Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštės likimas po vestuvių

As labai norejau savo vestuvine puokste pasilikti, todel sugalvojau iseiti- meciau nuometa, kuri nueme po 12 val. tongue.gif
Tiesa, veliau ji atsiemiau, nes buvo nuomuotas, bet niekas neisizeide manau del to.
O puokste dar ilgai stovejo pamerkta namuciuose ax.gif
Atsakyti
man tai kai pagavau jaunosios puokste atidave...man net klausimu nekilo kad man ja atiduos...as savo puokste kai mesiu tai taip pat leisiu pasiimt...nesamone kazkokia jai pagauna tai tegul ir paima...kam tada mest jai po to paimt ???
Atsakyti
Mes vakar buvom vestuvese.. pagavau puokste.... tai prieju prie jaunosios ir paklausiau ar man ja galma pasilikti ar grazinti, gal butu norejus atsiminimui, bet ji pasake kad ji mano biggrin.gif
As ja padziovinsiu koki menesiuka,ir jei nores pasiulysiu pasilikti jai atsiminimui blush2.gif

Beto, as pati mesciau puokste ir palikciau ja,nesaugociau, nes tikiu pritarais kad dziovintu geliu negalima laikyti...
Atsakyti
Mano tėvai šiemet švęs sidabrines vestuves 4u.gif Mamos vestuvių puokštė - gražiai permatomoj dėžutej sudžiovinta.. wub.gif
Atsakyti
As savo puuokste atidaviau pamergei kuri ja pagavo smile.gif bet taip gavosi kad puoskte is namu neisejo, nes ja pagavo mano sesute smile.gif
Atsakyti
Aš savosios puokštės nemečiau, mama padarė iš dovanotų gėlių panašią į manąją ir tą puokštę mečiau. O savąją džiaugiausi kol nesudžiuvo. smile.gif
Atsakyti
aš pernai pagavau puokštę smile.gif pasilikau ją sau, jaunoji neprieštaravo blush2.gif taip ją branginau, pastačiau prie lovos, kad MB ją matytų kuo aiškiau ax.gif o dabar pati išteku... smile.gif vis tik puokštė suveikė smile.gif pati irgi ją mesiu, tikiuosi ji neš laimę tai kuri ją sugaus smile.gif aišku gaila, esu gana sentimentali, kaupiu visokias smulkmenas... smile.gif girdėau prietarą, kad džiovintų gėlių negalima namie laikyti... smile.gif man liks nuotraukos, kuriose galėsiu grožėtis savo puokšte smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SKAIWA @ 2008 02 01, 11:58)
man tai kai pagavau jaunosios puokste atidave...man net klausimu nekilo kad man ja atiduos...as savo puokste kai mesiu tai taip pat leisiu pasiimt...nesamone kazkokia jai pagauna tai tegul ir paima...kam tada mest jai po to paimt ???

na man irgi kazkaip keistai skamba, kai paskui atsiima blink.gif as jei bus kam, tai mesiu ir tegul nesasi namo tik biggrin.gif kiek atsimenu, tai kaip tik, jei puokste pagauni, butinai reikia ja parsinesti pas save i namus. As tai pries metus laiko gavau tik viena gelyte is metamos puokstes - puokste isiro, o siemet tikiuosi, kad bus kam mesti biggrin.gif
Atsakyti
o as pusbrolio vestuvese dalyvavau pries 2 metus, ir is viso to pulkelio ir jaunu netekejusiu mergaiciu sugavau puokste, ir zinokit niekas is jo neistekejo, pirma as clap.gif
o va per savo vestuves, kurios bus uz keleta dienu zadu mesti puokste savo brangiom pamergem smile.gif ir nemanau kad puokstej laime, juk svarbiausia kad mylimas zmogus salia visa gyvenima butu wub.gif na bet gal kokia gelyte ir pasiliksiu is puoksteles, bus ka dukrytei arba suneliui parodyt po daug daug metu smile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katineliosaulyte: 30 liepos 2008 - 11:44
QUOTE(saulyteee @ 2008 04 13, 22:36)
Mano tėvai šiemet švęs sidabrines vestuves 4u.gif  Mamos  vestuvių puokštė -  gražiai  permatomoj dėžutej sudžiovinta.. wub.gif

ooooooooohhhhhoooo
pagirtina ir sveikintina thumbup.gif saunuole thumbup.gif
pas mane pulkeli abi poros buvo vede, tai ir mest nebuvo kam, bet dar ir gaila man butu blush2.gif labai ji man patiko, tai db dar dziusta vis. bet gal pasidet prisiminimui, kaip saulyteee's mama padare g.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žmona @ 2004 03 26, 19:55)
As tai ismeciau, sako geles džiovinti negalima, cia tipo.
Bet mano draugei per mano vestuves buvo kitas variantas.
Jai reikejo buciuoti muzikanta ir jis pasake, kad jei buciuoji muzikanta tai per ateinanciu metus istekesi taip ir buvo istekejo uz 10 men, nors planuota nebuvo - ji pastojo. nestuke.gif

Man irgi per draugu vestuves reikejo buciuoti muzikantus biggrin.gif Na ir ka, tikrai ateinanciais metais istekejau tongue.gif Nors tada dar nezinojau, kad yra toks prietaras ax.gif Bet as tai du muzikantus buciavau g.gif gal dar karta istekesiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš savo puokštę antrą vestuvių dieną draugei padovanojau, nes ji jau laukėsi ir laikas buvo tekėti biggrin.gif . Tai pagalvojau, ką čia mėtysi, dar ne ta pagaus lotuliukas.gif
Ir rezultatas yra, draugė jau irgi ištekėjus thumbup.gif
o šiaip kai pagalvoji, gal čia aš viena tokia, bet didelių sentimentų savo vestuviniai puokštei nejaučiu, manau jei būčiau pasilikus, tai nuvytus šiukšių dėžėje būtų atsidūrus. nes man tos džiovintos dulkių kaupėjos visai ne prie širdies 4u.gif
Atsakyti