Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštės likimas po vestuvių

Mes ta pati vestuviu vakara ishvazhiavom tik dviese su vyru i Palanga. Su visais rubais, tiesiai ish pokylio. Nuejom dviese ant tilto ir ishmechiau savo puokshte i jura. Keista - maniau, kad ja tuoj ishplaus i kranta. Bet ji plauke gilyn i jura. Stovejom ir zhiurejom i ja tol, kol nebesimate. Gal paskui ja ir ishmete i kranta, gal kas rado... Nezhinau istorijos pabaigos, bet tikiu, kad ji yra smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
O as meciau ne savo, o vienos is pamergiu puokste - pagriebiau nuo stalo ir meciau... tongue.gif o saviske is pradziu buvau nusprendusi nemesti - gaila man buvo ir viskas - per daug myliu as tas geles... biggrin.gif o pagavo ja, jau du kartus istekejusi mano drauge...ka tai galetu reiksti??? 2.gif
o dabar ji pas mane graziausiai sudziovinta stovi ant TV... aisku, kada atsibos ir visai nekaip atrodys, tai neaisku, ka as jai padarysiu... biggrin.gif biggrin.gif
o keliaraiscio as net ir neturejau...
Atsakyti
As puokstes per peti nemeciau, bet ir nedziovinau, nes tos geles dziovinimui nelabai pasiduoda... smile.gif
Atsakyti
mano puokstes geles irgi nelabai dziovinamos, bet sudziuvo... clap.gif
dar per vestuves pusesere sake, gaila, kad negalesi sudziovint..., o as paemiau ir pabandziau ir man pavyko thumbup.gif o nedziovinamos geles, nes ten buvo tu vadinamu 'suniuku' - nezinau, kaip jos vadinas is tikro... tongue.gif
Atsakyti
O as savo puokste padovanojau savo vyriausiai pamergei, labai gerai draugei. Kadangi ji buvo porose su mano giminaiciu, visai svetimi zmones, bet tokie panasus, ir grazu palinkejima pasakiau, kad mano vestuves jai laime atnestu. Va ir atnese......jie irgi pora dabar. taigi visai nesigrauziu del savo puokstes. Galvoju kad ir as siek tiek prisidejau prie drauges laimes.....gal ta puokste kazka ir nuleme wink.gif (na as taip manau) .
Atsakyti
O ash per savo pusbrolio vestuves pagavau puokshte, man tada kokiu 20 tebuvo, tai pamenu kad mano mama mane gazdino, kad negaudyk, dar per jauna, eik i shali ir pastovek. Na ash pagalvojau, kad gal tikrai per jauna ir nuejau i shali, bet puokshte tiesiai i rankas nukrito smile.gif Tai ja sudzhiovinau tam, kad kai ateis kokis jubiliejus ir padovanosiu. O chia dar paskaichiau, kad galima po stiklu grazhiai sukomponuoti, tai gal ash taip ir padarysiu. Va kaip tik rudeni bus 5 metuku jubiliejus, tikiuosi patiks.
O del tradicijos, kad ishteketi tai kazhkaip man ji dar negalioja. Ner kur skubeti, nors jau 5 metai kaip praejo!!! wub.gif
Atsakyti
O as saviske puokstele meciau visam dideliam bureliui pamergeliu biggrin.gif . Bet su tokia jega, kad isiro visos geles laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
As savo puokstes nemesiu. Pagal dabartini sveciu sarasa itariu, kad gaudys tik kokios dvi ar trys merginos tai jokio idomumo. Geriau puokste padovanosiu savo geriausiai draugei, kuriai mano manymu jau butu laikas sutikt ta vieninteli wink.gif o kelairaistis atiteks vienintelei nevedusiai porai wink.gif
Atsakyti
Puokstes nemeciau, o susidziovinau ir laikiau beveik 2.5 metu, tada atsobodo ziuret i nebegrazias ir apdulkejusias gelytes ir vieno tvarkymosi metu nutariau ismesti lauk. Taciau vis dar saugau dezutese rutu vainikeli, gelytes is plauku ir vyro gelyte. Nors puokstes ir nemeciau, praeita vasara susituoke pirmoji pora, o sia tuoksis antroji pora smile.gif (ir dar viena pora susituoke, tik jie pulke nebuvo)
Atsakyti

O as nors temos pradzioje dar abejojau - dabar jau esu apsisprendusi -MESIU puokste clap.gif thumbup.gif clap.gif Ai, prisiminimu ir taip daug turesiu - nuotraukos, filmas, ispudziai...o ta puokste ansciau ar veliau vistieks ismesciau unsure.gif Pradzioj as jos gailejau, bet dabar manau,- visai linksma bus matyti pamerges, besigrudancias ir besistengiancias pagauti puokste!!! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (fukuotukaf @ 2004 04 26, 19:49)
Puokstes nemeciau, o susidziovinau ir laikiau beveik 2.5 metu, tada atsobodo ziuret i nebegrazias ir apdulkejusias gelytes ir vieno tvarkymosi metu nutariau ismesti lauk. Taciau vis dar saugau dezutese rutu vainikeli, gelytes is plauku ir vyro gelyte. Nors puokstes ir nemeciau, praeita vasara susituoke pirmoji pora, o sia tuoksis antroji pora smile.gif (ir dar viena pora susituoke, tik jie pulke nebuvo)

fukuotukaf, poringos tos jūsų vestuvės thumbup.gif laugh.gif Kitaip tariant, kažkas juk turėjo duoti pradžią wink.gif
Aš puokštės irgi turbūt nemesiu, na nebent labai didelis pageidavimas bus tongue.gif
Atsakyti
Mesk kokia gelyte viena, uzteks smile.gif Man kazkaip gaila puokstes buvo, issirinkau tokia, kokia man patiko, o dabar dar kazkam atiduosiu tongue.gif Ir siaip turbut butu gerokai isbyrejus bemetant...
Arba dar pagalvojau, apdalinti reiketu visas netekejusias po gelyte is puokstes, tegu zenijas laimingai, kam cia pestis, juk vaikinu pilna smile.gif
Atsakyti