Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelė

Margo, prisijungsiu ir as prie sveikinimu! ax.gif Sveikinu! 4u.gif
Atsakyti
laba mergaites, nepyit kad uzgriuvau, bet norejau paklaust kaip jum atrodo tokia suknute blush2.gif
user posted image
user posted image

laukiu pastabu... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo draugee: 11 gegužės 2009 - 23:09
QUOTE(draugee @ 2009 05 11, 22:05)
laba mergaites, nepyit kad uzgriuvau, bet norejau paklaust kaip jum atrodo tokia suknute blush2.gif                 
user posted image
user posted image

laukiu pastabu... ax.gif

na suknyte is galo tikrai grazi,bet is priekio tokia paprastute. g.gif noretusi kazko i ka kristu akytes.pvz kaip karoliukai,siuvinejimai ar grazi apykakle bigsmile.gif na bet cia mano nuomone blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *didi*: 11 gegužės 2009 - 23:13
suknute labai grazi, bet noretusi kazko, kas patrauktu akytes, kazkokiu detaliu rolleyes.gif pvz. mano suknele irgi bus panasi, bet as jai desiu aplikacija, pasiziurek jei susidomesi siuvimo salonuose, parduotuvese. Tikrai graziu yra, issirinksi pagal savo skoni ir bus viskas clap.gif
Atsakyti
QUOTE(draugee @ 2009 05 12, 00:05)

laukiu pastabu... ax.gif

Kukli suknele, bet ir man atrodo, kad gal per paprasta? ax.gif jeigu norisi papsartos be visokiu tu kristalu ir panasiai, tai gal dar geriau dar paziurek salonuose... smile.gif
Atsakyti
Man tai pat atrodo,kad suknele per paprasta, bet gal pavyzdžiui uzsidejus kazka ispudingo ant kalo vaizda butu visai nieko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(draugee @ 2009 05 12, 00:05)

laukiu pastabu... ax.gif

Man gražu, jei nori paprastos ax.gif Aš irgi ieškau suknelės be siuvinėjimų ir nerandu niekur verysad.gif sako, kad keista aš rolleyes.gif Dėl to trūkumo "kažko" - labai tuštumą užpildo nuometas ir puokštelė (labai gražu turėtų būt įvairių spalvų tulpės ar frezijos g.gif ), dar galėtų būti ryškesni papuošalai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(draugee @ 2009 05 11, 22:05)
laukiu pastabu... ax.gif

Sveikute,

Mano manymu, svarbiausia kaip pati jautiesi su sia suknele. Suknute yra gan aptempta, pamastyk ar jausiesi patogiai. Be to, kiek cia matosi is nuotraukos ji nera balta, o sampanine, ar as klystu? g.gif Tokia spalva ne visiems tinka, bet aisku, svarbiausia kaip ir sakau - tai kas tau paciai patinka. Mano asmeninis patarimas - paslepk trukumus ir isryskink privalumus: turi grazia krutine, bet klubai siek tiek platoki, tai gal geriau kad suknute pradetu plateti nuo liemens (tik aisku nebutinai tortuko stiliaus ax.gif ), o del sukneles paprastumo nematau jokios problemos, jeigu bus stilinga sukuosena ir makiazas, ir puiki spalvinga puokstele. Ant kaklo kazko butinai reiketu taip pat. Na va - isdesciau savo patarimus. biggrin.gif gali klausyt, gali ne biggrin.gif Taciau tavo pacios sprendimas visada bus geriausias 4u.gif drinks_cheers.gif

Atsakyti
aciu mergaites uz patarimus, tiesiog norejau suzinot ka manot, beje as us ja jau tekejau rolleyes.gif , vestuvinese nuotraukose atrodziau kitip nei siose tongue.gif . o norejau nuomones todel kad perduosu suknyte kitam zmogeliukui, tai tiek is manes.... malonu kad neuzkritikavot negyvai, tikejausi daug pajuokos... smile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikutes, o ka galetumete pasakyti apie tokia suknute? rolleyes.gif :
http://picasaweb.goo...993160677185682

Atsakyti
QUOTE(draugee @ 2009 05 12, 18:15)
aciu mergaites uz patarimus, tiesiog norejau suzinot ka manot, beje as us ja jau tekejau rolleyes.gif , vestuvinese nuotraukose atrodziau kitip nei siose tongue.gif . o norejau nuomones todel kad perduosu suknyte kitam zmogeliukui, tai tiek is manes.... malonu kad neuzkritikavot negyvai, tikejausi daug pajuokos... smile.gif  mirksiukas.gif

Uch gudri lapute lotuliukas.gif mes cia stengiames, patarimais svaistomes is sirdies doh.gif O tu sauniai cia! Juokauju, viskas ok, tikiuosi tam kitam zmogeliukui ji tiks ir patiks, tai sekmes drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Dulcyte @ 2009 05 12, 20:40)
sveikutes, o ka galetumete pasakyti apie tokia suknute? rolleyes.gif :
http://picasaweb.goo...993160677185682

jei tau tinka, kodel ne? smile.gif
man undines nelabai tinka, tai ir nelabai jos ziurejau ax.gif
o sita ir pusta ir undine smile.gif
Atsakyti