As tai tikriausiai mesiu, nes pas mani beveik visos mergikes netekejusios ir kaip manyciau jau masto tik paskatymo reik kiek kalbam. tai bus joms

O as savo puosktele sudeginau po 1 men., kad mano laime neatitektu niekam kitam ...
Kai sudžiūsta geriausia sudeginti
QUOTE(Ligrafi @ 2006 05 06, 00:57)
Labutis
as puokstes neturesiu, mano planuose vietoj puokstes rankose suniukas, kuriam bus tik pora menesiu, issvajotasis, ir tokia svarbia man diena noreciau kad jis kartu butu su manim, o tokiu atveju tikrai jo nemesiu
kiek zinau kas pagaves puokste buvo kada, tai tikrai ne greiciausiai istekejo, as speceliai negaudziau niekada

QUOTE(Karosė @ 2007 03 14, 12:20)
Kai sudžiūsta geriausia sudeginti
nezinojau to

kadangi netikiu jokiais prietarais, tai ir puokste pasiliksiu sau, o del atrakcijos zadu mesti kita puokstele, padaryta specialiai tam... beje, ji bus kaip mano, tik daug mazesne.
ir nemanau, kad sudziovinusi rozytes ir padejusi po stiklu sulauksiu kazkokios nelaimes. Bet, aisku, kiekviena tiki tuo, kuo nori tiketi!

QUOTE(Elvia @ 2007 05 25, 12:51)
kadangi netikiu jokiais prietarais, tai ir puokste pasiliksiu sau, o del atrakcijos zadu mesti kita puokstele, padaryta specialiai tam... beje, ji bus kaip mano, tik daug mazesne.
ir nemanau, kad sudziovinusi rozytes ir padejusi po stiklu sulauksiu kazkokios nelaimes. Bet, aisku, kiekviena tiki tuo, kuo nori tiketi! 

Draugavau su savo pirmu vaikinu,o tai buvo gan seniai

mano puokste dziusta.
gaila man buvo mesti

O mano puokštė bus ant rankos, tai jos tikrai nežadu mėtyt. Bet, kad neatimtume malonumo ir intrigos iš gaudančiųjų, mesiu dirbtinę puokštę, specialiai tam reikalui kartu su suknele buvo pasiūta. Tai nebus prietarų dėl džiovinimo, galės pagavus mergina turėt kur spintoj pasidėjus kol ištekės.

Nemeciau, nes nelabai buvo kam gaudyti. Taigi iskeliavo mano vargse puokste i siuksliu konteineri