Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelė

QUOTE(Dulcyte @ 2009 05 12, 18:40)
sveikutes, o ka galetumete pasakyti apie tokia suknute? rolleyes.gif :
http://picasaweb.goo...993160677185682

Super suknele, laaabai man wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sputnik @ 2009 05 12, 21:04)
jei tau tinka, kodel ne? smile.gif
man undines nelabai tinka, tai ir nelabai jos ziurejau  ax.gif
o sita ir pusta ir undine  smile.gif

sita suknyte man patinka ir kas svarbiausia tinka mano figurai rolleyes.gif kiek matavausi tai sita geriausiai atrode smile.gif . tai va esu apsisprendimo kely.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dulcyte @ 2009 05 12, 20:40)
sveikutes, o ka galetumete pasakyti apie tokia suknute? rolleyes.gif :
http://picasaweb.goo...993160677185682

Labai grazi suknyte, nuostabi... wub.gif
Atsakyti
preitu metu viena nuotakele tuokesi su tokia suknele super atrode nuotraukose labai grazei atrode smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dulcyte @ 2009 05 12, 21:15)
sita suknyte man patinka ir kas svarbiausia tinka mano figurai  rolleyes.gif  kiek matavausi tai sita geriausiai atrode smile.gif . tai va esu apsisprendimo kely..  g.gif

Manau labai svarbu, kad figurai tiktu! ax.gif nes buna kad suknele patinka, bet kai pamatuosi tai nieko gero blush2.gif del to man atrodo, jei tau paciai patinka ir matai, kad tavo graziausios vietos paryskintos, tai as abiem rankom uz! thumbup.gif
Atsakyti
sveikos, nezinau ar cia pataikiau, bet noriu patarimo, as esu biski stamboka, ir biski jaudinuosi del to ar rasiu sau grazia vestuvine suknele sad.gif ka jus man patartumete?kaip paslept trukumus? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(semke21 @ 2009 05 13, 18:16)
sveikos, nezinau ar cia pataikiau, bet noriu patarimo, as esu biski stamboka, ir biski jaudinuosi del to ar rasiu sau grazia vestuvine suknele  sad.gif  ka jus man patartumete?kaip paslept trukumus? 4u.gif

na viskas priklauso no to kokie trukumai smile.gif , jei platoki klubai tai reiketu rinktis A formos suknele 4u.gif man paciai klubai yra platoki tai vienintelis modelis kuris tuos trukumus pamaskavo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Niema @ 2009 05 13, 20:00)
na viskas priklauso no to kokie trukumai smile.gif , jei platoki klubai tai reiketu rinktis A formos suknele 4u.gif  man paciai klubai yra platoki tai vienintelis modelis kuris tuos trukumus pamaskavo  biggrin.gif

na siaip as visa stamboka truputi blush2.gif ir dar vienas minusas, kad as zema.. noriu graziai atrodyt per savo diena, bet jauciu bus sunku ka nors grazaus man rast... pilvas pas mane nemazas... verysad.gif si savaitgali jau vaziuosiu kazko ieskotis...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo semke21: 13 gegužės 2009 - 19:26
verysad.gif verysad.gif

atleiskit kad ne i tema- bet va - pries kelias dienas mane sveikinot su nestuke.gif - o siandien man labai liudna

vakar praradau savo antra leliuka- kai atrodo jau viskas gerai turejo buti verysad.gif

matyt taip reikejo

Suknytes kalsuimas issiprende- tilpsiu- tik kad gal siaurinti reikes- nes labai sublogau verysad.gif

o siaip- jau nusiraminus- nenuleisim ranku- bandysim toliau- bet jau po vestuviu
Atsakyti
QUOTE(margo @ 2009 05 13, 20:04)
verysad.gif  verysad.gif

atleiskit kad ne i tema- bet va - pries kelias dienas mane sveikinot su  nestuke.gif - o siandien man labai liudna

vakar praradau savo antra leliuka- kai atrodo jau viskas gerai turejo buti verysad.gif

matyt taip reikejo

Suknytes kalsuimas issiprende- tilpsiu- tik kad gal siaurinti reikes- nes labai sublogau verysad.gif

o siaip- jau nusiraminus- nenuleisim ranku-  bandysim toliau- bet jau po vestuviu

Margo, stiprybes jums 4u.gif Tikiu, kad po vestuviu, kai atsipalaiduosit nuo visu vestuviniu rupesteliu, turesit savo mazuliuka 4u.gif Labai to linkiu!
Atsakyti
QUOTE(margo @ 2009 05 13, 21:04)
verysad.gif  verysad.gif

atleiskit kad ne i tema- bet va - pries kelias dienas mane sveikinot su  nestuke.gif - o siandien man labai liudna

matyt taip reikejo

o siaip- jau nusiraminus- nenuleisim ranku-  bandysim toliau- bet jau po vestuviu

Tikrai viskas bus gerai 4u.gif jus labai norite mazylio, mylite vienas kita, esate kartu viskas pavyks! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dulcyte @ 2009 05 12, 21:15)
sita suknyte man patinka ir kas svarbiausia tinka mano figurai  rolleyes.gif  kiek matavausi tai sita geriausiai atrode smile.gif . tai va esu apsisprendimo kely..  g.gif

O tu ja matavaisi??? ax.gif Idek nuotraukyte ivertinsim ax.gif
Atsakyti