Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštės likimas po vestuvių

Net negalvojau metyti, man ji verta pagarbos, gerbiu zmogu kuris idejo labai daug darba kol ja padare ir dar labiau gerbiu ir myliu savo vyreli, kuris man ja iteike. Graziai sudziuvusi saugoma lentynoje bigsmile.gif
Atsakyti
as savaja ismeciau, ta kuri sugavo issiveze ir net nezinau, koks tolesnis jos likimas smile.gif ir visai negaila, nu kam man ta puoste butu buvus reikalinga ir kur ja det smile.gif o prietarais tikrai netikiu smile.gif
Atsakyti
As tai esu girdejus, kad ja tiesiog sudegint reikia ir viskas.. ax.gif
Atsakyti
sveikos mergaites.
as savo puokste padovanojau ja pagavusiai draugei. uz keliu savaiciu jos vestuves smile.gif
del puokstes nesigailiu, nors man ji labai grazi buvo... ka ten sudzius...stoves... dulkes kaups...
o simboline prasme daug svarbiau...
Atsakyti
as savaja sudziovinau, laikiau kol dulkiu daug prikaupe, o tada nuveziau i soda ir sudeginau, ismesti taip paprastai kazkaip buvo gaila, man ji per daug reiske, kad savartyne voliotusi..
Atsakyti
As savo puokste susidziovinau, laikiau gal metus miegamajame ant palanges, bet veliau idejau i dezute ir padejau i spinta, bus smagu vaikams parodyti smile.gif
Atsakyti
as pati buvau pagavus drauges puokste, po 6 men istekejau,mano puokste pagavo vyro mociute (na ji vestuviu kaip ir neturejo,nes buvo istremti su seneliu i sibira,kaip pasakojo kad pakeite tik pavarde ir patys santuokos liudijyme isirase savo vardus ir pavardes ir patys stampa uzdejo nes juos sumetrikaves zmogus buvo be abieju ranku ) ir ji po pusmecio su seneliu atsoko savo auksines vestuves wub.gif
savo pagauta puokste as susidziovinau,pas mociute mano mestoji puokste taip pat sudziovinta bigsmile.gif
Atsakyti
as savaja meciau, ja pagavo sesuo ka su puokste jinai darys nzn, reikes pasidometi g.gif
apskritai tai dziaugiuosi, kad ji neliko pas mene, nes nezinociau ka su ja daryti ismest butu gaila, o dulkiu kaupyklu tai turiu uztektinai lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano puokste pagavo mano pussesere,tai tik maciau kad namo issiveze,o koks jos tolimesnis likimas as net nezinau blush2.gif
Atsakyti
Aš kadangi netikiu jokiais prietarais tai mesiu savo puokštę. Nežadu nei antros darytis kad būtent ją mesčiau pamergėms, nei išvis nemesti ax.gif nenoriu savosios džiovinti kad paskui dulkes rinktų blush2.gif
Atsakyti
As kad ir meciau savo puokste, bet vistiesk pariveziau namo, kad ir ilgai pamerkta istovejo, bet visvien nuvyto...
Atsakyti
tekesiu ispanijoje, o ten nuotaka puokste dovanoja, sau brangiam zmogui. savaja dovanosiu mociutei. galvoju metimui pasidaryti antra mini kopija,tiesiog pagyvinti vestuvem... tikiuosi nesigailesiu taip nusprendus
Atsakyti