Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštės likimas po vestuvių

QUOTE(barbarise @ 2008 12 17, 22:43)
Manau kad jei puokste jau metama, tai ir reiktu su ja atsisveikinti smile.gif

Man per vienas vestuves kaip buvo: pagavau puokste ir ateme ja is po nosies kita netekejusi panicka tongue.gif matyt lbai savu vestuviu norejo...dabar kai juosta ziurim, tai toks jukas ima smile.gif

gerai kad dar busimojo niekas nenugvelbe smile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
bigsmile.gif pasigavau puokste ir sudziovinau pakabinus aukšyn kojomis:) dabar graziai sau puosia namu interjera clap.gif
Atsakyti
as ir pagavau puokse, bet po kiek laiko ismeciau. klausiau jaunosios, ar ji nori ja pasilikti, sake ne.
Atsakyti
QUOTE(barbarise @ 2008 12 17, 22:43)
Manau kad jei puokste jau metama, tai ir reiktu su ja atsisveikinti smile.gif

Man per vienas vestuves kaip buvo: pagavau puokste ir ateme ja is po nosies kita netekejusi panicka tongue.gif matyt lbai savu vestuviu norejo...dabar kai juosta ziurim, tai toks jukas ima smile.gif

gerai kad dar busimojo niekas nenugvelbe smile.gif

Na man buvo panasi situacija biggrin.gif teisingiau ne vien man,o visoms kurios stovejo biggrin.gif mete puoste jaunoji,o jos sesuo puole visoms uz akiu ir griebe ja biggrin.gif kazkaip likom visos apakusios biggrin.gif man,tai labai nemandagu ir negrazu pasirode 4u.gif as pati esu buvusi labai daug vestuviu,tai visuose jaunoji arba puokste atiduodavo pirmajai pamergei, jei neturedavo veliumo, arba jei turedavo veliuma,tai puokste mesdavo pamergems biggrin.gif man si tradicija labai grazi, ir paciai nebus gaila atiduoti biggrin.gif
Atsakyti
as tai savaja irgi dar netekejusioms meciau. Pagavo pati jauniausia,nors buvo astri kova... Juokemes iki asaru... daugiau apie puokstes likima nepasidomejau, ja dziaugiuosi nuotraukose. uzsienyje jau yra firmu, kur jas kazkaip apdirba ir iremina lyg paveikslus. Atrodo nebloga ideja.
Atsakyti
As meciau "pagalbine puokstele" - salone mano prasymu buvo padarytos dvi, viena "tikroji", kita spec. metimui. Ir labai tuo dziaugiuosi, nes metant ji du kartus ant zemes voliojosi (mat kazkodel panos negaude, tik stovejo ir lauke, matyt, kuriai ant galvos nukris), o paskui jau kai nukrito prie vienos koju, si pakele, bet tokia nepatenkinta israiska, ir paskui net paliko ja ant stalo, neissiveze...
Tad labai dziaugiuosi, jog mano brangi puokstyte islaike savo pagarba, kurios buvo nusipelnius biggrin.gif paskui namie ji stovejo pamerkta, o galiausiai ismeciau.. taciau nusilupau visus "cackaliukus", kuriais ji buvo puosta lotuliukas.gif
Atsakyti
ojej, kas cia per panu nenoras teketi, kad net puoksciu negaudo smile.gif bet is mandagumo galejo apsimesti kad gaudo tongue.gif
Atsakyti
Puokstes nemeciau - graziai namie savo dieneles baige.
Atsakyti
Pagavo sesuo,tai laiko sudziovinta smile.gif
Atsakyti
As laikausi tos nuomones, kad neverta saugot ir dziovint puokstes- visu pirma, jos grozis dingsta. Atsiminimai - lieka mintyse. Ir foto smile.gif Juk nelaikot savo megstamiausio torto gabalelio sudziovinto 10 metu smile.gif O ir prietarai visokie - dziovintos geles negera aura atnesa. Na, nezinau, bent jau is sirdies ta puokste atidaviau kitai netekejusiai mergaitei smile.gif
Atsakyti
o kokia cia tradicija kad jei be veliumo negali puokstes mest, ar as kazka ne taip supratau? g.gif
Atsakyti
As vasara MB brolio vestuvese pagavau smile.gif Tiesa nelabai gaudziau, tiesiai man i rankas nusileido smile.gif Toks dziaugsmas apeme, nors dar rimtai apie vestuves nemastem, galvojom kokiai 2010 gal. Bet likimas taip pasisuko, kad nutareme, jog gana laukti, laikais seima tapti smile.gif Tai mano atveju puokstes pagavimas turi reiksmes smile.gif Pagawau ir stai isteku wub.gif
Atsakyti