Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštės likimas po vestuvių

As tai tikriausiai mesiu, nes pas mani beveik visos mergikes netekejusios ir kaip manyciau jau masto tik paskatymo reik kiek kalbam. tai bus joms thumbup.gif
Atsakyti
O as savo puosktele sudeginau po 1 men., kad mano laime neatitektu niekam kitam ...
Atsakyti
Kai sudžiūsta geriausia sudeginti
Atsakyti
QUOTE(Ligrafi @ 2006 05 06, 00:57)
Labutis 4u.gif as puokstes neturesiu, mano planuose vietoj puokstes rankose suniukas, kuriam bus tik pora menesiu, issvajotasis, ir tokia svarbia man diena noreciau kad jis kartu butu su manim, o tokiu atveju tikrai jo nemesiu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif kiek zinau kas pagaves puokste buvo kada, tai tikrai ne greiciausiai istekejo, as speceliai negaudziau niekada tongue.gif
user posted image

blink.gif gal tada reiktu ir tuoktis su tuo suniuku lotuliukas.gif Butu lux pora. lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif mano vestuvese bus penkios pamerges ir visos gaudys ta mano puokstele biggrin.gif man jos tikrai negaila... schmoll.gif as ne uz jos isteku, o va jaunikiu tai tikrai su niekuo nesidalinsiu essen.gif nail.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Karosė @ 2007 03 14, 12:20)
Kai sudžiūsta geriausia sudeginti

nezinojau to blink.gif , reikes ir man sudeginti.
Atsakyti
kadangi netikiu jokiais prietarais, tai ir puokste pasiliksiu sau, o del atrakcijos zadu mesti kita puokstele, padaryta specialiai tam... beje, ji bus kaip mano, tik daug mazesne. ax.gif ir nemanau, kad sudziovinusi rozytes ir padejusi po stiklu sulauksiu kazkokios nelaimes. Bet, aisku, kiekviena tiki tuo, kuo nori tiketi! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvia @ 2007 05 25, 12:51)
kadangi netikiu jokiais prietarais, tai ir puokste pasiliksiu sau, o del atrakcijos zadu mesti kita puokstele, padaryta specialiai tam... beje, ji bus kaip mano, tik daug mazesne.  ax.gif  ir nemanau, kad sudziovinusi rozytes ir padejusi po stiklu sulauksiu kazkokios nelaimes. Bet, aisku, kiekviena tiki tuo, kuo nori tiketi!  4u.gif

g.gif na,as nezinau ar cia sutapimas,bet bent man buvo keista situacija,kuria ir siandien prisimenu doh.gif
Draugavau su savo pirmu vaikinu,o tai buvo gan seniai blush2.gif ,bet ne tame esme.Tiesiog man jis padovanojo roze,as ja laikiau,kol ji sudziuvo.Ir taip graiziai sudziuvo,kad nutariau ja pasilikti.Ir kaip bebutu keista,su juo mes issiskyreme.Ta roze as vis viena laikiau,bet paskui pamaniau,kam as cia ja turiu,tik dulkes renka.Na ir kaip tik kurenosi krosnis,nuejau ir ismeciau i ugni ja blush2.gif Ir spekit bigsmile.gif Mes su juo susitaikeme ir isdraugavome dar metus,bet paskui savaime susikloste,kad...Istorija nutyli lotuliukas.gif blush2.gif Gal cia sutapimas buvo,bet...Tai vienintelis prietaras,kuriuo pradejau tiketi unsure.gif
Atsakyti
as dar nenusprendziau mest ar ne savo puokste... doh.gif bet taip gail jei ji sulus bekrisdama ant kokios zemes... g.gif siaip tai nebloga atrakcija netekejusioms merginoms... 4u.gif
Atsakyti
mano puokste dziusta. smile.gif gaila man buvo mesti 4u.gif
Atsakyti
O mano puokštė bus ant rankos, tai jos tikrai nežadu mėtyt. Bet, kad neatimtume malonumo ir intrigos iš gaudančiųjų, mesiu dirbtinę puokštę, specialiai tam reikalui kartu su suknele buvo pasiūta. Tai nebus prietarų dėl džiovinimo, galės pagavus mergina turėt kur spintoj pasidėjus kol ištekės. smile.gif
Atsakyti
Nemeciau, nes nelabai buvo kam gaudyti. Taigi iskeliavo mano vargse puokste i siuksliu konteineri unsure.gif
Atsakyti