai paumeti. unsure.gif Nu kaip nors visa tai reikes istverti, svarbiausia, kad sektusi gerai isnesioti, ir pagimdyti sveika vaikuti. smile.gif
Linkiu visiems geros nuotaikos ir sveikatos 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LaiLa25 @ 2009 05 05, 09:11)
Labukas,
jauciuosi atrodo gerai, tik dabar kazkaip skaudet sanarius pradejo. skaudejo dingo dabar vel skauda...bet cia nemanau kad situ vaistu pasekmes.....
nu sako kad visas kitas ligas sunkiau pernesama, bet man kazkaip pavyko isvengti visu gripu ir t.t nors vienu metu jau gerkle griebe ir sloga ziauri atsirado, kaliau gripex ir per kelias dienas viskas baigesi, nzn, kazko tokio labai baisaus kad butu tikrai nepastebiu, na tik kad svorio daug priaugus esu, bet gyd. sake kad ne nuo siu vaistu, o nuo prednizolono, o kadangi jau nebegeriu tai greitu laiku svoris turetu normalizuotis. Bet is kart pasakau, kad tikrai nevisi taip gerai toleruoja siuos vaistus pati maciau. man jie tiko,

as viena is tu, kurios netoleravo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(soritena @ 2009 05 05, 12:05)
Labutis, 4u.gif
siuo metu, ir as jau gerai jauciuosi,(aiskus neskaitant nuolatiniu pykinimu rytais, bet cia normalu mano busenoj  biggrin.gif ) jeigu dar viduriu nepustu, tai visai gerai butu  smile.gif . Jau ir vaistu dozes sumazinau, nebenori organizmas, tai tik dvi tabletikes per pietus isgeriu ir uztenka. Seip tuos du praejusius menesius prastai jauciausi, galvojau, kad nieko gero nebus is nestumo su kolitu  verysad.gif  Gydytojas nuramino, sake turi pagereti, gali liga net pasitraukti visa nestuma, aiskus po gimdymo stipriai paumeti. unsure.gif  Nu kaip nors visa tai reikes istverti, svarbiausia, kad sektusi gerai isnesioti, ir pagimdyti sveika vaikuti.  smile.gif
Linkiu visiems geros nuotaikos ir sveikatos  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Esu tikra, kad viskas bus gerai ir Tau ir Tavo vaikeliui 4u.gif Labai smagu, kad turėsi vaikelį ir, kad liga netrukdo smile.gif

O mane jau išleido į universitetą nuo kito pirmadienio, tik bijau kad ten pabūsiu kelias dienas ir vėl į lovą lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LaiLa25 @ 2009 05 05, 09:11)
Labukas,

Laba visiem 4u.gif Senokai buvau čia.
Nemanau, kad dėl sanarių reikėtu kaltinti infliksimaba, aš kaškaip nepastebėjau poveikio, vat kai prednizalona geriau tai kaškaip jautėsi. Man suleista 8 kartai jei neklystu. Birželio 1 lėksiu 9 infuzijai.
Atsakyti
labuka,
na taip, ne nuo inflaksimabo cia tie sanariai parejo....zinau kad prednizolonas cia pasistenge......nu bet kaip skauda paskutiniu metu.....siaubas.....nzn ka daryti, tiesiog jau net pirstus skauda.....apie kojas nekalbu......
o ka jusdarot?
Atsakyti
o kas yra krono liga , kokie jos pozymiai ? girdejau kad kartais reik operuoti ....?
Atsakyti