Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštės likimas po vestuvių

QUOTE(zippy @ 2006 05 08, 20:32)
nepyk, bet nors mintis ir originaloka, bet visiškai netinkanti vestuvėms ir neapgalvota. Visų pirma aišku nei į bažnyčią nei į metrikacijos biurą tu jo nenusineši. Antra - poros mėnesių šunyčiui žmonių šurmulys bus didžiausias stresas - tokio amžiaus šuniukai dar nėra išmokyti daryti sisiuką ir visakitą tik tada, kai šeimininkas paleidžia juos ant žemės  blush2.gif Nebijai, kad ant tavo nuostabiosios suknelės atsiras balutė  doh.gif  Be to, tampyti vargšą padarėlį visą dieną.... nežinau nežinau...  schmoll.gif

doh.gif neturi žmonės ką veikti tai nesąmonių prisigalvoja doh.gif šuniukai-kačiukai, nu absurdas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ne_gera @ 2006 06 21, 14:21)
Na, o mano puokštė, tai pas mane stovi ir dar gražiai žydi, pamergė nors ir pagavo puokštę, bet atidavė ją man atgal.
Beto pas mane liko ir visos pamergių puokštės  doh.gif
Na, o kai manoji puokštė baigs žydėti aš ją tiesiog išmesiu į šiukšlių kibirą
ax.gif 
Na, tokia jau aš esu...  cool.gif

neatidaviau ax.gif tiesiog pamirsau pasiimti doh.gif
Atsakyti
As saviske meciau, bet dabar ji vysta ant uosvienes saldytuvo pamerkta. Bet man kazkodel vienodai,neprisirisau prie jos visiskai.
Atsakyti
o man gaila, kad as meciau puokste ir ja pasieme pamerge...gaila, nes labai man patiko, labai kvepejo...GAILA sad.gif
Atsakyti
nors ir patiko man mano puokštė, bet mečiau ir tiek rolleyes.gif ... norisi prisiminti ją gražią, o ne pavytusią ar sudžiūvusią...
Atsakyti
neturejau jokiu svajoniu apie vestuviu puokstes islaikyma, taigi mano puokste sudziuvusi nukeliavo i siuksliu kibira.
Atsakyti
Na, as ir savo puokste meciau, nors ir pagavo drauge pasiemiau is jos atgal blush2.gif Po po namie palaikiau kol jau visai sudziuvo ir ismeciau. Nesureiksminau kazkaip puokstes likimo. Prisiminimas visad isliks nuotraukoses smile.gif O sudziuvusios nuotakos puokstes vaizdelis, kur nors kampe renkatis dulkes, nu man nekoks doh.gif
Atsakyti
o mano puokste buvo ant rankos, nelabai metimui tinkama tongue.gif tai meciau rugiageliu puokste, o ta kur ant rankos buvo irgi pamirsau pasiimti cray.gif
Atsakyti
man puokste pagavusi pamerge taip klyke is dziaugsmo kad net su piktumais nebuciau is jos atemusi lotuliukas.gif
o be to man jos ir nereikejo, vistiek nuvys ir ismesiu, o va mergyte tai bent pasidziauge thumbup.gif
Atsakyti
manoji guli pas mano geriausią draugę, mat ji ja pagavo. žinoma dabar ji sudžiuvus, bet vis vien kai pamatau sukyla tos dienos nostalgija...
Atsakyti
na va o as pries metukus pagavau jaunosios puokste, tai dabar isteku clap.gif , manu nereikia sureiksminti puokstes likimo, juk is jos liks tik sudziuvusios geles
Atsakyti
man pernai irgi atiteko jaunosios puokste. Tiesiog buvau vienintele netekejusi...tai jaunoji ja man tiesiog padovanojo. Tai va siemet savaja tikriausiai padovanosiu geriausiai draugei, kuri vis dar netekejusi...gal ir ji greiciau istekes bigsmile.gif

neverta prisirist prie daikto...juk jie laikini, jau geriau kitam gera darba padaryti. 4u.gif
Atsakyti