Margo, o kokia tavo suknute? Gal gali nuotrauka ikelt?

QUOTE(margo @ 2009 05 10, 13:44)

tai vat- tokia mano istorija...O su leliuku tai tikras stebuklas- mes jau taip net nebesitikejom kad pastosim- prognozuojamas tik dirbtinis apvaisinimas buvo- ir se tau...Zirniukas pats atejo

Margo, pirmiausia sveikinu!!!

Ypac, kai buvo tokios prognozes!
Idek foto darkarteli, galima butu ivertinti, nes sunku ka ir pasakyti nepamacius.

mano suknele-(pabandysiu ikelti)
Margo, o sukneleje yra korsetas vidinis? Nes jei nera, tai labai lengvai eitu praplatint, tiesiog per siule sisleidziant, manau. O jei pilvuks jau labai matysis, tad galima gele perkelt po krutine, atleist per siule ir gautus tokia nestukine suknute. Labai grazu man, kai pilvukas neslepiamas, o graziai paryskinamas tam tikra detale

QUOTE(Cica:) @ 2009 05 10, 15:23)
Margo, o sukneleje yra korsetas vidinis? Nes jei nera, tai labai lengvai eitu praplatint, tiesiog per siule sisleidziant, manau. O jei pilvuks jau labai matysis, tad galima gele perkelt po krutine, atleist per siule ir gautus tokia nestukine suknute. Labai grazu man, kai pilvukas neslepiamas, o graziai paryskinamas tam tikra detale 

Super patarimas

Reikia issiaiskinti nuejus i salona, kad nebutu paskutine sav. streso, kad netinka.

Saugok save

oi, kaip fainai tau, margo
mmmm.. svente bus ypatinga, jau tryse beveik! tikiusoi ir as sulaukti tokios dienos

na aciu uz patarimus ,mergaites
as irgi mastau- kad gal galima bus kazkaip paplatinti- ar tai per nugarytes susagstyma,ar kazkaip sonuke- gal siek tiek pridengiant ties pilvuku kokia sukneles skraiste.Pati suknute su gorsetuku- ji labai apspaudzianti yra
.Kazka teks mastyti.
Su bateliais irgi dar nezinau ka darysiu- negaliu nei ieskotis pradeti- nes absoliuciai neturiu supratimo- kaip tada jausiuosi- ir kokius rinksiuosi- galvoju- gal oficialiom nuotraukom rinksiuosi su kulniuku- o paskui arba labai zemu- arba visai bekulniu

as irgi mastau- kad gal galima bus kazkaip paplatinti- ar tai per nugarytes susagstyma,ar kazkaip sonuke- gal siek tiek pridengiant ties pilvuku kokia sukneles skraiste.Pati suknute su gorsetuku- ji labai apspaudzianti yra

Su bateliais irgi dar nezinau ka darysiu- negaliu nei ieskotis pradeti- nes absoliuciai neturiu supratimo- kaip tada jausiuosi- ir kokius rinksiuosi- galvoju- gal oficialiom nuotraukom rinksiuosi su kulniuku- o paskui arba labai zemu- arba visai bekulniu

visu pirma tai labai labai sveikinam
gyvenimo dziaugsmas
o del batuku tai nesuk sau galveles, pasivaiksciok kada palengva per batu parduotuves, turetum kur nors uztikti dailius baltus batukus, kurie butu kaip pilnapadziai, bet su pakelimu ir tas pakelimas pasleptas
manau, kad ir jaustumeis patogiai, nenuvarktum ir graziai atrodysi
p.s. tik va gaila kad neturiu foto, nes cia man rodos prie vestuviniu sukneliu nuotraukyciu ir buvo vieni tikrai dailiai atrodantys

p.s. tik va gaila kad neturiu foto, nes cia man rodos prie vestuviniu sukneliu nuotraukyciu ir buvo vieni tikrai dailiai atrodantys
gyvenimo dziaugsmas
o del batuku tai nesuk sau galveles, pasivaiksciok kada palengva per batu parduotuves, turetum kur nors uztikti dailius baltus batukus, kurie butu kaip pilnapadziai, bet su pakelimu ir tas pakelimas pasleptas

gyvenimo dziaugsmas

atsiprasau, pastrige buvo viskas

[quote=krugile,2009 05 07, 08:02]
[quote=Alraune2,2009 05 05, 17:01]
na ir as parodysiu savo sukne
Superine suknele...
kokia nuomos kaina ?
[/quote]
nuomos kaina tai 2100 Lt. tikiuosi kad nuleis dar ... nors iki 2000
[quote=Alraune2,2009 05 05, 17:01]
na ir as parodysiu savo sukne

Superine suknele...

[/quote]